24 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΑΡ


Η αλήθεια είναι ότι λέγονται πολλά για την προσωπική ζωή των σταρ και ακόμη περισσότερα για τα μυστικά ομορφιάς τους, τα οποία πολλές φορές ξεπερνούν και την πιο τρελή φαντασία. Τα δέκα μυστικά ομορφιάς διάσημων σταρ που θα διαβάσετε πιο κάτω δεν ανταποκρίνονται απαραίτητα στην πραγματικότητα, ενώ μερικά αποτελούν πολύ τρελά για να είναι αληθινά. Επειδή, όμως, ποτέ δεν ξέρει κανείς, κι επειδή έχει την πλάκα του να διαβάζουμε διάφορες φήμες για τους ανθρώπους που λατρεύουμε να κουτσομπολεύουμε, ρίξτε τους μια ματιά.

1. Λέγεται ότι ο Τομ Κρουζ αλλά και το ζεύγος Μπέκαμ χρησιμοποιούν για την περιποίηση του προσώπου τους ένα ειδικό καλλυντικό, κύριο συστατικό του οποίου είναι τα ... κακάκια πουλιών και πιο συγκεκριμένα ιαπωνικού αηδονιού, τα οποία απολυμαίνονται με ακτίνες UV και αναμειγνύονται με πίτουρο ρυζιού, ώστε να μη μυρίζει άσχημα.

2. Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αφαιρεί τους λεκέδες από το πρόσωπο της τρίβοντας φράουλες, οι οποίες περιέχουν μηλικό οξύ, μα ουσία φυσικής απολέπισης. 

3. Η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Κέιτι Χολμς λένε όχι στο μπότοξ και ακολουθούν αντιγηραντική θεραπεία με βάση το δηλητήριο φιδιού, το οποίο εφαρμόζεται είτε απευθείας στις ρυτίδες είτε μέσω κρέμας. 

4. Πάντως, οι φήμες θέλουν τη Μαντόνα ν' ακολουθεί μια άλλη αντιγηραντική θεραπεία με κρέμα από πλακούντα, η οποία αυξάνει τα επίπεδα του κολλαγόνου και της υγρασίας στο δέρμα. Απ' ότι λέγεται, η κρέμα αυτή περιλαμβάνεται στις προτιμήσεις και της Κέιτι Χολμς. (Μα, καλά, 33 χρονών κοπέλα, πόσες κρέμες βάζει;).

5 Βάση τον πλακούντα όμως λένε οι φήμες ότι έχει το σαμπουάν που χρησιμοποιεί η Βικτόρια Μπέκαμ, για να έχει μαλλιά απαλά και λαμπερά.

6. Ωστόσο, η φυσική κοκκινομάλλα Νικόλ Κίντμαν ενισχύει το χρώμα και τη λάμψη των μαλλιών της με φυσικό τρόπο λούζοντας τα με χυμό από κράνα. 

7. Για τη Ντέμι Μουρ λέγεται ότι αποτοξινώνει το δέρμα της κολλώντας βδέλλες. 

8. Μια από τις πιο οικονομικές και αποτελεσματικές μεθόδους ομορφιάς λέγεται ότι είναι η εφαρμογή κρέμας από αιμορροΐδες στις σακούλες των ματιών. Ως οπαδοί μιας τέτοιας κρέμας φέρονται η Σάντρα Μπούλοκ και η Χίλαρι Σουάνκ.

9. Η κρέμα από χαβιάρι φέρεται να μειώνει τις ραγάδες στο δέρμα μετά τον τοκετό και, μάλιστα, φέρεται να την έχει χρησιμοποιήσει και η Αντζελίνα Τζολί.

10. Το πεντικιούρ με ψάρια που ροκανίζουν τα νεκρά κύτταρα των ποδιών σας αποτελεί πλέον μια ευρέως διαδεδομένη μέθοδος σ' όλον τον κόσμο, την οποία δοκιμάζει τόσο η Τζέσικα Σίμπσον, όσο και η Αντζελίνα Τζολί με τα παιδιά της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου