2 Φεβρουαρίου 2013

Θύμα γαμήλιας απάτης η 85χρονη Τζίνα Λολομπρίτζιτα;


Ένας άνδρας παντρεύεται μια σφετερίστρια, που μοιάζει καταπληκτικά με διάσημη ηθοποιό και πρώην αγαπημένη του, με σκοπό να βάλει χέρι στην περιουσία της τελευταίας, όταν πεθάνει. Θα μπορούσε να είναι το στόρι ενός μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι, σενάριο κινηματογραφικής ταινίας ή τηλεοπτικής σαπουνόπερας. Κι όμως, σε μια τέτοια παράξενη καταγγελία προέβη η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός Τζίνα Λολομπρίτζιτα - ντίβα του παγκόσμιου κινηματογράφου τις δεκαετίες 50 με '60 και αντίπαλο δέος της Σοφία Λόρεν - σε βάρος του πρώην εραστή της.

Η 85χρονη Λολό, όπως είναι γνωστή στους θαυμαστές της ανά την υφήλιο, κατηγορεί τον 51χρονο Ισπανό επιχειρηματία Χαβιέρ Ριγκάου υ Ραφόις ότι το Νοέμβριο του 2010 παντρεύτηκε "μια Τερέζα", η οποία υποκρινόταν ότι είναι η Λολομπριτζιτά. Ο γάμος έγινε σε εκκλησία της Βαρκελώνης ενώπιον οκτώ μαρτύρων, οι οποίοι μάλλον δεν κατάλαβαν τίποτε. 
Ο Ραφόις θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένας από τους μεγάλους έρωτες της Λολό. Τον είχε πρωτογνωρίσει το 1984 στο Μόντε Κάρλο, όταν εκείνος ήταν μόλις 23 ετών. Το γεγονός ότι ήταν 34 χρόνια μικρότερος της δεν επηρέασε τη σχέση τους, η οποία κράτησε περισσότερα από 20 χρόνια. Μάλιστα, τον Οκτώβριο του 2006, σε συνέντευξη της σε ισπανικό περιοδικό, η ίδια η Λολομπριτζιτά ανακοίνωσε τους αρραβώνες τους, οι οποίοι όμως διαλύθηκαν δυο μήνες αργότερα για αδιευκρίνιστους λόγους. Η ίδια τότε είχε υποστηρίξει ότι ένας γάμος θα ήταν "λάθος απόφαση", κάτι που μάλλον άργησε να συνειδητοποιήσει κατά 22 χρόνια. 
Συνήγορος της Λολομπιρτζιτά σ' αυτήν την παράξενη ιστορία είναι ο πρώην δικηγόρος του Ραφόις, που υποστηρίζει ότι ο Ισπανός επιχειρηματίας πλήρωσε μια γυναίκα να υποδυθεί την Ιταλίδα ντίβα και πλαστογράφησε την υπογραφή της, με σκοπό να κληρονομήσει μέρος της αμύθητης περιουσίας της. Ο Ραφόις δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής δημοσίως για ν' αντικρούσει τις κατηγορίες, οι οποίες είναι πράγματι πολύ περίεργες - εφόσον αποδειχτεί ότι ευσταθούν.

Για την ιστορία ν' αναφέρουμε ότι η Τζίνα Λολομπρίτζιτα ήταν μεγάλη αντιπάθεια της Μελίας Μερκούρη, η οποία είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στη βρετανική εφημερίδα Sunday Express το Νοέμβριο του 1963: "Δεν μπορώ να την υποφέρω. Σε παρακαλώ, μην γράψεις τίποτε για τη Λολομπρίτζιτα". Οι δυο γυναίκες είχαν συνυπάρξει στην ταινία "Ο νόμος" του Ζιλ Ντασέν και βρίσκονταν από τότε στα μαχαίρια, ενώ τα κουτσομπολιά της εποχής υποστήριζαν ότι δεν γύριζαν τις σκηνές τους, αν προηγουμένως η άλλη δεν είχε φύγει από το στούντιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου