27 Νοεμβρίου 2012

Ο Τζάστιν Μπίμπερ συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό του Καναδά ντυμένος ΠΩΣ;;

Η συγκεκριμένη φωτογραφία από τη συνάντηση του Τζάστιν Μπίμπερ με τον Στίβεν Χάρπερ δόθηκε  στη δημοσιότητα από το γραφείο του Καναδού πρωθυπουργού.

Τι γίνεται όταν ο πιο διάσημος Καναδός, ηλικίας μόλις 18 ετών, συναντάει τον πρωθυπουργό της χώρας του, προκειμένου αυτός να του απονείμει ένα σημαντικό μετάλλιο; Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της χώρας! Ο λόγος για τον Τζάστιν Μπίμπερ που εσχάτως βρέθηκε στο στόχαστρο των Καναδών συμπατριωτών του. 

Πριν λίγες μέρες, ο Μπίμπερ ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία από τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό του Καναδά, Στίβεν Χάρπερ. Ποιο είναι το σκάνδαλο; Ότι ο Μπίμπερ ήταν τελείως ατιμέλητα ντυμένος, με τη μία τιράντα του τζιν του πεσμένη και το αθλητικό καπελάκι του γυρισμένο ανάποδα. Κανένα πρόβλημα δεν θα υπήρχε, αν αντί για τον Χάρπερ ο τραγουδιστής του "Baby, baby"  συναντούσε κάποιον.. θείο του. Όταν, όμως, απέναντι σου έχεις τον πρωθυπουργό της χώρας, και μάλιστα γραβατωμένο και κουστουμαρισμένο, έτοιμο να σε βραβεύσει με το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο Μετάλλιο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄, όσο να πεις δίνει μια αίσθηση ασέβειας. 
Έτσι, τουλάχιστον, το εξέλαβαν πολλοί Καναδοί που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τη φωτογραφία στο instagram, ενώ την Κυριακή ο Τζάστιν Μπίμπερ γιουχαΐστηκε από φιλάθλους, όταν πήγε στο γήπεδο να παρακολουθήσει έναν αγώνα του καναδικού ποδοσφαίρου (φούτμπολ). 
Πάντως, ο Μπίμπερ δικαιολογήθηκε για την εμφάνιση του λέγοντας ότι η συνάντηση του με τον πρωθυπουργό του Καναδά έγινε λίγη ώρα πριν από μια συναυλία που θα έδινε την περασμένη Παρασκευή, σ' ένα γήπεδο του χόκεϊ. Στρεφόμενος κατά ενός Καναδού δημοσιογράφου που έκανε τα πιο αιχμηρά σχόλια για την εμφάνιση του, ο Μπίμπερ σχολίασε: "Αν περίμενες ν' άλλαζα ρούχα και να δανειζόμουν ένα κοστούμι εκείνη την ώρα, είναι τρέλα".

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου