4 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΑΦΗΣΑΝ 19 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ!!


Οι χειρότεροι γονείς στον κόσμο ή θύματα σατανικά κακών συμπτώσεων; Σε κάθε περίπτωση, τα πραγματικά θύματα της ιστορίας που πρόκειται να διαβάσετε, είναι τα 19 παιδιά μιας οικογένειας από το Κεντάκι, τα οποία έμειναν μία εβδομάδα μόνα τους στο σπίτι χωρίς φαγητό!
Το πρωτοφανές όσο και εξοργιστικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Μπόουλινγκ Γκριν, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Κεντάκι στις ΗΠΑ. Οι δυο γονείς, ο Άιρβινγκ "Τζο" Σμιθ και η Τζάκι Φάρα, άφησαν επί δέκα μέρες μόνα τους στο σπίτι τα 19 τους παιδιά, κάποια εκ των οποίων μάλλον προέκυψαν από προηγούμενους γάμους ή σχέσεις του ζευγαριού, και έφυγαν για το Μίτσιγκαν, εξ αιτίας έκτακτων οικογενειακών υποχρεώσεων, όπως κατέθεσε η κατ' ευφημισμό αποκαλούμενη μητέρα των παιδιών, όταν συνελήφθη από την αστυνομία.
Αν και στην κατάθεσή της η συλληφθείσα δήλωσε ότι είχαν προηγουμένως ζητήσει από ένα γείτονα να τα προσέχει, κάτι τέτοιο δεν αποδεικνύεται από τα γεγονότα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα τα 19 παιδιά, ηλικίας από 8 μηνών μέχρι 14 ετών, έμεναν στο σπίτι παρέα με τα 9 σκυλιά και τη γάτα της οικογένειας χωρίς φαγητό, χωρίς αιρ κοντίσιον, αν και επικρατούσαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες και χωρίς την οποιαδήποτε επίβλεψη από ενήλικα.
Γείτονες κάνουν λόγο για παρόμοια περιστατικά που είχαν συμβεί και κατά το παρελθόν. Μάλιστα, η αστυνομία είχε έρθει στο σπίτι και πριν από δύο εβδομάδες, οπότε και είχε βρει δέκα από τα παιδιά να είναι εγκαταλελειμμένα. Σε βάρος της ανεκδιήγητης αυτής μητέρας, η οποία επικαλείται μεταξύ άλλων και προβλήματα με το αυτοκίνητο για να δικαιολογήσει τη μακρόχρονη εγκατάλειψη των παιδιών, έχουν απαγγελθεί 14 κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκων και 5 κατηγορίες έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο. Προς το παρόν η ίδια κρατείται, ενώ διαφεύγει της σύλληψης ο πατέρας των παιδιών, ο οποίος και αναζητείται από την αστυνομία του Κεντάκι. Και μη χειρότερα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου