22 Απριλίου 2013

Οι 5 γυναίκες με τις καλύτερες καμπύλες όλων των εποχών


Το νέο Peugeot RCZ Sports Coupe επιδιώκει να δελεάσει τους οδηγούς με τις καμπύλες του και στα πλαίσια της διαφημιστικής του εκστρατείας στη Μ. Βρετανία διοργάνωσε ένα γκάλοπ, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 άντρες και γυναίκες, σχετικά με τις γυναικείες καμπύλες.

Έξι στους δέκα Βρετανούς παραδέχτηκαν πως τους αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες. Ο αντρικός πληθυσμός θεωρεί ότι το πιο γοητευτικό σημείο μιας γυναίκας είναι ο πισινός της και ακολουθούν το μπούστο και η μέση, ενώ οι γυναίκες θεωρούν ότι η πιο γοητευτική καμπύλη μιας γυναίκας είναι... η μέση. Αυτό θα πει πλήρης ασυμφωνία!
Επίσης, οι ερωτώμενοι κλήθηκαν να επιλέξουν τη διασημότητα με τις πιο σέξι καμπύλες όλων των εποχών. Πρώτη και με διαφορά - προτιμήθηκε από το 40% - αναδείχτηκε το διαχρονικό "σύμβολο του σεξ" Μέριλιν Μονρόε, ενώ ακολούθησαν η Βρετανίδα τοπ μόντελ Κέλι Μπρουκ, και οι ηθοποιοί Ράκελ Γουέλτς, Σοφία Λόρεν και Τζέιν Μάσφιλντ. 
Από αυτές, μόνο η Κέλι Μπρουκ είναι νέα, μόλις 33 ετών, ενώ οι υπόλοιπες είτε έχουν πεθάνει προ πολλών δεκαετιών (η Μονρόε και η Μάσφιλντ) είτε έχουν περάσει τα εβδομήντα - η Ράκελ Γουέλτς είναι 72, ενώ η Λόρεν έχει κλείσει τα 78. Τι συμβαίνει με τις σημερινές (διάσημες) γυναίκες κι έχουν μείνει τόσο πίσω; Το fitness έχει σκοτώσει τις καμπύλες;
Δείτε τις πέντε που πρώτευσαν στο γκάλοπ και.. συγκρίνετε με τις διασημότητες του σήμερα.

1. Μέριλιν Μονρόε


2. Κέλι Μπρουκ


3. Ράκελ Γουελτς


4. Σοφία Λόρεν


5. Τζέιν Μάνσφιλντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου