9 Φεβρουαρίου 2012

ΣΚΥΛΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!


Ποιος είπε ότι το δημοσιογραφικό επάγγελμα δεν κρύβει κινδύνους ακόμα και μέσα στην ασφάλεια ενός τηλεοπτικού στούντιο; Η Kyle Dyer, παρουσιάστρια ενός τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, του KUSA-TV στο Ντένβερ, δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπο από ένα αργεντίνικο μάστιφ βάρους πάνω από 38 κιλά, την ώρα της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φιλοξενούσε στη χθεσινή εκπομπή της τον ιδιοκτήτη του μάστιφ και τον πυροσβέστη, ο οποίος μια μέρα νωρίτερα είχε σώσει το σκύλο από τα νερά μιας λίμνης, όπου είχε παγιδευτεί κυνηγώντας ένα κογιότ. Και ενώ η συζήτηση κυλούσε ήρεμα κι ωραία, με την παρουσιάστρια να χαϊδεύει το σκύλο, όταν σε κάποια στιγμή έσκυψε να τον φιλήσει, το μάστιφ της επιτέθηκε και τη δάγκωσε στο πρόσωπο. Το τηλεοπτικό δίκτυο δεν μετέδωσε τη σκηνή του δαγκώματος, αν και είχε καταγραφεί στην κάμερα, καθώς η εκπομπή προβάλλεται μαγνητοσκοπημένη. Η παρουσιάστρια πήγε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε 4ωρη χειρουργική επέμβαση και της έκαναν εβδομήντα ράμματα στα χείλη και τη μύτη.
Εκπρόσωπος της υπηρεσίας υγείας και περιβάλλοντος του Ντένβερ δήλωσε ότι έχει ασκηθεί ήδη προσφύγει στα δικαστήρια εκ μέρους της Πολιτείας κατά του ιδιοκτήτη του σκύλου με την κατηγορία ότι ο σκύλος δάγκωσε άνθρωπο, για παραβίαση του νόμου για το λουρί των σκύλων και γιατί ενδεχομένως ο σκύλος δεν ήταν εμβολιασμένος για λύσσα, αν και δεν παρουσίαζε σχετικά συμπτώματα.
Δείτε τη σκηνή της επίθεσης του σκύλου στην παρουσιάστρια:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου