4 Σεπτεμβρίου 2013

Ετοιμάστε σε 2 λεπτά ένα τρελό σμούθι από καρπούζι με τον πιο απίθανο τρόπο


Το καλοκαίρι φεύγει, τα καρπούζια όμως όχι ακόμα. Όσο προλαβαίνετε, μπορείτε να εντυπωσιάσετε τα παιδιά ή τους φίλους σας ετοιμάζοντας ένα καταπληκτικό σμούθι από καρπούζι μέσα σε δύο μόνο λεπτά. Η συνταγή είναι έμπνευση του Μαρκ Ρόμπερ, μηχανικού της NASA, ο οποίος ανέβασε στο youtube ένα βίντεο που εξηγεί πώς μπορεί ο καθένας μας να παρασκευάσει αυτό το απίστευτα γρήγορο και διασκεδαστικό σμούθι. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα καρπούζι, ένα τρυπάνι, δυο σύρματα κι ένα πλαστικό ποτήρι!

Η παρασκευή είναι απλή, αλλά φυσικά πρέπει να γίνει από κάποιον ενήλικα. Παίρνουμε δύο λεπτά σύρματα, τα οποία ενσωματώνουμε στο τρυπάνι, ώστε να παρασκευάσουμε ένα αυτοσχέδιο μίξερ. Αφού ανοίξουμε μια μικρή τρύπα στο καρπούζι, βάζουμε μέσα το αυτοσχέδιο μίξερ μας και σε 30 δευτερόλεπτα θα 'χουν γίνει όλα ένας χυμός. 
Στη συνέχεια, δεν έχουμε παρά ν' ανοίξουμε μια μεγαλύτερη στο καρπούζι, που να έχει το σχήμα μισού πλαστικού ποτηριού, το οποίο θα εφαρμόσουμε ως υποδοχή, ώστε να ρεύσει ο χυμός στο ποτήρι. Κι έτσι, μέσα σε δυο λεπτά θα έχουμε ένα γρήγορο και απολαυστικό ρόφημα (αν σας αρέσει το καρπούζι) και πάνω απ 'όλα χωρίς να έχουμε κάνει την κουζίνα χάλια!
Δείτε το βίντεο του μοναδικού Μαρκ Ρόμπερ: 




Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου