4 Δεκεμβρίου 2013

Η αγνώριστη, εφηβική φωτογραφία ενός από τους πιο σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ

πηγή: fyeahjoemanganiello.com

1Από το 2010, όταν εμφανίστηκε στην τρίτη σαιζόν του πετυχημένου βαμπιροσίριαλ "True Blood" ως ο λυκάνθρωπος Αλσίντ, ο ηθοποιός Τζόε Μανγκανιέλο έκλεψε αμέσως τις εντυπώσεις, όχι για το υποκριτικό του ταλέντο, αλλά για την εξωτερική του εμφάνιση και κυρίως για το καλογυμνασμένο του σώμα, το οποίο επέδειξε και στην ταινία "Magic Mike", υποδυόμενος - τι άλλο; - έναν από τους στρίπερ του κλαμπ, όπου εξελισσόταν το κύριο μέρος της δράσης. Τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνεται σταθερά σε λίστες με τους πιο σέξι άνδρες του πλανήτη, όμως όταν ήταν έφηβος, ο Τζόε Μανγκανιέλο ήταν πολύ διαφορετικός. Αδύνατος έως κοκαλιάρης και με γυαλιά σπασίκλα, δύσκολα θα φανταζόταν τότε κάποιος από τους συμμαθητές του την ολική αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. 

Ο Μανγκανιέλο πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα στην ζωή του, ενώ στα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής του έπιασε πιάτο εξ αιτίας του αλκοόλ, κάτι που του είχε κοστίσει και στην καριέρα του ως ηθοποιός. Άστεγος, απένταρος και παραμελημένος εξωτερικά, αποφάσισε να πάρει την ζωή του στα χέρια του και τα κατάφερε. Στα 25 του απεξαρτήθηκε από το αλκοόλ, ενώ παραμείνει νηφάλιος μέχρι σήμερα, που είναι πλέον 36. 
Όπως παραδέχεται κι ο ίδιος, το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας του το οφείλει ακριβώς σ' εκείνη την δύσκολη εμπειρία που είχε περάσει σε νεαρή ηλικία, καθώς του έδωσε το κίνητρο να προσπαθήσει με περισσότερη δύναμη. Τις εμπειρίες αυτές, πραγματικά μαθήματα ζωής, τις συγκέντρωσε σ' ένα βιβλίο, που έγραψε ο ίδιος, με τίτλο "Evolution: The Cutting Edge Guide To Breaking Down Mental Walls And Building The Body You've Always Wanted". Στα πλαίσια προώθησης του βιβλίου, ο Μανγκανιέλο ανέβασε στο τουίτερ μια φωτογραφία από τα μαθητικά του χρόνια, θέλοντας να δείξει τη μεγάλη διαφορά που είχε και στην εξωτερική του εμφάνιση. Και πραγματικά, η διαφορά είναι παραπάνω κι από θεαματική. 


... και εδώ μια απευθείας σύγκριση:

Αν θέλετε να μάθετε το μυστικό της επιτυχίας του ως προς το πώς απέκτησε αυτό το σώμα - ok, το εξώφυλλο του βιβλίου είναι επεξεργασμένο - επισκεφθείτε τη σελίδα του με tips γυμναστικής στη διεύθυνση www.evolution359.com


Σχετικά θέματα:
ΟΤΑΝ Ο 14ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου