20 Ιουλίου 2012

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ


Μετά από μια πραγματικά κοπιαστική ημέρα πέφτεις κι εσύ να κοιμηθείς, να ξεκουράσεις λίγο το πνεύμα σου, να χαλαρώσεις λίγο το σώμα σου και να αναζωογονηθείς. Έλα, όμως, που ο Μορφέας το 'χει βάλει σκοπό να σου κάνει τη νύχτα... ερωτική κόλαση και σου δείχνει εικόνες με εσένα να έρχεσαι σε σεξουαλική επαφή με τον κακιασμένο αφεντικό σου, τον άνθρωπο που σου κάνει κόλαση - χωρίς ερωτικό υπονοούμενο - τα πρωινά στο γραφείο! Χαλάρωσε! Πολύ πιθανόν το μυαλό σου να σκέφτεται πολύ πιο αθώα απ' όσο νομίζεις!
Ο Ίαν Γουάλας είναι ο συγγραφέας του βιβλίου "The Top 100 Dreams: The Dreams That We All Have and What They Really Mean" ("Τα 100 κορυφαία όνειρα: Τα όνειρα που όλοι βλέπουμε και τι πραγματικά σημαίνουν"). Σύμφωνα με το συγγραφέα, "όλα τα όνειρα, ακόμη και τα σεξουαλικά όνειρα, μπορούν να συνδεθούν με κάτι που συμβαίνει στις ζωές μας", ενώ "ο κάθε χαρακτήρας σ' ένα όνειρο αποτελεί ένα μικρό κομμάτι της προσωπικότητας του καθενός".
Με γνώμονα τις δύο αυτές αρχές, ο Γουάλας δίνει τη δική του ερμηνεία για τα διάφορα σεξουαλικά όνειρα, που όλοι - λίγο ή πολύ - έχουμε δει σε κάποια φάση της ζωής μας, χωρίς όμως να συμμετέχει σε αυτό το έτερον μας ήμισυ, αλλά ο εργοδότης, ένας φίλος, ένας διάσημος ή ακόμα και ένα τελείως άγνωστο πρόσωπο.

Τι σημαίνει, λοιπόν, το να βλέπεις στον ύπνο σου ότι κάνεις σεξ....
.... με το αφεντικό σου; Ο Γουάλας υποστηρίζει ότι πρόκειται για το πιο συνηθισμένο σεξουαλικό όνειρο στον κόσμο. Χωρίς φυσικά να αποκλείεται η πιθανότητα το συγκεκριμένο πρόσωπο να σε ελκύει ερωτικά, ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι στην πραγματικότητα το υποσυνείδητο σου έχει αντιληφθεί ότι έχεις την ικανότητα να λαμβάνεις αποφάσεις και να συμπεριφέρεσαι σαν πραγματικός ηγέτης. 
.... με έναν σελέμπριτι; Είναι το δεύτερο πιο κοινό ερωτικό όνειρο στον κόσμο, ειδικά στις γυναίκες. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ, οι πιθανότητες να δει μια γυναίκα στον ύπνο της ότι "βάζει φωτιά στα σεντόνια" μ' ένα διάσημο πρόσωπο είναι διπλάσιες σε σχέση με τους άντρες. Σε κάθε περίπτωση, η ερμηνεία του Γουάλας είναι ότι μάλλον έχεις ανακαλύψει ότι μοιράζεσαι κάποιο κρυφό ταλέντο με το συγκεκριμένο άτομο.
.... με το φίλο ή τη φίλη σου; Η ερμηνεία είναι πάνω-κάτω η ίδια. Δεν τον/την έχεις ερωτευτεί ξαφνικά, αλλά το πιθανότερο είναι ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει κάποιο ταλέντο, κάποια ικανότητα που εσύ ενδόμυχα ζηλεύεις με την καλή έννοια και θα ήθελες να αποκτήσεις.
.... με κάποιο μέλος της οικογένειας σου; Όσο αηδιαστικό κι αν είναι τέτοιο όνειρο, δε σημαίνει ότι θέλεις και στην πραγματικότητα να συνευρεθείς ερωτικά με το συγκεκριμένο άτομο. Όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις, απλά θαυμάζεις το συγκεκριμένο άτομο για κάποιο ταλέντο του, το οποίο και θα ήθελες να αποκτήσεις.
.... με τον/την πρώην σου; Ένα τέτοιο όνειρο είναι κόκκινος συναγερμός. Μάλλον έχεις κρατήσει κάποια κακή συνήθεια από την πρώην σχέση σου και το υποσυνείδητό σου θέλει να σε προειδοποιήσει σχετικά, ώστε να την αποβάλλεις άμεσα. 
.... με έναν/μία άγνωστο/-η; Συνήθως αυτό το άγνωστο άτομο δεν έχει πρόσωπο ή είναι κρυμμένο κάτω από μια μάσκα. Σύμφωνα με τον Ίαν Γουάλας, με το συγκεκριμένο όνειρο το υποσυνείδητο σου ζητάει να ξεθάψεις κάποιο ταλέντο που κρύβεις μέσα σου και δεν το έχεις ανακαλύψει ακόμα. Δεν αποκλείεται πάντως να θέλει απλά να σ' ενημερώσει για τα προσόντα που στην πραγματικότητα ψάχνεις από ένα σύντροφο. 
Τι γίνεται όμως, όταν ονειρεύεσαι τον απόλυτο σεξουαλικό εφιάλτη, ότι ο σύντροφος σου συνευρίσκεται ερωτικά μ' ένα άλλο άτομο; Η απάντηση είναι ότι δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, στη γοητεία που διαθέτεις και στην ικανότητα σου να κρατήσεις τη σχέση που έχεις. Τόνωσε την πεσμένη σου αυτοπεποίθηση και την επόμενη φορά ο εφιάλτης θα γίνει ένα γλυκό όνειρο με εσένα στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου