22 Φεβρουαρίου 2012

11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ "ΚΑΨΟΥΝ"!

Είναι αλήθεια! Μας αρέσει να κανιβαλίζουμε τους αγαπημένους μας σταρ! Να τους βλέπουμε σε άτυχες στιγμές και να νιώθουμε ότι δεν είναι τέλειοι σε όλα, αλλά κανονικοί άνθρωποι όπως εμείς, με τα τρωτά τους σημεία. Ο φωτογραφικός φακός ουκ ολίγες φορές μας έχει προσφέρει υλικό που αποκαθηλώνει τα είδωλα μας. Ας θυμηθούμε ορισμένες τέτοιες, ανεπανάληπτες στιγμές.

1. Ας ξεκινήσουμε από τις πιο ανώδυνες φωτογραφίες που οι σταρ θα ήθελαν να κάψουν. Για παράδειγμα, αυτή η φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο να κλαίει σα μικρό παιδί την ώρα του αγώνα. Δεν ξέρω πότε βγήκε η φωτογραφία, δεν αποκλείεται πάντως το ίδιο - αν όχι περισσότερο - παιδικά να έκλαιγε ο - συμπαθής κατά τ' άλλα - Ρονάλντο, όταν η εθνική ομάδας της χώρας του έχασε στον τελικό του Euro το 2004 μέσα στην Πορτογαλία από την εθνική μας ομάδα.



2. Ο Μπεν Άφλεκ ήθελε απλά να προστατέψει την οικογενειακή του ζωή και το παιδί του από τον αδιάκριτο φακό του παπαράτσι. Ξέχασε όμως ότι ο φωτογραφικός φακός τρελαίνεται για άσεμνες χειρονομίες σαν αυτή. 


3. Η Μπιγιονσέ ντύθηκε, στολίστηκε, ξέχασε όμως να ξυρίσει τη μασχάλη. Ε, καλά...δεν είναι και θάμνος! θα αναρωτηθείτε. Σίγουρα πάντως, δεν είναι και προς τιμήν μιας τόσο μεγάλης σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς.


4. Η Κιμ Καρντάσιαν, δεν είχε κάποια δουλειά να κάνει η κοπέλα και πήγε ένα πρωινό στην παραλία, μόνο που ξεχάστηκε λίγο παραπάνω στην ηλιοθεραπεία. Για το αποτέλεσμα ίσως να έφταιγαν τα τεράστια γυαλιά που φορούσε και δεν της επέτρεψαν να δει πόσο δυνατός ήταν εκείνη την ημέρα ο ήλιος. Είμαι περίεργος να μάθω τι γυαλάρες φορούσε και - κυρίως - γιατί τις αγόρασε...


5. Μόνο σε εμένα ο Τσάρλι Σιν μοιάζει με φθηνό μπανιστιρτζή παλιάς εποχής σε αυτήν την φωτογραφία;



6. Κάθε του πόζα στο φακό και ένα φωτογραφικό μνημείο. Ο πρίγκηπας της Αγγλίας Κάρολος ξέρει πώς να φωτογραφίζεται πριγκηπικά.


7. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μάλλον επίτηδες πόζαρε στο φακό σ' αυτήν την πολύ περίεργη στάση, αλλά είμαι σίγουρος ότι μάλλον θα διασκέδαζε με την παρακάτω φωτογραφία, παρά θα ήθελε να την κάψει.



8. Είναι γνωστό ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πέρασε πολλά δύσκολα χρόνια στην προσωπική της ζωή. Την περίοδο εκείνη δεν ήταν και λίγα τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, τα οποία σήμερα η ποπ τραγουδίστρια θα ήθελε να είχαν εξαφανιστεί, όπως για παράδειγμα αυτή η φωτογραφία



9. Η Γκόλντι Χόουν είναι μια πολύ αγαπημένη μας ηθοποιός, αλλά, όπως και να το κάνουμε, έχει μεγαλώσει και ο χρόνος δεν είναι τόσο ευνοϊκός μαζί της .... όταν δε φοράει μέικ απ.



10. Αχ, Νικόλ Κίντμαν! Δε φτάνει που ήταν κακοφορεμένο το ρούχο (φουστάνι; μπουστάκι;), γλάρωσε και το μάτι, άνοιξε και το στόμα όσο περισσότερο μπορούσε να φανταστεί άνθρωπος και ιδού το αποτέλεσμα



11. Για την Κριστίνα Αγκιλέρα τι να πω... Όλη η πόζα είναι ένα τεράστιο λάθος στην παρακάτω φωτογραφία. Είχε βάλει παραπανίσια κιλά, δε φρόντισε να φορέσει κάτι που θα τα έκρυβε, αλλά αντιθέτως τα προβάλλει και έβαλε και τα χέρια στη μέση, σαν να είναι καμιά κυράτσα. Το χαμόγελο δε είναι όλα τα λεφτά...πρέπει να διδάσκεται ως παράδειγμα χαμόγελου προς αποφυγή. Να καεί η φωτογραφία, πάραυτα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου