20 Νοεμβρίου 2013

Ο γιος διάσημου ηθοποιού ραπάρει για τη μαριχουάνα και για το διάσημο επίθετό του


Ονομάζεται Γκάμπριελ-Κέιν Ντέι-Λούις, είναι ο γιος του βραβευμένου με Όσκαρ Ντάνιελ Ντέι-Λούις και της ηθοποιού Ιζαμπέλ Ατζανί, αλλά προτιμά να τον φωνάζουν Γκέιμπ Ντέι. Μ' αυτό το όνομα κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο της ραπ, ενώ κυκλοφόρησε και το πρώτο του βίντεο-κλιπ για το τραγούδι "Green Auras".
Αν αναρωτιέστε σε τι αναφέρονται οι "πράσινες αύρες", πρόκειται για μαριχουάνα, την οποία φαίνεται ότι καπνίζει συστηματικά ο νεαρός σπουδαστής του Sarah Lawrence College. Κι επειδή, όπως συμβαίνει με τους περισσότερους γόνους διάσημων, ο Γκέιμπ αισθάνεται άβολα να τον γνωρίζουν σαν τον γιο του πατέρα του, θίγει το ζήτημα αυτό στους στίχους του τραγουδιού του:  "Να με φωνάζεις Γκέιμπ Ντέι και όχι Γκέιμπ Ντέι-Λούις. Γιατί αν δοκιμάσεις να με προκαλέσεις, είμαι ο Γκέιμπ Ντέι Lose-It", ενώ λίγο πιο μετά αναφέρει: "Το να κρίνεις κάποιον για τον πατέρα του είναι το ίδιο με το να είσαι ρατσιστής".
Σ' ό,τι αφορά το τραγούδι του "βασανισμένου" Γκέιμπ, ok... η επίδραση της μαριχουάνας φωνάζει από μακριά, ενώ δεν προβλέπεται να χαλάσει κόσμο. Μια συμβουλή: αν δεν θέλει οι άνθρωποι να τον συνδέουν με τον διάσημο πατέρα του, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μην γράφει τραγούδια, με τα οποία να τους υπενθυμίζει τη συγγένειά του με το εξαιρετικά ταλαντούχο ηθοποιό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου