24 Απριλίου 2013

Η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου είναι και η πιο... αντιπαθητική;


Τι τρέχει με την Γκουίνεθ Πάλτροου και γεννά τόσο αντιφατικά συναισθήματα στο κοινό; Πρόσφατα, οι αναγνώστες του περιοδικού Star την ανακήρυξαν ως την πιο αντιπαθητική σελέμπριτι, ενώ το περιοδικό People την ανέδειξε ως την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου στο σημερινό του τεύχος.

Η ίδια σχολίασε την πρωτιά της με αρκετή μετριοπάθεια."Στο σπίτι κυκλοφορώ με τζιν και ένα t-shirt. Δεν φοράω μακιγιάζ". Αυτός είναι κι ο λόγος που ο σύζυγος της, ο τραγουδιστής των Coldplay Κρις Μάρτιν, μάλλον θα γελάσει και θα αστειευτεί με την πρωτιά της συζύγου του. "Έχει συνηθίσει να με βλέπει με φαρδιά σορτς και κατσαρά μαλλιά", δηλώνει η ηθοποιός και από σήμερα "πιο ωραία γυναίκα του κόσμου", ενώ αποδίδει τη νεανική εξωτερική της εμφάνιση στη γυμναστική και πιο συγκεκριμένα στη μέθοδο της Τρέισι Άντερσον, την οποία ακολουθεί και η ίδια. "Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν εφιάλτης, όμως τώρα είναι σαν να βουρτσίζω τα δόντια μου", δηλώνει.
Στις επόμενες θέσεις συναντούμε κυρίως ηθοποιούς - οι οκτώ στις δέκα πρώτες - και μάλιστα όλες Αμερικανίδες. Προφανώς, το περιοδικό υπερβάλλει διαφημίζοντας τη λίστα του ως "τις πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου", εκτός κι αν το προνόμιο της ομορφιάς το έχουν κατ' αποκλειστικότητα οι Αμερικανίδες. Έκπληξη αποτελεί η παρουσία της 75χρονης Τζέιν Φόντα στην πέμπτη θέση, αλλά και της Ντρου Μπάριμορ στο νούμερο εννιά, η οποία σε καμία περίπτωση και με καμία αιτιολόγηση δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί η ένατη πιο ωραία γυναίκα του πλανήτη ή έστω των Αμερικανίδων σταρ. 

Οι 10 ωραιότερες γυναίκες, όπως αναδείχτηκαν από το περιοδικό People είναι οι εξής (όλες οι φωτογραφίες είναι από τη Wikipedia):

1. Γκουίνεθ Πάλτροου

2. Κέρι Ουάσιγκτον

3. Αμάντα Σάιφρεντ

4. Ζόι Ντεσανέλ

5. Τζέιν Φόντα

6. Τζένiφερ Λόρενς

7. Κέλι Ρόουλαντ

8. Χάλι Μπέρι

9. Ντρου Μπάριμορ

10. Πινκ



 Σχετικά θέματα:
Η πιο αντιπαθητική σταρ των Αμερικανών είναι η....
Οι 5 γυναίκες με τις καλύτερες καμπύλες όλων των εποχών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου