16 Ιουλίου 2012

ΜΙΚΡΕΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠ' ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Σας έκλεψαν το αυτοκίνητο πριν από κάτι..δεκαετίες; Γιατί δε ρίχνετε μια ματιά στο e-bay;
Όποιος είπε ότι οι δικηγόροι δε βάζουν γλώσσα μέσα, σίγουρα δεν είχε υπόψην του, την περίπτωση ενός δικηγόρου από τη Χαβάη.
Υπάρχει άνθρωπος που να βρίσκει την αίθουσα του δικαστηρίου σέξι; Κι όμως, ένα ζευγάρι στη Νότιο Αφρική όχι μόνο... αναστατώθηκε την ώρα της δίκης, αλλά και άρχισε το φάσωμα. 

ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟ E-BAY
Το 1970, ο Ρόμπερτ Ράσελ ζούσε στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, όταν άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του, μια Όστιν Χάρλεϊ του 1967, την οποία είχε αγοράσει τότε έναντι 3.000 δολαρίων. Δυστυχώς, η αστυνομία δεν κατάφερε να το εντοπίσει. Τα χρόνια πέρασαν, ο Ράσελ μετακόμισε στο Τέξας, όμως ποτέ δεν έπαψε ν' αναζητά το κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο είχε κυρίως συναισθηματική αξία για εκείνον και τη σύζυγό του. Πριν λίγες μέρες, εντελώς τυχαία την ώρα που σέρφαρε στο ίντερνετ, ο Ράσελ είδε στη σελίδα του e-bay να έχει βγει σε δημοπρασία ένα αυτοκίνητο που έμοιαζε με την κλεμμένη Όστιν Χάρλεϊ, με τιμή πώλησης τα 23.000 δολάρια. Τσεκάροντας τον αριθμό της πινακίδας, η οποία δημοσιευόταν στην ιστοσελίδα, διαπίστωσε ότι πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο. Αμέσως απευθύνθηκε στα αστυνομικά τμήματα τόσο της Φιλαδέλφειας, όπου είχε γίνει η κλοπή, όσο και του Λος Άντζελες, όπου βρισκόταν το όχημα ύστερα από 42 χρόνια, προκειμένου να αποδείξει και με επίσημα έγγραφα την αυθεντικότητα των ισχυρισμών του και τελικά, το κλεμμένο αυτοκίνητο επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του.

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ
Ένας 64χρονος δικηγόρος από τη Χαβάη καταδικάστηκε πριν λίγες μέρες, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του μια 21χρονη γυναίκα, πρώην πελάτισσα του, κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση, όταν ο.. ασυγκράτητος δικηγόρος έγλειψε το πίσω μέρος του αυτιού της πριν ένα χρόνο, ενώ συζητούσαν μια υπόθεσή της. Το δικαστήριο του επέβαλε χρηματική ποινή αξίας 250 δολαρίων, ενώ ο δικαστής τον αποκάλεσε "βρωμόγερο" την ώρα που ανακοίνωνε την απόφασή του. 

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ... ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;
Τι κι αν κάθονταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για διάπραξη ληστειών. Το ζευγάρι άρχισε να φιλιέται και να αισθάνεται σαν...στην κρεβατοκάμαρά του την ώρα διεξαγωγής της δίκης αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους δικαστές, τους αστυνομικούς και το κοινό που βρισκόταν στην αίθουσα. Το περιστατικό συνέβη στο Μόσελ Μπέι της Νοτίου Αφρικής την περασμένη Τετάρτη. Όταν συνήλθαν από το αρχικό σοκ, οι αστυνομικοί χώρισαν το ζευγάρι αναγκάζοντάς τους να καθίσουν στις δυο άκρες του εδωλίου, ενώ δεν τους έχασαν στιγμή από τα μάτια τους. Μάλιστα, σύμφωνα με την νοτιοαφρικανική εφημερίδα Daily Voice, το παντελόνι της γυναίκας ήταν... υγρό, απόδειξη ότι το σκηνικό δεν ήταν φτιαχτό, αλλά όντως το δικαστήριο λειτούργησε σαν πρώτης τάξεως αφροδισιακό για το ζευγάρι, που κρίθηκε μεν ένοχο για τις ληστείες, αλλά περιμένει να ακούσει το ύψος της ποινής που θα ανακοινωθεί στα τέλη Αυγούστου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου