29 Απριλίου 2013

Ένας πολύ ταλαντούχος 9χρονος οδηγός Φεράρι ή απλά ένας παντελώς ασυνείδητος πατέρας; (βίντεο)


Αν διεκδικείτε τον καθόλου αξιοζήλευτο τίτλο του χειρότερου γονιού στον κόσμο, δύο πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε θα ήταν πρώτον, να βάλετε τον 9χρονο γιο σας να οδηγήσει Φεράρι, με συνοδηγό ένα άλλο παιδί της ηλικίας του, και δεύτερον να τον βιντεοσκοπήσετε, αλλά και ν' ανεβάσετε το βίντεο στο youtube. Μα συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Κι όμως, συνέβη στην Ινδία, με τον πατέρα του αγοριού να βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για παραβίαση των κανόνων του Νεανικού Δικαίου και του ινδικού Κ.Ο.Κ.

Ο τρομερά ασυνείδητος και ανώριμος πατέρας, που όχι απλά άφησε το τιμόνι μιας Φεράρι F430 στον εννιάχρονο γιο του, αλλά και ανέβασε στο youtube το βίντεο που αποδεικνύει την ανεπάρκεια του ως γονιού, δεν έκανε δηλώσει στα ΜΜΕ. Αντίθετα, λαλίστατη ήταν η μητέρα του αγοριού, που δηλώνει "περήφανη" για το κατόρθωμα του εννιάχρονου. 
Όπως η Amal Nisham εξήγησε στην ιστοσελίδα NDTV.com, αυτό ήταν το δώρο της ίδιας και του συζύγου της στο γιο τους, που εκείνη την ημέρα είχε τα γενέθλια του. Ο μικρός επέμενε για μήνες και οι δυο γονείς σκέφτηκαν να μην του χαλάσουν το χατίρι. Σύμφωνα δε με την κυρία Nisham, ο εννιάχρονος είναι "πολύ προσεκτικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση οδηγός", ενώ θεωρεί ότι οι αντιδράσεις εκδηλώθηκαν μόνο και μόνο επειδή το αυτοκίνητο που οδηγεί παιδί είναι μια πανάκριβη Φεράρι. Άλλωστε, συνεχίζει η κυρία Nisham, ο δρόμος ήταν ιδιωτικός και δεν υπήρχαν άλλα παιδιά, που ενδεχομένως να κινδύνευαν. 
Και η Ινδή μητέρα καταλήγει: "Έχει ταλέντο. Του αρέσει να οδηγεί αυτοκίνητα και τα οδηγεί καλά. Νομίζω ότι απλά τον ενθαρρύναμε. Προσπαθήσαμε να χτίσουμε το ταλέντο που έχει. Είμαι περήφανη. Δεν είναι εύκολο για ένα παιδί να πετύχει ένα τέτοιο κατόρθωμα σε τόσο νεαρή ηλικία". 
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου