15 Φεβρουαρίου 2013

Ο Αντόνιο Μπαντέρας δίνει συμβουλές για το πρώτο ραντεβού


Παρά τα 52 (και μισό) χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη του, ο Αντόνιο Μπαντέρας θεωρείται από πολλές γυναίκες πρότυπο Λατίνου εραστή. Αν και φαίνεται μάλλον μονογαμικός - είναι παντρεμένος με τη Μέλανι Γκρίφιθ από το 1996, ενώ παντρεύτηκαν μόλις ένα μήνα μετά το διαζύγιο του από την Άννα Λέζα - πολλοί άνδρες θα ήθελαν ν' ακούσουν από τα χείλη του συμβουλές για το πώς θα ρίξουν τα κορίτσια των ονείρων τους. Άλλωστε, το φλερτ δεν είναι μια τέχνη που ξεχνιέται. Είναι έμφυτη. 

Σε συνέντευξη του, λοιπόν, σε αυστραλιανή ιστοσελίδα, ο Αντόνιο Μπαντέρας αποκάλυψε το δικό του τρόπο για να προσεγγίσει μια γυναίκα, ενώ αποκαλύπτει ότι το κρυφό του χαρτί είναι το χιούμορ του. "Θεωρώ ότι είναι αντίστοιχο της ειρωνείας και η ειρωνεία είναι αντίστοιχη της εξυπνάδας", δηλώνει. "Όλα αυτά τα πράγματα είναι σημαντικά. Όμως, αν θέλει να αποπλανήσεις μια γυναίκα, αν την κάνει να γελάσει, αν πετύχεις σ' αυτό, τότε έχεις διανύσει τη μισή διαδρομή. Πρέπει φυσικά να είσαι πολύ καλός και στην άλλη μισή (διαδρομή), όμως αν κάνεις μια γυναίκα να γελάσει, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό".
Κι επειδή μόνο το χιούμορ δε φτάνει, ο Μπαντέρας συστήνει στους άνδρες να είναι ο εαυτός τους. "Όταν στα πρώτα ραντεβού δύο ανθρώπων προσπαθείς να γίνεις αρεστός και να φανείς καλύτερος απ' ό,τι είσαι, αυτό είναι απάτη. Θα προτιμούσα να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο ο εαυτός μου και να δω αν αυτό είναι αρεστό από το άλλο άτομο". 
Και τι θα μαγείρευε ο ίδιος για την αγαπημένη του; "Αν ετοίμαζα ένα ρομαντικό δείπνο, μάλλον θα μαγείρευα ψάρι, όπως ξιφία ή σολομό. Θα το έβαζα πάνω σε μια στρώση από κρεμμύδια, θα χρησιμοποιούσα λίγο έξτρα παρθένο λάδι, πολύ λίγο αλάτι, λίγο δενδρολίβανο, θα το κάλυπτα και θα το μαγείρευα σε χαμηλή φωτιά, έτσι ώστε το λάδι να μη γίνει τοξικό, ενώ παράγει ένα είδος ατμού που λίγο-λίγο κάνει το ψάρι τρυφερό". Κι επειδή το φαγητό πρέπει να συνοδεύεται από ποτό, ο Αντόνιο Μπαντέρας προτείνει - τι άλλο: "καλό κρασί - μάλλον λευκό".



Σχετικά θέματα:
Τα 20 πιο σέξι τραγούδια (γιατί το δείπνο θέλει και τη σωστή μουσική υπόκρουση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου