2 Ιουλίου 2012

ΜΙΚΡΕΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠ' ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Ένας πιλότος που δεν ταξιδεύει χωρίς τη μητέρα του....
Ένας σκουλήκι που κατασκήνωσε για δύο εβδομάδες στα μάτια ενός Ινδού...
Όχι σκουπίδια στις ακτές, αλλά ούτε και... ανθρώπινα υγρά στις λίμνες και τις θάλασσες!
Ποιος είναι για γάμο τα μεσάνυχτα;
Μικρές, παράξενες ειδήσεις από διάφορα σημεία του πλανήτη, για όσους αγαπούν και την... όχι και τόσο σοβαρή πλευρά της ζωής.

ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ!
Με 20 λεπτά καθυστέρηση αναχώρησε χθες Κυριακή πτήση με 122 επιβάτες της Air India από το Πούνε της δυτικής Ινδίας με προορισμό την πρωτεύουσα Νέο Δελχί, εξ αιτίας της επιμονής του πιλότου να ταξιδέψει μαζί και η μητέρα του. Σύμφωνα με τον ίδιο, η μητέρα του ήταν άρρωστη κι επομένως δεν μπορούσε να την αφήσει μόνη της στο αεροδρόμιο. Καθώς όμως δεν μπορούσε να της εξασφαλίσει δωρεάν εισιτήριο, μιας και το αεροπλάνο ήταν γεμάτο από κόσμο, έκανε στάση εργασίας μέχρι να βρεθεί λύση. Τελικά αποφασίστηκε η γυναίκα να κάτσει στο πιλοτήριο, σε θέση προορισμένη για τα μέλη του πληρώματος κι έτσι το αεροσκάφος απογειώθηκε κανονικά.

ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ!
Μ' ένα σκουλήκι μήκους 13 εκατοστών στα μάτια του ζούσε τις τελευταίες δύο εβδομάδες ένας 75χρονος Ινδός από τη Βομβάη. Αγνοώντας τι του συνέβαινε, ο άνδρας επισκέφτηκε έναν οφθαλμίατρο, λόγω των ενοχλήσεων που αισθανόταν και ο γιατρός εντόπισε το σκουλήκι με το μικροσκόπιο. Τελικά το σκουλήκι αφαιρέθηκε ύστερα από σύντομη χειρουργική επέμβαση, ενώ σύμφωνα με το γιατρό, το σκουλήκι μπορεί να μπήκε στον οργανισμό του 75χρονου άνδρα είτε από κάποια πληγή στο πόδι είτε από τροφή, ενώ μέσω του αίματος ταξίδεψε μέχρι τα μάτια του, όπου και στάθμευσε.

ΟΧΙ... ΥΓΡΑ ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ!
500 ψάρια δηλητηριάσθηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη λίμνη Eichbaum του Αμβούργου στη Γερμανία, εξ αιτίας της κακής συνήθειας ορισμένων επισκεπτών, οι οποίοι μαζί με το μπάνιο τους στη λίμνη κάνουν και τη βιολογική τους ανάγκη. Οι αρχές εκτιμούν ότι σε κάθε κολυμβητή αντιστοιχεί μισό λίτρο ούρων τη μέρα και απαγόρευσαν μέχρι νεωτέρας το κολύμπι. Ελπίζω την κακή  αυτή συνήθεια να μην τη μεταφέρουν οι Γερμανοί τουρίστες και στις ελληνικές θάλασσες...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ;
Από τον προσεχή Οκτώβριο, οι Άγγλοι θα μπορούν να παντρεύονται ότι ώρα επιθυμούν. Μέχρι σήμερα οι αποδεκτές ώρες πραγματοποίησης γαμήλιων τελετών είναι από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, σύμφωνα με νόμο που ισχύει στη χώρα από το 1837. Από τον Οκτώβριο όμως, ο περιορισμός θα αρθεί και πλέον οι πολίτες θα μπορούν να επιλέγουν όποια ώρα της ημέρας (ή της νύχτας) επιθυμούν. Ωστόσο, οι μελλόνυμφοι θα πρέπει να έχουν ενημερώσει τουλάχιστον 15 ημέρες πριν τις τοπικές δημόσιες ή θρησκευτικές αρχές, η συναίνεση των οποίων είναι απαραίτητη. Ε, μην περιμένετε να τραβολογάτε τον ιερέα στην εκκλησία νυχτιάτικα και με το ζόρι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου