19 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ

Χάρη στο τουίτερ δε χρειάζεται να περιμένουμε παπαρατσίστικες φωτογραφίες για να δούμε τους σελέμπριτις σε οικογενειακές τους στιγμές, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που τις μοιράζονται δημόσια με τους θαυμαστές τους. Έτσι, μακριά από τον αδιάκριτο φακό των παπαράτσι και σε χρόνο που εκείνοι κρίνουν σκόπιμο, ανεβάζουν φωτογραφίες των μικρών τους αγγέλων. Ας δούμε κάποιες από αυτές τις τρυφερές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας οκτώ ξένων σελέμπριτι.

1. Ο 38χρονος Ρόμπιν Ουίλιαμς έγινε επιτέλους πατέρας και το ανακοίνωσε με καμάρι στην προσωπική του ιστοσελίδα (www.robbiewilliams.com): "Ευλογημένη να είναι, είναι η Θεοδώρα Ρόουζ Ουίλιαμς, με αγάπη γνωστή ως Τέντι... Γεννήθηκε στις 3.33 μ.μ. στις 18.9.12, 3 κιλά και 290 γραμμάρια. Το μωρό, η μαμά και ο μπαμπάς, είναι όλοι αχτύπητοι...."
Ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς δεν παρέλειψε ν' ανεβάσει στο τουίτερ και μια φωτογραφία του νεογέννητου:



2. Η Μπλου Άιβι μοιάζει καταπληκτικά πολύ στη μητέρα της, τη διάσημη τραγουδίστρια της ποπ Μπιγιονσέ Νόουλς, παρά τις φήμες που έδιναν κι έπαιρναν ακόμη και για ψεύτικη εγκυμοσύνη, εξ αιτίας ορισμένων άτυχων φωτογραφικών στιγμών.


3. Στις 20 Μαρτίου 2012, η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Χίλαρι Νταφ έφερε στον κόσμο το  πρώτο της παιδί, το όνομα του οποίου είναι Λούκα Κρουζ Κόμρι. Πέντε μήνες μετά, η Νταφ ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία με τον Λούκα σε πρώτο πλάνο. Αν μη τι άλλο, έχει ωραία μάτια το αγοράκι.


4. Ύστερα από μια πραγματικά αλήστου μνήμης εγκυμοσύνη, όπου η Τζέσικα Σίμπσον κοσμούσε τις σελίδες των περιοδικών με την xxl κοιλιά της να ισορροπεί επικίνδυνα πάνω σε ψηλοτάκουνα παπούτσια, την περασμένη πρωτομαγιά η ηθοποιός και τραγουδίστρια  έφερε στον κόσμο τη Μάξγουελ Ντριού Τζόνσον.


5. Στις 9 Ιουλίου η ηθοποιός Κέιτ Χάντσον έγινε μητέρα για δεύτερη φορά, όταν γεννήθηκε ο Μπίνγκχαμ Χον Μπέλαμι


6. Μπορεί να άργησε λιγάκι, όμως στις 30 Απριλίου 2011, η 42χρονη σήμερα Μαράια Κάρεϊ έφερε στον κόσμο τα διδυμάκια της, την Μονρό και τον Μορόκαν Σκοτ. Τα 16 μηνών αδερφάκια έχουν δική τους σελίδα στο ίντερνετ γεμάτη από φωτογραφίες (dembabies.com). Μία από αυτές είναι και η πιο κάτω:


7. Ο πολύτεκνος Ντέιβιντ Μπέκαμ έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς τον Ιούλιο του 2011 με τη γέννηση της πρώτης του κόρης, το όνομα της οποίας είναι Χάρπερ Σέβεν. Στις 21 Αυγούστου 2012 ανέβηκε η παρακάτω τρυφερή φωτογραφία με τη Χάρπερ να κοιτάει κατ' ευθείαν στην κάμερα:



8. Δεν είναι μόνο η Βικτώρια Μπέκαμ κουνέλα σελέμπριτι, αλλά και η Τόρι Σπέλινγκ, η οποία μέσα σε 5,5 χρόνια γέννησε 4 παιδιά. Εδώ είναι ο μικρότερος από τα τέσσερα, ο Φιν, ο οποίος γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου.

Η Ντόνα της νεανικής σειράς των 90s συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών της και στην προσωπική της ιστοσελίδα, ενώ αλήστου μνήμης είναι η παρακάτω φωτογραφία που ανέβασε πέρυσι με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, όπου η ενός έτους κόρη της ήταν ντυμένη... γαλοπούλα!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου