19 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Δε του φαίνεται στο πρόσωπο, όμως ο Τζόνα Φάλκον έχει κρυφά "προσόντα".

"Έχεις πιστόλι στην τσέπη σου ή χαίρεσαι πολύ που με είδες;" ("Is that a pistol in your pocket or are you just happy to see me?"). Πρόκειται ίσως για την θρυλικότερη φράση με σεξουαλικό υπονοούμενο που παγκοσμίως, η οποία αποδίδεται σε μια παλιά σταρ του Χόλιγουντ, τη Μαίη Γουέστ.
Αν και για κάποιο λόγο έχει επικρατήσει η εντύπωση ότι αποτελεί φράση από μια ταινία του 1933 με τίτλο "She Done Him Wrong", στην πραγματικότητα πρόκειται για ατάκα της ηθοποιού στην προσωπική της ζωή, όταν συναντήθηκε με ένα συνοδό αστυνομικό στο σιδηροδρομικό σταθμό του Λος Άντζελες το 1936, ενώ στον κινηματογράφο ξεστόμισε την περίφημη αυτή φράση μόλις το 1978 στην τελευταία της ταινία με τίτλο "Sextette".
Δεν ξέρω πόσο μεγάλο ήταν το πέος του συγκεκριμένου αστυνομικού, που ενέπνευσε μια τόσο διάσημη ατάκα, σίγουρα όμως την έχει ακούσει πολλές φορές ο Τζόνα Φάλκον, ο άνδρας με το μεγαλύτερο σε μέγεθος πέος στον κόσμο, ηθοποιός στο επάγγελμα, που μάλιστα έχει συμμετάσχει ως κομπάρσος σε δημοφιλείς σειρές (Μέρλοουζ Πλέις, Νόμος και Τάξη, Sex and the City), μόνο που δεν ήταν πάντα για το καλό του.
Πριν λίγες μέρες ο άτυχος (;) αυτός άνδρας πέρασε ολόκληρη ταλαιπωρία στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, όταν πέρασε από τον έλεγχο ασφαλείας. Οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι το φούσκωμα στην τσέπη του παντελονιού του Φάλκον έκρυβε κάποιο βιολογικό όπλο - πού να φανταστούν ότι υπήρχε κάτι όντως βιολογικό εκεί πέρα μέσα, μόνο που δεν ήταν όπλο.
Ο ίδιος προσπάθησε να εξηγήσει στους αστυνομικούς ότι οι τσέπες του ήταν άδειες, και ότι το φούσκωμα οφειλόταν στο πέος του, το οποίο, προεξέχει περισσότερο του φυσιολογικού ακόμη κι αν δε βρίσκεται σε στύση λόγω της φύσης, που το προίκισε να έχει μέγεθος 24 εκατοστά σε... χαλαρή κατάσταση, ενώ φτάνει στα 34 εκατοστά, όταν έχει... κάψες. Για να εξακριβώσει όμως ένας από αυτούς του λόγου το αληθές, όχι μόνο του έδωσε ένα ελαφρύ χτυπηματάκι για να διαπστώσει αν υπήρχε κάτι σκληρό ή μαλακό εκεί πέρα κάτω, αλλά ζήτησε από τον Φάλκον να φέρει μια γύρα με το μόριο του πιάνοντας το από πάνω. Επειδή, όμως, ούτε αυτά ήταν αρκετά, ο 41χρονος άνδρας πέρασε έλεγχο από ακτίνες Χ και από ανιχνευτή μετάλλων, μέχρι να διαπιστωθεί ότι το "κρυφό του όπλο" δεν ήταν ύποπτο για τρομοκρατική επίθεση.
Ε, μη μου πείτε ότι υπάρχει άνθρωπος που παρ' όλα αυτά τον ζηλεύει ακόμα για τα "προσόντα" του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου