9 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ 5 ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ON CAMERA !! ΠΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ! ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ!


Οι προτάσεις γάμου δεν έχουν πάντα αίσιο τέλος. Κάποιες φορές μάλιστα είναι χαμένες από χέρι εξ αρχής. Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο όμως, όταν αυτή η ατυχία αποτυπώνεται και στην τηλεοπτική κάμερα. Δείτε τις πέντε χειρότερες (ή, αν προτιμάτε, τις πέντε καλύτερες αποτυχημένες) προτάσεις γάμου on camera και βγάλτε τα ηθικά διδάγματα από τις αποτυχίες των άλλων.
Ας αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση!

5. Πηγαίνεις να δεις την αγαπημένη σου ομάδα παρέα με τον κολλητό σου και την κοπέλα σου. Η ομαδάρα σου κερδίζει και εσύ εκστασιασμένος από τους πανηγυρισμούς, μπροστά στην κάμερα που βρίσκεται έξω από το γήπεδο, εντελώς αυθόρμητα προτείνεις στην κοπέλα σου να σε παντρευτεί! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ! Είναι άλλο πράγμα να κάνεις μια αυθόρμητη πρόταση γάμου, όταν ζήσεις μια μοναδική στιγμή αγάπης και συντροφικότητας και εντελώς άλλο το να κάνεις την πρόταση επειδή είσαι ενθουσιασμένος από τη νίκη της ομάδας. Το πρώτο είναι θαρραλέο, αλλά το δεύτερο είναι απλά τραγικό. Ποια κοπέλα είναι τόσο χαζή - ακόμα κι αν είναι μεθυσμένη - για να δεχτεί μια τέτοια πρόταση; Δείτε το βίντεο με τον Αυστραλό τυπά και είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε:



4. Προτάσεις γάμου δεν κάνουν μόνοι οι άντρες στις κοπέλες τους, αλλά ορισμένες φορές συμβαίνει και το αντίστροφο. Φυσικά, η απόρριψη είναι πάντα μια πιθανή απάντηση με τον κίνδυνο να μη γίνει και πολύ καλά δεκτή από την θαρραλέα κοπέλα. Ε, μα πώς ζητάς από κάποιον να σε παντρευτεί μετά από δύο μόλις εβδομάδες γνωριμίας; (Αυτήν η πληροφορία, τουλάχιστον, συνοδεύει το παρακάτω βίντεο, που μπορεί και να ζαλίζει από την ερασιτεχνικότητά του).



3. Έχεις πάει με την κοπελιά σε έναν αγώνα μπάσκετ. Στο διάλειμμα η κοπέλα σου επιλέγεται - δήθεν τυχαία - από τους υπεύθυνους του σταδίου να παίξει την τυφλόμυγα στο παρκέ κυνηγώντας με καλυμμένα τα μάτια να βρει τη μασκότ της μιας ομάδας. Τελικά, η κοπέλα σου τη βρίσκει τη μασκότ, βγάζει το μαντήλι από τα μάτια και βλέπει εσένα να ξεπροβάλλεις, να παίρνεις το μικρόφωνο και σαν λαϊκός τραγουδιστής που ξεκινάει το πρόγραμμα του σε νυχτερινό κέντρο να λες από μικροφώνου "honey! honey! honey!"... Ποιος είσαι ρε μεγάλε, ο Κιάμος; Και να μικροφωνίζεις κι από πάνω! Πώς είναι δυνατό να δεχτεί η κοπέλα την πρόταση με τόσο μικροφωνισμό, όταν συνειδητοποιεί ότι άδικα έτρεχε μες στην τρελή χαρά με καλυμμένα τα μάτια; Δείτε το βίντεο και ...λυπηθείτε τον!



2. Κάνεις το λάθος να μη μάθεις από το πάθημα του προηγούμενου και επιμένεις να κάνεις πρόταση γάμου στο παρκέ γηπέδου μπάσκετ. Μάλιστα, χοντραίνεις το "κόλπο" και επιλέγεις έναν αγώνα του ΝΒΑ. Γιατί; Γιατί το πάθημα του άλλου δε σου έγινε μάθημα; Η κοπέλα θα το σκεφτεί... θα το σκεφτεί... θα χτυπήσει τελικά η κόρνα για να συνεχιστεί το ματς, η κοπέλα θα τρομάξει και θα το βάλει στα πόδια. Εσύ σαστίζεις, η μασκότ προσπαθεί να σε παρηγορήσει, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τον αγώνα αισθάνονται άσχημα για λογαριασμό σου και ο McGrady, που τότε έπαιζε με τους Houston Rockets,  γελάει με την ατυχία σου. Τι άλλο θέλεις για να νιώσεις ακόμα πιο χάλια;



1. Είσαι τρελά ερωτευμένος με το κορίτσι σου και θέλεις να της το αποδείξεις κάνοντας της πρόταση γάμου στην τηλεόραση on air. Επειδή όμως είσαι και λίγο ντροπαλός, επιλέγεις ένα κανάλι μικρής τηλεθέασης για να το κάνεις. Δεν ήξερες... δε ρώταγες; Αφού δε βγαίνουν οι λέξεις από το στόμα σου και θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί, γιατί να σου απαντήσει η άλλη "ναι"; Επειδή θαύμασε το ανύπαρκτο θάρρος σου; Ειδικά όταν η κοπελιά είναι επίσης χαμηλών τόνων....τρέχει για να ξεφύγει! Αυτό το βίντεο είναι απόλυτα διδακτικό. Δείτε το για να ξέρετε τι πρέπει να αποφύγετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου