18 Φεβρουαρίου 2013

Είναι αυτός ο 14χρονος ο επόμενος Τζάστιν Μπίμπερ;


Ο Τζάστιν Μπίμπερ ήταν 14 ετών όταν άρχισε να γίνεται γνωστός από τα μουσικά βίντεο που ανέβαζε η μητέρα του στο Youtube. Τον είδε ένας Αμερικανός μάνατζερ-κυνηγός νέων ταλέντων και έγινε το μεγάλο bang. Έχουν περάσει περίπου 5 χρόνια από τότε και η μουσική βιομηχανία ψάχνει εναγωνίως νέα ταλέντα που θα γίνουν οι νέοι Τζάστιν Μπίμπερ στη θέση του αυθεντικού, που πλέον ενηλικιώθηκε και απασχολεί περισσότερο με τις φάρσες που στήνει και με την on/off σχέση του με τη Σελίνα Γκομέζ παρά με τα τραγούδια του. Μήπως, όμως, ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί, είναι 14 ετών, κατάγεται από την Αυστραλία και ονομάζεται Τζόρνταν Τζάνσεν; 

Ο 14χρονος Τζόρνταν Τζάνσεν αποκαλείται ήδη "Τζάστιν Μπίμπερ της Αυστραλίας" από τα τοπικά ΜΜΕ. Όπως συνέβη και με τον Καναδό σταρ, η μητέρα του Τζόρναν ξεκίνησε ν' ανεβάζει τα home-made μουσικά βίντεο του γιου της στο youtube, τα οποία συνολικά έχουν περισσότερα από 38 εκατομμύρια views. Μάλιστα, ο 14χρονος έχει ήδη δικό του φαν κλαμπ με 1.000.000 μέλη, που αυτοαποκαλούνται "The Jordaneers". Έχει δική του, επίσημη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο (www.jordanjansen.com), λογαριασμό στο τουίτερ με σχεδόν 580.000 followers και προφίλ στο facebook με περισσότερα από 166.000 likes. 
Τα νούμερα αυτά είναι σημαντικότερα απ' ό,τι φαίνεται με μια πρώτη ματιά, καθώς μέχρι στιγμής ο Τζάνσεν κάνει καριέρα μόνο στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Σύντομα, όμως, θα τον γνωρίσει και ο υπόλοιπος κόσμους, αν όλα πάνε κατ' ευχήν για τον ίδιο, καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα που μανατζάρει τους Black Eyed Peas, ενώ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ με τραγούδια που υπογράφουν γνωστοί στιχουργοί και συνθέτες. 
Εν τω μεταξύ, ο 14χρονος Τζόρνταν, που παρακολουθεί τα μαθήματα του σχολείου διά αλληλογραφίας, δηλώνει χαρούμενος, επειδή "όταν τραγουδάω κοιτάζω γύρω μου και βλέπω ανθρώπους με χαμόγελα στα πρόσωπα τους... Την πρώτη φορά που τραγούδησα ένιωσα τόσο καλά.... Αυτό είναι που θέλω να κάνω. Αυτό είναι το μονοπάτι που θέλω να πάρω". Αγαπημένος του τραγουδιστής είναι ο Μπρούνο Μαρς, όμως δεν τον ενοχλεί που οι περισσότεροι τον συγκρίνουν με τον Τζάστιν Μπίμπερ. "Είναι πολύ κουλ να με συγκρίνουν με κάποιον στο επίπεδο του, επειδή έγινε πολύ διάσημος, και το να με συγκρίνουν μαζί του είναι θαυμάσιο", έχει παραδεχτεί σε συνέντευξη του.
Μέχρι, όμως, να γίνουν τα όνειρα του πραγματικότητα, καλό θα ήταν οι γονείς του να προσέξουν κάποιες λεπτομέρειες, όπως π.χ. το βιογραφικό που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του και ξεκινάει κάπως έτσι: "Ακόμη και σε ηλικία 14 ετών, ο Τζόρνταν Τζένσεν είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος για την επίδραση που ασκεί στους άλλους, όταν τραγουδάει. Βλέπει τη χαρά που η φωνή του φέρνει στα πρόσωπα τους και την ζεστασιά που πυροδοτεί στις καρδιές τους και ενώ ο προσγειωμένος αυτός νεαρός Αυστραλός είναι μετριόφρων για το ταλέντο και την ταχύτατα αυξανόμενη φήμη του, είναι η χαρά που το τραγούδι του φέρνει στους άλλους, που τον κάνει ν' αγαπά αυτό που κάνει". Λίγο μεγαλύτερη μετριοπάθεια σ' αυτήν την ηλικία δεν βλάπτει - αν και υπεύθυνοι για την ιστοσελίδα του, είναι μάλλον οι γονείς του και όχι ο ίδιος ο Τζόρνταν.
Αν πάλι έχετε περιέργεια ν' ακούσετε τη φωνή του, επισκεφτείτε τη σελίδα του στο youtube (youtube.com/user/jordanjansenmusic) ή ακούστε ένα δείγμα από εδώ στο βίντεο που ακολουθεί, όπου τραγουδάει το "Hey Soul Sister" των Train:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου