13 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙΣ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ WHITNEY HOUSTON


Η ξαφνική απώλεια της υπέροχης τραγουδίστριας με την σπουδαία φωνή, Whitney Houston, συγκλόνισε τους συναδέλφους της όλων των μουσικών ειδών και όλων των ηλικιών, οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους μέσω των μηνυμάτων τους στο τουίτερ, το οποίο πήρε "φωτιά", όταν γνωστοποιήθηκε η θλιβερή είδηση.


"(Είμαι) συντετριμμένη και με δάκρυα για τον σοκαριστικό θάνατο της φίλης μου, της ασύγκριτης Whitney Houston. Δε θα ξεχαστεί ποτέ, ως μία από τις μεγαλύτερες φωνές που έχουν κοσμήσει ποτέ τη Γη", έγραψε μια άλλη ντίβα με μεγάλη φωνή, η Μαράια Κάρεϊ (@MariahCarey)

"Όχι λόγια, μόνο δάκρυα" έγραψε στο τουίτερ η Ριάννα (@Rihanna) προσθέτοντας "Δεν έχω τίποτα, αν δεν έχω εσένα", από το στίχο της μεγάλης επιτυχίας της Houston, το τραγούδι "I Have Nothing".

"Χάσαμε ακόμα ένα μύθο. Αγάπη και προσευχές για την οικογένεια της Whitney. Θα μας λείψει", ήταν η αντίδραση της Κριστίνα Αγκιλέρα (@TheRealXTina)

Ένα μεγάλο "NOOOOOOOO" ήταν η πρώτη αντίδραση της Κέιτι Πέρι (@KatyPerry), ενώ σε επόμενα μηνύματά της πρόσθεσε: "Τόσο συγκλονιστικό. Πάντοτε θα σε αγαπάμε Whitney, R.I.P. H Whitney  ήταν τα πάντα. Αναδιατύπωση: ΕΙΝΑΙ τα πάντα"

Η Τζένιφερ Λόπεζ (@JLo) έγραψε: "Τόσο μεγάλη απώλεια. Μια από τις μεγαλύτερες φωνές της εποχής μας. Στέλνω προσευχές στην οικογένεια της R.I.P.,Whitney".

Ο θρύλος της μουσικής Τόνι Μπένετ (@itstonybennett) υποκλίθηκε στο ταλέντο της θανούσης: "Πρόκειται για μια τραγωδία. Η Whitney Houston ήταν η μεγαλύτερη τραγουδίστρια που έχω ακούσει ποτέ και που πραγματικά θα λείψει"

Όμως και ο Τζάστιν Μπίμπερ (@JustinBieber) είχε κάτι να γράψει για το θάνατο της Whitney Houston: "Μόλις έμαθα τα νέα. Είναι τόσο τρελό. Μόλις πέθανε μια από τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. Αναπαύσου εν ειρήνη Whitney Houston. Οι προσευχές μου στους φίλους και στην οικογένεια της".


Ο Λένι Κράβιτς (@LennyKravitz) ήταν σύντομος, αλλά περιεκτικός: "Whitney. Αναπαύσου εν ειρήνη. Δε θα υπάρξει άλλη σαν εσένα. Lenny"

H Αλίσια Κις (@aliciakeys) ήταν συγκλονισμένη: Αισθάνομαι χάλια Η ζωή είναι πολύτιμη. Είμαστε εύθραυστες ψυχές. Ας αγαπάμε ο ένας τον άλλο! Μου λείπεις όμορφη Whitney. Λείπεις σε όλον τον κόσμο.



Το πιο συγκλονιστικό μήνυμα ωστόσο το έγραψε η Τόνι Μπράξτον (@tonibraxton): "Η καρδιά μου κλαίει...Αναπύσου εν ειρήνη Θρυλική Ντίβα & Είδωλο Whitney Houston. Τόσο απίστευτη επιρροή στη μουσική συνολικά. Άνοιξε το δρόμο για κάθε τραγουδιστή στη μουσική βιομηχανία. Είδωλο, θρυλική, πρωτοποριακή, ταπεινή... η καλύτερη του κόσμου"


R.I.P. Whitney Houston! Τα τραγούδια είναι παντοτινά και θα σε θυμίζουν στο πέρασμα του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου