1 Φεβρουαρίου 2013

Η τραγουδίστρια που ξύρισε το κεφάλι της κλαίγοντας, επειδή έκανε... σεξ!


Η 20χρονη Minami Minegishi είναι μέλος του εξαιρετικά δημοφιλούς γυναικείου συγκροτήματος της Ιαπωνίας AKB48. Πρόσφατα, όμως, υπέπεσε σ' ένα "παράπτωμα". Αποκαλύφτηκε ότι έκανε σεξ με άνδρα! Πού είναι το κακό; Θεωρητικά πουθενά! Ενήλικη είναι η κοπέλα, ό,τι θέλει μπορεί να κάνει στην προσωπική της ζωή! Σωστά; Λάθος!

Τα μέλη του ποπ συγκροτήματος έχουν δώσει έναν όρκο, που πρέπει να τηρήσουν διά παντός. Απαγορεύεται να βγαίνουν ραντεβού. Συγκεκριμένα, τους επιτρέπεται να έχουν μεν συναισθήματα για κάποιο αγόρι, όμως δεν έχουν το δικαίωμα να του τα εκφράσουν. Γιατί; Για να μην καταρρακώσουν τους άνδρες θαυμαστές τους, που φαντασιώνονται ότι θα μπορούσαν να έχουν μια ευκαιρία μαζί τους.
Έλα, όμως, που η 20χρονη τραγουδίστρια εθεάθη μέσα στη νύχτα να βγαίνει από το διαμέρισμα ενός χορευτή του αντρικού συγκροτήματος Exile. Εμφανώς καταβεβλημένη από το ερωτικό "σκάνδαλο", η Minami Minegishi ανέβασε στο youtube την απολογία της προς τους φαν του συγκροτήματος, ενώ έκανε και μία κίνηση α λα Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξυρίζοντας ζωντανά τα μακριά, μεταξωτά μαλλιά της! 
Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο έκανε το γύρο της ιαπωνικής τουιτόσφαιρας - και όχι μόνο. Πολλοί ήταν εκείνοι που υπερασπίστηκαν στο τουίτερ το δικαίωμα της τραγουδίστριας να ζήσει μια "φυσιολογική ζωή", ενώ άλλοι εξέφρασαν την απέχθεια τους για την αυτοτιμωρία της μόνο και μόνο επειδή έκανε σεξ, που παραπέμπει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα και όχι σ' ένα σύγχρονο κράτος, όπως η Ιαπωνία. Ωστόσο, ο μάνατζερ του συγκροτήματος δεν φάνηκε να συγκινείται, αλλά έθεσε τη Minami Minegishi σε "διαθεσιμότητα".
Για τις ΑΚΒ48 ν' αναφέρουμε ότι είναι ένα 88μελές(!) ποπ συγκρότημα, αποτελούμενο αποκλειστικά από κορίτσια μεταξύ 14 και 25 ετών, που λειτουργεί με τη λογική του rotation. Οι φαν έχουν τη δυνατότητα να αναδεικνύουν μέσω εκλογών τα αγαπημένα τους κορίτσια, τα οποία θα συμμετέχουν στην ηχογράφηση του επόμενου σινγκλ. Στην πραγματικότητα, οι ΑΚΒ48 είναι μια μηχανή κέρδους με εκατομμύρια πωλήσεις cd, αμέτρητες εμφανίσεις σε τηλεοπτικά σόου, περιοδικά κλπ., που αποφέρουν εκατομμύρια γιεν στο μάνατζερ τους. 
Η περίπτωση της Minami Minegishi δεν είναι η μοναδική. Τον Ιούνιο του 2012, ένα άλλο μέλος των ΑΚΒ48 - 20 ετών κι εκείνη - είχε εμπλακεί σ' ένα αντίστοιχο σκάνδαλο, ενώ τιμωρήθηκε με... υποβιβασμό σε μικρότερο γκρουπ. Τουλάχιστον δεν ξύρισε τα μαλλιά της! 
Είναι πραγματικά τρελοί και απίστευτα εκκεντρικοί οι Ιάπωνες! Δείτε το βίντεο της "απολογίας", που μέσα σε 24 ώρες έχει δεχτεί τουλάχιστον 5.000.000 views

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου