2 Ιουλίου 2012

ΕΝΑ ΤΣΙΚΕΝ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΚΩΜΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ!


Εάν, χτύπα ξύλο, είχατε κάποιο σοβαρό ατύχημα, εξ αιτίας του οποίου πέφτατε σε κώμα, ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα ζητούσατε, όταν με το καλό ανακτούσατε τις αισθήσεις σας; Η πιο λογική απάντηση είναι ότι θα αναζητούσατε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο (φίλο, παιδί, άλλο συγγενικό πρόσωπο κλπ.). Αντιθέτως, ο Sam Boughen, ένας 26χρονος Βρετανός, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε να ζητήσει ήταν... ένα τσίκεν μπέργκερ από τα KFC!
Υποφέροντας από σπάνια γενετική ασθένεια, ο νεαρός άνδρας υπεβλήθη πρόσφατα σε δύο μεταμοσχεύσεις ήπατος, οι οποίες όμως δεν εξελίχθηκαν ομαλά. Το φράξιμο των αρτηριών, e.coli και μια λοίμωξη του αναπνευστικού τον έριξαν σε κώμα για οκτώ ημέρες. Όταν με το καλό άνοιξε τα μάτια του, ο Σαμ ζήτησε ένα iPad για να επικοινωνήσει με το περιβάλλον του, καθώς δεν μπορούσε να μιλήσει λόγω τραχειοτομής. Ενώ όμως οι συγγενείς του περίμεναν να τους γράψει ένα μήνυμα αγάπης για τη συμπαράσταση που του είχαν δείξει, ο 26χρονος Βρετανός έγραψε το φαγητό που ήθελε από τα KFC. "Τότε καταλάβαμε ότι είχαμε πάλι πίσω τον Σαμ" δήλωσαν στη βρετανική εφημερίδα Telegraph οι συγγενείς του. Οι γιατροί δεν ικανοποίησαν φυσικά το αίτημα του νεαρού - πώς θα μπορούσαν άλλωστε να προσφέρουν ένα τόσο ανθυγιεινό γεύμα σε ασθενή ύστερα από μια τόσο σοβαρή περιπέτεια της υγείας του. Αν πάλι αναρωτιέστε τι στο καλό σκεφτόταν ο νεαρός άντρας, ώστε το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε να είναι το συγκεκριμένο φαγητό, την απάντηση δεν μπορεί να τη δώσει ούτε ο ίδιος. 
Αντίστοιχο περιστατικό δεν πιστεύω να έχει καταγραφεί στα παγκόσμια χρονικά. Το μόνο που θα μπορούσε να το συναγωνιστεί θα ήταν η επιθυμία του Τόνι Σταρκ ή Άιρον Μαν για ένα αμερικάνικο τσίζμπεργκερ, το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό του σούπερ ήρωα ύστερα από 3 μήνες αιχμαλωσίας στην ταινία του 2008. Ποιος είπε όμως ότι η ζωή δεν ξεπερνάει ακόμα και την πιο ζωηρή καλλιτεχνική φαντασία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου