29 Ιανουαρίου 2013

Μια σκούπα για τεμπέληδες, που καθαρίζει μόνη της! Δείτε το βίντεο.


Επιστρέφεις στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά κι ενώ θέλεις να ξεκουραστείς λιγάκι για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, πρέπει να σκουπίσεις το πάτωμα, γιατί το βράδυ περιμένεις το κορίτσι (ή το αγόρι) των ονείρων σου και δεν θέλεις να σχηματίσει αρνητική εντύπωση για σένα. Η λύση για σένα, δυστυχώς μόνο αν ζούσες στην Ιαπωνία, θα ήταν η.... τηλεκατευθυνόμενη σκούπα.
Η ιαπωνική εταιρία Kyosho Egg, που ειδικεύεται στα τηλεκατευθυνόμενα, παρουσιάζει το πρώτο σκουπάκι που καθαρίζει μόνο του, αρκεί εσύ να πατάς τα κουμπιά από λίγα μέτρα απόσταση, την ώρα που ξαπλώνεις άνετος και κουλ στον καναπέ. Το όνομα του είναι Sugoi Mop και κοστίζει 1.445 γιέν ή  11.84 ευρώ.  Πάντως, ανεξάρτητα από το πόσο καλή δουλειά κάνει στο καθάρισμα, αποτελεί τέλειο παιχνίδι για μικρά παιδιά που χρειάζονται ενθάρρυνση στο καθάρισμα, ενώ ο φίλοι σου θα τρίβουν τα μάτια τους από την έκπληξη βλέποντας σε να καθαρίζεις ξαπλώνοντας! 
Μάλιστα, η ίδια εταιρία έχει ετοιμάσει και το πρώτο τηλεκατευθυνόμενο καλάθι απορριμμάτων, ο GomimbaGo!, για όλους εκείνους που είναι υπερβολικά κουρασμένοι - ή απλά τεμπέληδες - και δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους από τον καναπέ, για να πετάξουν ένα σκουπιδάκι. Δείτε τη διαφήμιση του καταπληκτικού προϊόντος που επινόησαν οι τρελαμένοι με τα γκάτζετ Ιάπωνες και απλά...ζηλέψτε τους, καθώς τα προϊόντα δεν αναμένονται σύντομα στη χώρα μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου