20 Απριλίου 2012

ΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ

Οι σελέμπριτι μπορεί να μοιάζουν τέλειοι στα μάτια μας, δεν παύουν όμως κι αυτοί να είναι κανονικοί άνθρωποι με τα ελαττώματα και τις... αλλεργίες τους. Ας δούμε τις αλλεργίες ορισμένων σελέμπριτι διεθνούς εμβέλειας, όπως τις ανακαλύψαμε ψάχνοντας στο ίντερνετ.

Η Κέιτ Μίντλετον (ή δούκισσα του Κέιμπριτζ, όπως είναι ο επίσημος τίτλος της) έχει αλλεργία στα άλογα. Μα είναι δυνατό μια μέλλουσα βασίλισσα να μην ιππεύει; Η ίδια πάντως έχει δηλώσει ότι η συχνή επαφή της με τα άλογα έχουν απαλύνει τα συμπτώματα της αλλεργία της.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι στην κυριολεξία κορίτσι για σπίτι. Δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς, από τη στιγμή που είναι αλλεργική στη... φύση, δηλαδή στο γρασίδι, τα χόρτα γενικά και τα δέντρα, όπως έχει παραδεχτεί άλλωστε η ίδια.

Αν έχετε την τύχη - ή την ατυχία - να γνωρίσετε ποτέ από κοντά την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και θελήσετε να της μάθετε κάποιο ελληνικό τραγούδι, καλύτερα αποφύγετε το "Αχ μελισσούλα" του Μπίγαλη, καθώς η - πρώην; - πριγκίπισσα της ποπ είναι αλλεργική στα τσιμπήματα των μελισσών. 
Αν θελήσετε να εκφράσετε ποτέ το θαυμασμό σας στη Χίλαρι Νταφ, μην της στείλετε ποτέ λουλούδια - εκτός κι αν είναι ψεύτικα. Βλέπετε, η τραγουδίστρια είναι αλλεργική στη γύρη.

Προσέξτε πολύ τι λουλούδια θα στείλετε και στην Κάμερον Ντίαζ, καθώς ορισμένα είδη λουλουδιών ης προκαλούν αλλεργικά συμπτώματα.

Ίδια είναι η περίπτωση και του Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος, αν και συνηθίζει να πηδάει - εεε... να πετάει ήθελα να πω - από γυναίκα σε γυναίκα σαν τις μέλισσες, είναι αλλεργικός στη γύρη. Στις γυναίκες πάλι καθόλου!

Παρόμοια είναι και η αλλεργία από την οποία υποφέρει ο Ορλάντο Μπλουμ. Ο ηθοποιός πάσχει από αλλεργική ρινίτιδα, η οποία προκαλείται από την εισπνοή γύρης, σκόνης ή τριχώματος.

Μύθος ή πραγματικότητα; Αν πάντως κάνετε μια βόλτα στο ίντερνετ, θα μάθετε ότι το πρώην παιδί-θαύμα του Χόλιγουντ, Ντρου Μπάριμορ, είναι αλλεργική στο σκόρδο, στις μέλισσες, στον καφέ και στα αρώματα. Αυτά μόνο;

Η Πόλα Αμπντούλ, η συμπαθής πρώην κριτής του Αμέρικαν Άιντολ έχει αλλεργικές αντιδράσεις όταν βρεθεί δίπλα σε γάτες, στη σκόνη, στο γρασίδι και σε ορισμένες τροφές διεκδικώντας με αξιώσεις τον τίτλο της σελέμπριτι με τις περισσότερες αλλεργίες.

Η Τόρι Σπέλινγκ, πιο γνωστή ως Ντόνα στη σειρά των 90ς "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", διεκδικεί τον τίτλο της πιο ανέμελης αλλεργικής, αφού η ηθοποιός δεν πτοείται από την αλλεργία της στις γάτες. Κατά το παρελθόν είχε τρεις γάτες και ο λόγος είναι ότι τις θεωρεί "πολύ γλυκές", όπως γράφει στο μπλογκ της.

Αντίθετα, η Τζέσικα Άλμπα, που είναι επίσης αλλεργική στις γάτες, προτιμά για κατοικίδιο μόνο τους σκύλους και μάλιστα έχει δύο. 

Αλλεργία στις γάτες όμως έχει και η Νικόλ Ρίτσι, όπως και ο θετός της πατέρας, ο θρυλικός τραγουδιστής της ροκ, Λάιονελ Ρίτσι.

Η Μπιγιονσέ μπορεί να έχει λανσάρει τη δική της σειρά αρωμάτων, ωστόσο η ίδια είναι αλλεργική στις περισσότερες αρωματικές ουσίες. Τα δικά της αρώματα πάντως επιμένει ότι είναι ειδικά ελεγμένα, ώστε να μην προκαλούν αλλεργία ούτε στην ίδια ούτε σε κάποια θαυμάστρια/καταναλώτρια.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τη σέξι ηθοποιό Εύα Λονγκόρια, η σειρά καλλυντικών της οποίας είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να μην επηρεάζει τις αλλεργίες της λατίνας "Νοικοκυράς σε απόγνωση".

Δεν ξέρω τι μαγείρευε - αν μαγείρευε δηλαδή - η Αντζελίνα Τζολί στον πρώην σύζυγό της Μπίλι Μπομπ Θόρντον, καθώς ο τελευταίος είναι αλλεργικός στα οστρακοειδή, ενώ έχει δυσανεξία στο σιτάρι και τα γαλακτοκομικά. 

Αλλεργία στα οστρακοειδή, όμως, έχει και η μαύρη καλλονή του Χόλιγουντ, η Χάλι Μπέρι.

Ο ελληνικής καταγωγής Άλεξ Καπράνος, ο βασικός τραγουδιστής του βρετανικού συγκροτήματος Φρανζ Φέρντιναντ, δεν τρώει με τίποτα φιστίκια, γιατί είναι αλλεργικός σ' αυτά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου