29 Σεπτεμβρίου 2012

Η 20ΧΡΟΝΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΡΙΑΛΙΤΙ ΣΟΟΥ!


Η Βραζιλιάνα Καταρίνα Μιλιορίονι (Catarina Migliorini) είναι 20 ετών, ωραία εξωτερικά, όμως δεν την έχει αγγίξει άλλος άντρας. Ok, πρόκειται για προσωπικό ζήτημα της κοπέλας, επομένως δε θα άξιζε ίσως να σταθούμε στην παρθενιά της αυτή καθ' εαυτή. Το παράδοξο, όμως, με την Καταρίνα είναι ότι πήρε τη μεγάλη απόφαση να χάσει ό,τι πολυτιμότερο έχει χάριν της τηλεόρασης και πιο συγκεκριμένα ενός ριάλιτι σόου (τύπου ντοκιμαντέρ) αυστραλιανής παραγωγής με τίτλο "Ζητούνται Παρθένοι" ("Virgins Wanted").
Σύμφωνα με το κόνσεπτ του σόου, δύο άνθρωποι, ένας άντρας και μία γυναίκα, διηγούνται τις προσωπικές τους ιστορίες πριν και μετά την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία. Για να γίνει όμως αυτό, η Καταρίνα έπρεπε προηγουμένως να βγει σε.. πλειστηριασμό. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 155.000 δολάρια, τα οποία η ίδια δηλώνει ότι προτίθεται να τα χρησιμοποιήσει για την ίδρυση Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης και για την ανέγερση κατοικιών υπέρ των φτωχών οικογενειών της Σάντα Καταρίνα, απ' όπου και ο τόπος καταγωγής της.
Μιλώντας στην εφημερίδα Folha de Sao Paulo η 20χρονη Βραζιλιάνα θυμάται πώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία πριν δύο χρόνια: "Είδα μια αγγελία για κάποιον Αυστραλό κινηματογραφιστή που έψαχνε παρθένα. Σκέφτηκα: είμαι παρθένα, θα υπογράψω. Το έκανα αυθόρμητα, ένα κορίτσι 18 ετών. Αποφάσισα; να δηλώσω συμμετοχή. Πίστευα ότι δε θα έπαιρνα απάντηση". Τελικά πήρε απάντηση, ενώ έκανε κι ένα screen test προτού να επιλεγεί οριστικά ανάμεσα απ' όλες τις υποψήφιες.
Εδώ κι ένα μήνα η Καταρίνα βρίσκεται στο Μπαλί της Ινδονησίας. "Πάντα ήμουν ένα πολύ, πολύ ρομαντικό κορίτσι" σπεύδει να διευκρινίσει η ίδια μεταφέροντας την έκπληξη των φίλων της, οι οποίοι "δεν το πίστευαν", όταν έμαθαν για το πρότζεκτ στο οποίο πρόκειται να συμμετάσχει, μια δημοπρασία με έπαθλο την παρθενιά της. Το πρώτο της φιλί σε αγόρι το έδωσε στην ηλικία των 17 ετών, ποτέ όμως δεν έκανε κάτι περισσότερο ούτε είχε σχέση.
Η δημοπρασία για το ποιος θα κλέψει την παρθενιά της ωραίας Καταρίνα συνεχίζεται μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. Ο νικητής θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι είναι καθαρός από κάθε σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα, ενώ και η ίδια η Καταρίνα θα υποβληθεί σε τεστ παρθενίας, προκειμένου ν' αποδείξει του λόγου το αληθές. Το μόνο που την προβληματίζει είναι η αντίδραση του πατέρας της, ο οποίος το έμαθε μόλις πρόσφατα και στην αρχή ήταν αρνητικός, αλλά η ίδια υποστηρίζει ότι τελικά κατάφερε να τον ηρεμήσει.
Η Καταρίνα ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται για κάποιου είδους πορνογραφική ταινία, αλλά η σεξουαλική πράξη θα γίνει μακριά από τις κάμερες, μέσα σ' ένα ιδιωτικό αεροπλάνο εν ώρα πτήσης από την Αυστραλία με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα πρόκειται για μια απλή, συνηθισμένη σεξουαλική πράξη, όπου το μόνο που θα επιτρέπεται στον ερωτικό παρτενέρ της Καταρίνα είναι να μιλάει ελεύθερα, χωρίς να βγάζει ακραία γούστα ή άλλες ερωτικές φαντασιώσεις, ενώ η χρήση προφυλακτικού θα είναι υποχρεωτική.
Η ίδια δηλώνει ότι ένα μεγάλο μέρος από τα χρήματα πρόκειται να το αξιοποιήσει για φιλανθρωπικό σκοπό και πιο συγκεκριμένα, για την ανέγερση κατοικιών για τις άστεγες οικογένειες της Σάντα Καταρίνα, της πόλης όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Διευκρινίζει, ωστόσο, ότι θα ήταν υποκριτικό αν δήλωνε ότι πρόκειται να διαθέσει όλο το ποσό για φιλανθρωπίες. Το όνειρο της είναι να σπουδάσει ιατρική στην Αργεντινή, ενώ, όσον αφορά τους τυχόν επικριτές της, η Καταρίνα σπεύδει να ξεκαθαρίσει: "Είμαι 20 ετών, είμαι υπεύθυνη για το σώμα μου και δεν κάνω κακό σε κανέναν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου