9 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΖΟΪ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΝΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΑ "ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ"

Ήταν το αγαπημένο κωμικό δίδυμο στα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ για τους περισσότερους φαν της σειράς. Ο σαρκαστικός Τσάντλερ και ο γόης με το χαμηλό IQ Τζόι ή, κατά κόσμον, Matthew Perry και Matt LeBlanc. Μετά το τέλος της σειράς, το 2004, οι δύο ηθοποιοί έκαναν κάποιες τηλεοπτικές απόπειρες, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία; Πώς είναι οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί σήμερα, οκτώ χρόνια μετά το τέλος της πιο αγαπημένης - ίσως - αμερικάνικης κωμικής σειράς στη χώρα μας;


Ο Matt LeBlanc αρχικά ήταν ο πιο τυχερός από όλους τους ηθοποιούς της σειράς. Αμέσως μετά το τέλος των "Friends" συμμετείχε στη spin-off σειρά "Joey", μεταφέροντας τον χαρακτήρα που υποδυόταν στα "Φιλαράκια", τον Τζόι Τριμπιάνι, στο Λος Άντζελες προς αναζήτηση καριέρας ως ηθοποιού. Η σειρά όμως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και τελικά διακόπηκε ύστερα από δύο σεζόν και 46 επεισόδια. Πέρυσι επανήλθε με μια πρωτότυπη κωμική σειρά "Episodes", όπου ο Matt υποδύεται τον... εαυτό του! Η πρώτη σεζόν της σειράς, που προβάλλεται από το καλωδιακό δίκτυο Showtime, αποτελείτο από επτά επεισόδια, ενώ ο δεύτερος κύκλος, που θα περιέχει εννιά επεισόδια, θα προβληθεί το καλοκαίρι.
Το πέρασμα του χρόνου φαίνεται στον 45χρονο πλέον Matt, ωστόσο ο ηθοποιός παραμένει γοητευτικός παρά το γκριζάρισμα στο μαλλί και τις σακούλες στα μάτια.



Τα πρώτα χρόνια μετά τα "Φιλαράκια" ο Matthew Perry έκανε κάποιες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές απόπειρες, χωρίς όμως να καταφέρει να αποτινάξει τον χαρακτήρα του Τσάντλερ Μπινγκ από πάνω του. Ουσιαστικά, από το 2008 σταμάτησε να εμφανίζεται τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη οθόνη, με μοναδική εξαίρεση ένα περσινό γκεστ στη σειρά "Children's Hospital" (όπου σατιρίζονται οι ιατρικές, δραματικές σειρές), όπου υποδύθηκε τον εαυτό του. 
Αντίθετα με τον Matt LeBlanc, ο κατά τρία χρόνια μικρότερος έχασε την - ούτως ή άλλως αμφιλεγόμενη - γοητεία του. Δείτε τον αριστερά, την εποχή που πρωταγωνιστούσε στα "Φιλαράκια", σε μια πετυχημένη φωτογραφική στιγμή και δεξιά, όπως είναι σήμερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου