20 Νοεμβρίου 2013

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση για μποξεράκια που σκανδάλισε τους Αμερικανούς


Έξι άνδρες, φορώντας λευκό πουκάμισο, σακάκι και παπιγιόν σαν να παρευρίσκονται σε κάποια γκλαμ δεξίωση, παίζουν τα κάλαντα με μικρές καμπανίτσες. Γρήγορα τις αφήνουν στο τεράστιο τραπέζι που βρίσκεται μπροστά τους, εκείνο φεύγει και αποκαλύπτεται ότι κανένας τους δεν φοράει παντελόνια, αλλά είναι μόνο με τα πολύχρωμα μποξεράκια τους. Αμέσως αρχίζουν να παίζουν τα κάλαντα (Jingle Bells) όχι με τρίγωνα, αλλά κουνώντας τους γοφούς - ο καθένας αντιπροσωπεύει και μια διαφορετική νότα. 

Τόσο απλή, πρωτότυπη και έξυπνη είναι η διαφήμιση των αμερικανικών πολυκαταστημάτων Kmart για τη σειρά αντρικών εσωρούχων Joe Boxers, που όμως σκανδάλισε τους πιο συντηρητικούς Αμερικανούς, οι οποίοι και έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν μέσω των σόσιαλ μίντια. Μάλιστα, ορισμένοι έφτασαν στο σημείο να προχωρήσουν σε μποϊκοτάζ στα προϊόντα των πολυκαταστημάτων, αφού θεωρούν ότι η διαφήμιση αυτή προσβάλλει τα Χριστούγεννα! 


Πώς κάποιοι στην Ελλάδα ένιωσαν προσβεβλημένοι με την μικροαστική αισθητική της πασχαλινής διαφήμισης των Jumbo... ε, στις ΗΠΑ κάποιοι θεωρούν ότι τα Χριστούγεννα δεν πρέπει να διαφημίζονται εσώρουχα. Κι όμως, ένα ωραίο μποξεράκι αποτελεί μια πολύ καλή και σέξι ιδέα για δώρο Χριστουγέννων από μια κοπέλα στο αγόρι της! Η παραπάνω διαφήμιση απλά το αναδεικνύει...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου