7 Ιανουαρίου 2013

Το εξαιρετικά γρήγορο "γρήγορο φαγητό", που είναι και εξαιρετικά πρόχειρο!


Ένα παλιό διαφημιστικό σλόγκαν γνωστής αλυσίδας φαστ φουντ στην Ελλάδα ήταν το "Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι". Τα ιαπωνικά McDonald υιοθέτησαν κατά κάποιο τρόπο το σύνθημα αυτό υποσχόμενα στους πελάτες τους ότι το προσωπικό θα ετοιμάζει τις παραγγελίες μέσα σε 60 δευτερόλεπτα ακριβώς. Αν αυτό δεν συμβεί, ο πελάτης θα απολαμβάνει ένα χάμπουργκερ δωρεάν. Μάλιστα, υπάρχει και ειδική κλεψύδρα που αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Το πρόγραμμα εφαρμόζεται αυτήν την περίοδο πιλοτικά, ισχύει μόνο για τις παραγγελίες μεταξύ 11 το πρωί και 2 το μεσημέρι και για φαγητά που αποδεδειγμένα μπορούν να ετοιμαστούν μέσα σ' ένα λεπτό. Πράγματι, οι παραγγελίες είναι έτοιμες στην ώρα τους, όπως υπόσχεται η σχετική καμπάνια, τι συμβαίνει όμως και με την ποιότητα του φαγητού; '
Πολλές είναι οι φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο τουίτερ από μη ικανοποιημένους πελάτες, οι οποίοι κάνουν λόγο για "60 δευτερόλεπτα καταστροφής". Παραπονιούνται ότι τα γεύματα δεν είναι περιποιημένα, για τυρί που έχει γλιστρήσει από το ψωμάκι του χάμπουργκερ, για πατάτες που κολυμπάνε στο χυμό, για "αδυνατισμένα" μπέργκερ κλπ. Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο τουίτερ:





Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου