10 Φεβρουαρίου 2013

Ο ηθοποιός της σειράς "Ατίθασα Νιάτα" που κληρονόμησε ένα μικρό θησαυρό από ένα μοναχικό άνδρα, που δεν γνώρισε ποτέ


Τη θλιβερή πραγματικότητα ότι οι ήρωες της τηλεόρασης έχουν αντικαταστήσει τις διαπροσωπικές σχέσεις για πολλούς, μοναχικούς ανθρώπους έρχεται να επιβεβαιώσει μια είδηση από το Ιλινόις των ΗΠΑ. Ο 71χρονος Ray Fulk, χωρίς οικογένεια ή φίλους, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσαν και πολλοί από τους γείτονες του στο Λίνκολν του Ιλινόις, άφησε όλη του την περιουσία σε δύο ηθοποιούς, τους οποίους δε γνώρισε ποτέ από κοντά, αλλά τους είχε παρακολουθήσει σε σίριαλ που πρωταγωνιστούσαν πριν πολλά χρόνια.
Ο ένας από τους ανέλπιστα τυχερούς ηθοποιούς είναι ο ο 60χρονος Κέβιν Μπρόφι, η μεγαλύτερη "επιτυχία" του οποίου ήταν μια κωμική σειρά με τίτλο "Lucan", όπου υποδυόταν ένα λυκάνθρωπο. Η συγκεκριμένη σειρά προβλήθηκε το 1977 και ολοκληρώθηκε σε έντεκα μόλις επεισόδια. Μάλιστα, ο αποθανών είχε στον τοίχο του σπιτιού μια αφίσα του Μπρόφι από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο συγκεκριμένο σίριαλ. 
Ο δεύτερος είναι ο 56χρονος Πίτερ Μπάρτον (ο εικονιζόμενο στη φωτογραφία), γνωστός από τη συμμετοχή του στη σαπουνόπερα "Ατίθασα Νιάτα, όπου επί 6 χρόνια (από το 1987 μέχρι το 1993) υποδυόταν το γιατρό Σκοτ Γκρέιντζερ (από τους βασικούς χαρακτήρες του σίριαλ). Ωστόσο, απ' ό,τι φαίνεται, ο Fulk συμπαθούσε τον ηθοποιό όχι από τη συμμετοχή του στη σαπουνόπερα, αλλά σε μια παλιότερη, όχι ιδιαίτερα πετυχημένη κωμική σειρά ("The Powers of Matthew Star", παραγωγής 1983), όπου υποδυόταν έναν τύπο με τηλεπαθητικές ικανότητες.
Οι δύο ηθοποιοί, που συμπτωματικά είχαν συμμετάσχει στην ίδια ταινία ("Hell Night") το 1983, έπεσαν από τα σύννεφα, όταν ειδοποιήθηκαν για την κληρονομιά. Μάλιστα, ο Μπάρτον ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Λίνκολν για να συναντήσει από κοντά το συμβολαιογράφο και να βεβαιωθεί ότι δεν πρόκειται για φάρσα. 
Σύμφωνα με το συμβολαιογράφο, όταν ο Fulk συνέτασσε τη διαθήκη του, είχε ισχυριστεί ότι ήταν φίλος με τους δύο ηθοποιούς, κάτι που ωστόσο δεν ήταν αλήθεια. Το πιθανότερο είναι ότι απλά θαύμαζε τη δουλειά τους, αν και στην περίπτωση του Μπρόφι, η καριέρα του μόνο πετυχημένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. 
Ο μοναδικός ίσως άνθρωπος της γειτονιάς που γνώριζε τον Fulk από παιδί, ένας από τους δέκα που παρευρέθηκαν στην κηδεία του, ανέφερε στην τοπική εφημερίδα State Journal ότι ο αποθανών ήταν αρκετά εκκεντρικός και μοναχικός, ενώ αγαπούσε πολύ τα σκυλιά, τα οποία φρόντιζε "περισσότερο από τον εαυτό του".
Όσον αφορά την περιουσία του αποθανόντα, αυτή περιλαμβάνει το κτήμα στο οποίο ζούσε, έκτασης 160 εκταρίων και αξίας 1.054.000 δολαρίων, κληρονομιά του πατέρα του, που πέθανε το 1997, καθώς και επιπλέον 230.000 δολάρια. Επίσης, ο Fulk άφησε ποσό αξίας 5.000 δολαρίων στην Οργάνωση Κατά της Βίας με έδρα το Σικάγο.


Σχετικά θέματα:
Αναζητούνται κληρονόμοι... 171 χρόνια μετά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου