6 Φεβρουαρίου 2013

Η "χρυσή" ηθοποιός που στα 91 της χρόνια δηλώνει "πιο σέξι από ποτέ"!


Η Μπέτι Γουάιτ έγινε για πρώτη φορά γνωστή στις ΗΠΑ τη δεκαετία του '50, όταν συμμετείχε στην κωμική σειρά "Life with Elizabeth" κερδίζοντας, μάλιστα, και βραβείο ΕΜΜΥ. Ωστόσο, στην Ελλάδα τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε τη δεκαετία του '80 ως ένα από τα τρία "Χρυσά Κορίτσια" και συγκεκριμένα ως την ντροπαλή, επαρχιώτισσα Ρόουζ. 


Αν και ήταν η μεγαλύτερη από τις συμπρωταγωνίστριες της - ναι, η ηθοποιός που υποδυόταν τη "γιαγιά Σοφία" ήταν μικρότερη όχι μόνο από τη Μπέτι Γουάιτ, αλλά και από την τηλεοπτική της "κόρη" - η Γουάιτ είναι η μοναδική από το καστ του θρυλικού σίτκομ, που βρίσκεται ακόμη στην ζωή. Μάλιστα, εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ αγαπητή στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάνει διάφορα γκεστ σταρ (όπως στη σαπουνόπερα "Τόλμη και Γοητεία", όπου υποδύθηκε τη μητέρα της Στέφανι Φόρεστερ), πρωταγωνιστεί τόσο σ' ένα πετυχημένο σίριαλ ("Hot in Cleveland", που προβάλλεται και από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV) όσο και στο δικό της ριάλιτι ("Betty White's Off Their Rockers"), ενώ το 2012 γιόρτασε τα 90α γενέθλια της σε εθνικό δίκτυο!
Σήμερα, στα 91 της η Μπέτι Γουάιτ "ξαναχτυπά" δηλώνοντας σε συνέντευξη της ότι αισθάνεται "πιο σέξι από ποτέ". Όπως δήλωσε η ίδια, "τώρα που είμαι 91, σε αντίθεση με όταν ήμουν 90, είμαι πολύ σοφότερη. Είμαι πολύ πιο συνειδητοποιημένη και περισσότερο σέξι". Η ίδια απολαμβάνει την ηλικία της και το πώς όλοι γύρω της την καλοπιάνουν. "Όλοι σε κακομαθαίνουν και σου φέρονται με τόσο σεβασμό, επειδή είσαι ηλικιωμένος. Δεν γνωρίζουν ότι δεν έχεις αλλάξει. Δεν έχεις αλλάξει στο μυαλό. Είσαι απλά 90 ετών". 
Όσον αφορά το μυστικό της μακροζωίας και της ενεργητικότητας της; Δεν είναι καθόλου συμβατικό. Όπως αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό People, τα αγαπημένα της φαγητά είναι το χοτ ντογκ, το κόκκινο κρασί και οι τηγανητές πατάτες!
Κάντε μια σύγκριση ανάμεσα στην Μπέτι Γουάιτ πριν... κάποιες δεκαετίες και σήμερα και κρίνετε μόνοι σας. Πότε ήταν πιο σέξι; 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου