23 Σεπτεμβρίου 2012

11 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΟΡΓΑΣΜΟ


Γυναικείος οργασμός, αυτός ο άγνωστος. Σε αντίθεση με τους άνδρες όπου τα πράγματα είναι ορατά και διά γυμνού οφθαλμού (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί ένας προσποιηθεί οργασμό), με τις γυναίκες τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα, καθώς ακόμη και ο πιο έμπειρος εραστής θα πρέπει να εμπιστευθεί τα βογκητά της συντρόφου του και το ένστικτο του στο να ξεχωρίζει τα αυθεντικά από τα προσποιητά. Ωστόσο, επειδή ο γυναικείος οργασμός είναι λάθος να αντιμετωπίζεται από τους άνδρες απλά ως ένα είδος επάθλου για ατομική ικανοποίηση, υπάρχουν κάποιες συμβουλές, κάποια μικρά μυστικά επιστημονικά εγγυημένα για να αναφωνήσει η σύντροφος σου το μεγάλο "Ο".

1.Γυναίκα από πάνω.
Όλα είναι θέμα τριβής. Η κορυφή της κλειτορίδας θα πρέπει να τρίβεται απευθείας στο ηβικό οστό του άντρα. Εναλλακτικά, βάλτε ένα μαξιλάρι κάτω από τον πισινό της ή σπάστε το ταμπού και χρησιμοποιήστε ένα δονητή, όπως συμβουλεύει η Laura Berman, επίκουρος καθηγήτρια της ψυχιατρικής και της Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο Feinberg School of Medicine του Northwestern University.

2. Γυναίκα-οδηγός.
Οι άντρες χρειάζονται οδηγίες, υποστηρίζει η δρ. Berman. Ποιος θα τους τις δώσει; Το ερωτικό αντικείμενο του πόθου τους είτε με λόγια ("άρπαξες το φιτίλι μου, βάλτου φωτιά") είτε με βογκητά ερωτικής απόλαυσης - αρκεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κυρίες μου, αν θέλετε να νιώσετε πώς είναι ένας οργασμός.

3. Ο γυναικείος αυνανισμός δεν είναι ταμπού.
Για να δώσει μια γυναίκα σωστές οδηγίες στο σύντροφο της, θα πρέπει προηγουμένως να έχει χαρτογραφήσει από μόνη της την ευαίσθητη περιοχή. Ο μόνος τρόπος για να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι μέσω του αυνανισμού, όπως συστήνει η σεξοθεραπεύτρια Danielle Cavallucci.

4. Γύμνασε τους μύες του κόλπου
Σύμφωνα με τον σεξοθεραπευτή Dorian Solot, οι ασκήσεις Kegels είναι ιδανικές για τις γυναίκες που θέλουν να βιώσουν συγκλονιστικούς οργασμούς. Κυρίες μου, την ώρα που ουρείτε στην τουαλέτα, διακόψτε ξαφνικά την ούρηση, ώστε να εντοπίσετε τους μύες του πυελικού εδάφους. Σφίξτε τους, χωρίς να ουρείτε. Επαναλάβετε την άσκηση καθημερινά, αρκετές φορές την ημέρα, ενώ μην ξεχνάτε να αναπνέετε την ώρα που πιέζετε τους μύες.

5. Τρομάξτε, κάνει καλό.
Σύμφωνα με μία έρευνα, όταν το ζευγάρι βιώσει από κοινού μια εμπειρία με δυνατές συγκινήσεις (από μπάντζι τζάμπινγκ μέχρι να δει μια ταινία απόλυτου τρόμου) διεγείρεται η ντοπαμίνη στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να ρέουν οι γυναικείοι χυμοί. Κι επειδή πού να τρέχετε νυχτιάτικα στις γέφυρες, προτιμήστε το dvd club της γειτονιάς, αλλά αντί για τη συνηθισμένη ταινία ερωτικού περιεχομένου προτιμήστε κάτι πιο..σπλάτερ.

6. Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει.
Όπως το καλό κρασί θέλει το χρόνο του για να ωριμάσει, το ίδιο ισχύει και με το σεξ. Ο Dorian Solot ξαναχτυπά: "Όσο μεγαλύτερη είναι η συσσώρευση της διέγερσης, τόσο μεγαλύτερη είναι και η έκρηξη που ακολουθεί". Ακολουθήστε, λοιπόν, την τακτική μία κρύο μία ζέστη - ή, μάλλον, μία καύσωνας μία χλιαρή ζέστη, ώστε να μη χαθεί τελείως η συσσώρευση ερωτικής ενέργειας στο ενδιάμεσο. Ποιος είναι ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης; Οι άντρες, που θα πρέπει να ξεχάσουν το "ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε" και να μυηθούν στα μυστικά του ταντρικού σεξ.

7. Το μυστικό είναι στις αναπνοές.
Μια βασική πτυχή του ταντρικού σεξ είναι η σωστή διαχείριση των αναπνοών, μέσω των οποίων, εφόσον γίνονται σωστά, μπορεί μία γυναίκα να διοχετεύσει όλη τη σεξουαλική της ενέργεια, σημειώνει η -επίσης - σεξοθεραπεύτρια Yvonne Fulbright. Ένα αξιόπιστο μυστικό είναι το να αναπνέουν οι δυο σύντροφοι παράλληλα. Έτσι, επιβραδύνεται ο οργασμός, συσσωρεύεται μεγαλύτερη ενέργεια και η έκρηξη που ακολουθεί είναι πολλών μεγατόνων.

8. Βάλτε το πορνό στη ζωή σας.
Ok, είπαμε να νοικιάσετε μια ταινία τρόμου από το dvd club της γειτονίας (βλ. 5), όμως αυτό δε σημαίνει ότι οι ερωτικές ταινίες είναι άχρηστες ή ότι πρέπει να τις πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων. Ο ερωτικός κινηματογράφος όπως και η ερωτική λογοτεχνία - ναι, αυτά τα άρλεκιν μυθιστορήματα που λατρεύουν οι γυναίκες και μισούν οι άντρες - βοηθούν. Προσοχή, όμως: η τέχνη πρέπει να είναι καλαίσθητη ή καλογραμμένη και όχι απλά κομμάτια σάρκας πεταμένα εδώ κι εκεί να συνουσιάζονται. Όσο πιο κλασάτη είναι η κινηματογραφική ή η λογοτεχνική τσόντα, τόσο πιο καλύτερες είναι οι πιθανότητες ενός οργασμού. 

9. Μην αμελείς τα προκαταρκτικά των προκαταρκτικών
Στους άντρες, η ερωτική διάθεση έχει την τάση να ανεβαίνει πολύ γρηγορότερα απ' ότι στις γυναίκες. Πολλές φορές, μάλιστα, ο άντρας είναι έτοιμος για τρελίτσες και παιχνιδάκια, ενώ η γυναίκα κάνει τη δύσκολη και αποφασίζει να ενδώσει μόνο και μόνο από υποχωρητικότητα. Περιμένεις μετά να ολοκληρώσει εντυπωσιακά; Προετοιμάστε το έδαφος από νωρίς στέλνοντας ερωτικά μηνύματα (σέξτινγκ), ανταλλάσσοντας φωτογραφίες, και άλλα τέτοια που θα πυροδοτήσουν την ατμόσφαιρα πριν ακόμη βρεθείτε μόνοι σας για τα περαιτέρω.

10. Ο γιατρός μπορεί να δώσει τις λύσεις
Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο, μία γυναίκα να μην μπορεί να αισθανθεί οργασμό, όχι επειδή εσύ δεν κάνεις κάτι καλά, αλλά για βιολογικούς λόγους (πρόβλημα σε κάποιο νεύρο, χαμηλή τεστοστερόνη κλπ.) ή επειδή παίρνει αντικαταθλιπτικά χάπια. Στην περίπτωση αυτή, η λύση μπορεί να δοθεί μόνο από έναν ειδικό, ο οποίος θα ερευνήσει τόσο τους σωματικούς όσο και τους συναισθηματικούς παράγοντες που να μπορούν να εξηγήσουν το γεγονός.

11. Καταπολεμήστε το εργασιακό στρες.
Σύμφωνα με γαλλική έρευνα, το 70% των γυναικών δήλωσε ότι το εργασιακό άγχος πλήττει τη σεξουαλική τους διάθεση και ως γνωστό, χαμηλή λίμπιντο = οργασμός αντίο. Αφήστε τα της δουλειάς στη δουλειά και απολαύστε απερίσπαστοι στην κρεβατοκάμαρα (ή σε όποιο άλλο σημείο του σπιτιού επιλέξετε) τι πραγματικά σημαίνει το να "έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν". 

Πηγή: Health.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου