10 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε τον αριθμό των φίλων του!
Η ζωή της πριγκήπισσας Νταϊάνα γίνεται κινηματογραφική ταινία. Ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί;
Ποια τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι στην παιδική της ηλικία θεωρούσε τον πατέρα της νεκρό, επειδή έτσι της έλεγε η μητέρα της, ενώ εκείνος ήταν ζωντανός;
Τελείωσε η κόντρα του συζύγου ου Έλτον Τζον με τη Μαντόνα;
Ποιο είναι το νέο λουκ της Λούρδης, της κόρης της βασίλισσας της ποπ, που θα συζητηθεί; Δες φωτογραφία!

1. Έχει πολύ ζήτηση και γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομά του. Δεν είναι λοιπόν παράξενο που σχεδόν κάθε βδομάδα έχουμε και από μία συνέντευξη του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Όπως σε όλες τις συνεντεύξεις του, έτσι και σ' αυτή προς το περιοδικό Men's Health, ο Μπέκαμ έκανε εκτενή αναφορά στην οικογένειά του. "Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Αυτό θα ισχύει πάντα" δήλωσε. Αναφέρθηκε όμως και στον αριθμό των φίλων του, ο οποίος μετριέται στα δάχτυλα του ενός χεριού, αντίθετα από ότι θα περίμενε ίσως κάποιος: "Έχω τη γυναίκα μου, τα τέσσερα παιδιά μου, γονείς, ακόμα και παππούδες, και τρεις πραγματικά καλούς φίλους. Αυτό είναι ότι χρειάζομαι. Είναι καλύτερο να έχω τρεις πραγματικά καλούς φίλους παρά είκοσι (απλά) καλούς φίλους".

2. Μένουμε στη Βρετανία. Μέσα στο 2012 αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μιας ταινίας με θέμα τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής της αγαπημένης πριγκήπισσας των Βρετανών, της Νταϊάνας, σε σκηνοθεσία Oliver Hirschbiegel, του σκηνοθέτη της γερμανικής ταινίας "Η πτώση" με θέμα τις τελευταίες ημέρες της ζωής του Αδόλφου Χίτλερ. Το ρόλο της Νταϊάνας θα ενσαρκώσει η βραβευμένη με Όσκαρ Ναόμι Γουότς, την οποία αυτήν την περίοδο απολαμβάνουμε στην ταινία "J. Edgar", στο ρόλο της γραμματέας του J. Edgar Hoover, που τον υποδύεται μοναδικά ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Η Γουότς δήλωσε ότι είναι τιμή της να ενσαρκώσει μια τόσο σπουδαία προσωπικότητα που αγαπήθηκε σε όλα τα πλάτη του κόσμου και ότι ανυπομονεί να αποδεχτεί την πρόκληση να υποδυθεί τη Νταϊάνα στη μεγάλη οθόνη.

3. Η Μ.Ι.Α. - ή αλλιώς Mathangi Arulpragasam όπως είναι το πραγματικό της όνομα - αποτελεί από τα πιο hot ονόματα των τελευταίο καιρό στη μουσική. Η εμφάνιση της στο super bowl, όπου σε κάποια στιγμή έδειξε το ..μεσαίο της δάχτυλο, συζητήθηκε και ξεσήκωσε αντιδράσεις, ενώ η μουσική της συνεργασία με τη Μαντόνα και τη Νίκι Μινάζ στο τραγούδι "Give Me All Your Luvin" (που περιλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ της βασίλισσας της ποπ με τίτλο MDNA και έχει ήδη κυκλοφορήσει ως single) θα ακουστεί πολύ το επόμενο διάστημα. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Sun η βρετανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι για πολλά χρόνια θεωρούσε ότι ο πατέρας της είναι νεκρός. Όταν ήταν ενός έτους, η Μ.Ι.Α. έφυγε με τους γονείς της στη Σρι Λάνκα, από όπου είναι η καταγωγή τους, όμως εκεί ο πατέρας της αναμείχθηκε με μια επαναστατική ομάδα στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου τη δεκαετία του 80. "Τον βλέπαμε μια φορά το χρόνο για δέκα λεπτά κάθε φορά. Η μαμά μου έλεγε "Αυτός είναι ο θείος σου - δεν είναι ο πατέρας σου". Το έκανε για να μας προστατέψει" (την ίδια και την αδερφή της). Στη συνέντευξη περιέγραψε πόσο δύσκολη ήταν η ζωή για την οικογένειά της εκείνη την περίοδο στη Σρι Λάνκα "Κρυβόμασταν για πολύ καιρό. Μετακινούμασταν από χωριό σε χωριό και από σπίτι σε σπίτι...Ζούσαμε σε πολύ μεγάλη φτώχεια κλέβοντας μάνγκο από τα δέντρα των άλλων".

4. Να βάλει οριστικό τέλος στην όποια κόντρα του με τη Μαντόνα επιχειρεί να βάλει τον τελευταίο καιρό ο Ντέιβιντ Φέρνις, ο σύζυγος του Έλτον Τζον. Μετά την απονομή Χρυσής Σφαίρας στη βασίλισσα της ποπ για το καλύτερο κινηματογραφικό τραγούδι, ο Φέρνις κυριολεκτικά ξεσπάθωσε γράφοντας σειρά επιθετικών σχολίων στο προφίλ του στο facebook. Μιλώντας στο Access Hollywood δήλωσε ότι ένιωσε πολύ ντροπιασμένος με την έκταση που πήραν τα όσα έγραψε από τα ΜΜΕ: "Ήμουν πολύ συναισθηματικός εκείνη την περίοδο, νόμιζα ότι θα τα μοιραζόμουν (τα σχόλια) μόνο με τους φίλους μου και ποτέ δεν είχα πρόθεση να βγουν στη δημοσιότητα". Παράλληλα δεν παρέλειψε να εκφράσει και το σεβασμό του στη Μαντόνα την οποία θεωρεί σπουδαία καλλιτέχνιδα: "Πάντα ήμουν οπαδός της και εύχομαι καλή τύχη στην πρεμιέρα της ταινίας της, γιατί όποιος γυρίζει μια ταινία (η οποία) προβάλλεται αυτές τις μέρες, είναι ένα τεράστιο επίτευγμα".

5. Στο δρόμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς πορεύεται η Λούρδη, η κόρη της Μαντόνα; Όχι ακριβώς, για να πούμε και την αλήθεια. Ωστόσο, η 15χρονη Λούρδη συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό την ώρα που πήγαινε στο σχολείο της με νέο λουκ, όπου το δεξί μέρος του κεφαλιού της είναι ξυρισμένο. Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου