25 Οκτωβρίου 2012

Η φωτογραφία της ημέρας: Το αγοράκι που "έκλεψε" το ενδιαφέρον από τον Μπαράκ Ομπάμα


Η ημέρα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών της 6ης Νοεμβρίου πλησιάζει και οι υποψήφιοι πρόεδροι δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν να επισκεφτούν κάποιο σχολείο για την καθιερωμένη φωτογραφία με μικρούς μαθητές - δεν είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενο...
Έτσι, λοιπόν, και ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέφτηκε την παιδική ακαδημία Daughter of Zion στην κρίσιμη πολιτεία της Φλόριντα. Ενώ όλα τα παιδιά στήθηκαν αμφιθεατρικά για τη φωτογραφία, ένα αγοράκι από τις πάνω σειρές δεν ενδιαφερόταν τόσο για τον αμερικανό πρόεδρο όσο για το κοριτσάκι που στεκόταν δίπλα του, το οποίο και φίλησε στο μάγουλο, κίνηση που αποθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό. Η φωτογραφία ανέβηκε στο τουίτερ από τον ίδιο τον Ομπάμα υπό τον τίτλο "φωτογραφία της ημέρας". 
Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες οι Ρεπουμπλικάνοι είχαν αντιδράσει έντονα σε μια αντίστοιχα διασκεδαστική φωτογραφία από την επίσκεψη του δικού τους υποψηφίου σε Δημοτικό σχολείο της Βιρτζίνια, στην οποία ένα κορίτσι έδειχνε να σοκάρεται από κάτι που έβλεπε πίσω ακριβώς από τον Μιτ Ρόμνεϊ. Τη φωτογραφία μπορείς να τη δεις κάνοντας κλικ εδώ. Πάντως, η διαφορά στο ύφος και στο χιούμορ μεταξύ των δύο υποψηφίων είναι κάτι περισσότερο από εμφανής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου