13 Ιανουαρίου 2014

Μπορεί αυτό το κράνος να καταπολεμήσει την τριχόπτωση;

πηγή: igrowlaser.com/

Γενικά, τα καπέλα και τα κράνη θεωρούνται ότι μάλλον ενισχύουν την τριχόπτωση στους άνδρες, ωστόσο υπάρχει ένα κράνος, που υπόσχεται το ακριβώς αντίθετο: την καταπολέμηση της φαλάκρας. Πρόκειται για ένα νέο προϊόν, που παρουσιάστηκε στο International Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας (7-10 Ιανουαρίου 2014) και υπόσχεται ν' αλλάξει τις ζωές πολλών ανδρών. Αν θα τα καταφέρει, αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Το iGrow της εταιρίας Apira Science Inc.μοιάζει μ' ένα συνηθισμένο κράνος ποδηλάτη, όμως δεν προορίζεται γι' αυτόν τον σκοπό. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος (www.igrowlaser.com), η επιστήμη και η τεχνολογία ενώθηκαν για να μας προσφέρουν "πιο δυνατά, πιο πυκνά και πιο υγιή μαλλιά" με τη βοήθεια των λέιζερ. 
Στο εσωτερικό του κράνους υπάρχουν κόκκινα λέιζερ και φώτα LED, τα οποία φέρονται να ενεργοποιούν την κυτταρική δραστηριότητα των τριχοθυλακίων. Μάλιστα, όπως διαβάζει κανείς στην ιστοσελίδα, τα αποτελέσματα θα φανούν ύστερα από 4 με 6 μήνες χρήσης, οπότε θα αναστραφεί η διαδικασία λέπτυνσης και απώλειας των τριχών με την εμφάνιση νέων, πιο υγιών και δυνατών. 
Ωστόσο, το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε όσους αντιμετωπίζουν τριχόπτωση σε πολύ προχωρημένο στάδιο, πολύ περισσότερο δεν αφορά όσους είναι ήδη φαλακροί, αλλά έχει εφαρμογή σε όσους βρίσκονται στα πρώτα στάδια. Οι φωτογραφίες που επιδεικνύονται στην ιστοσελίδα είναι ανθρώπων με μικρό πρόβλημα τριχόπτωσης, ώστε συγκρίνοντας το "πριν" και το "μετά" να βλέπει μεν κανείς διαφορά στην εικόνα, αλλά να μην είναι σίγουρος για το πόσο πραγματική είναι η διαφορά ή αν αξίζει καν τον κόπο να περνάει τη μέρα φορώντας ένα τεράστιο κράνος στο κεφάλι του, αφού προηγουμένως πληρώσει 695 δολάρια!. Άλλα ας το έχετε υπόψη, σε κάθε περίπτωση. 
Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος: www.igrowlaser.com/


Και πριν βιαστείτε να απελπιστείτε για την επικείμενη φαλάκρα, ας έχετε υπόψη και την παρακάτω έρευνα που αναφέρεται στο πλεονέκτημα του να είναι κανείς φαλακρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου