15 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΑΡ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΙΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ



Εσείς ποιον ή ποια θα θέλατε να φιλήσετε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς πέρα από τον ή την σύντροφό σας; Μία σχετική, ενδιαφέρουσα έρευνα έκανε το Yahoo μεταξύ χιλίων αναγνωστών της gossip σελίδας του omg! με το ερώτημα ποιον ή ποια διάσημη σταρ θα ήθελαν να φιλήσουν κατά την αλλαγή του χρόνου. Οι απαντήσεις χωρίστηκαν ανάλογα με το φύλο και είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Οι γυναίκες σε ποσοστό 28% δήλωσαν ότι θα ήθελαν να φιλήσουν τον George Clooney φέρνοντας τον στην πρώτη θέση, με πολύ μικρή όμως διαφορά από τον δεύτερο Johnny Depp που συγκέντρωσε το 27% των προτιμήσεων. Τρίτος ήρθε ο Ryan Reynolds με 18%, ενώ πολύ πίσω έμειναν ο Brad Pitt και ο Ryan Gosling με 12% και 7% αντίστοιχα. Απ’ ότι φαίνεται, η ολοκληρωτική αφιέρωση του Μπραντ στην οικογένεια που έφτιαξαν με την Αντζελίνα Τζολί σε συνδυασμό και με τις δηλώσεις του ότι ετοιμάζεται να αποσυρθεί σε λίγα χρόνια από τον κινηματογράφο έχουν πλήξει σημαντικά την εικόνα του ηθοποιού μεταξύ των γυναικών θαυμαστριών του. Αντίθετα, σε σταθερές αξίες των γυναικών αναδεικνύονται ο εργένης Κλούνεϊ και ο μυστηριώδης, low-profil Ντεπ.
Πιο ενδιαφέρουσες όμως είναι οι απαντήσεις που έδωσαν οι άντρες αναγνώστες της ιστοσελίδας. Λίγες μόνο μέρες μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του γκάλοπ που διενήργησε το αντρικό περιοδικό Men’s Health για την πιο σέξι διάσημη όλων των εποχών, αποδεικνύεται ότι η πρωτιά της Jennifer Aniston δεν ήταν και τόσο τυχαία. Σε ποσοστό 22% οι άνδρες δήλωσαν ότι θα ήθελαν – αν μπορούσε να πραγματοποιηθεί – το πρώτο φιλί της νέας χρονιάς να τους το δώσει η ταλαντούχα ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός. Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε τη Halle Berry με 18% αποδεικνύοντας ότι εξακολουθεί να συγκινεί τον αντρικό πληθυσμό παρόλο που τελευταία την … έχουμε χάσει από τον κινηματογράφο. Τρίτη με μικρή διαφορά η Scarlett Johansson (17%), αποτέλεσμα για το οποίο έχει σίγουρα συμβάλλει η υποκλοπή και διαρροή των πολύ προσωπικών φωτογραφιών της ηθοποιού. Στην τέταρτη θέση, στην ίδια με την αντίστοιχη του συντρόφου της για τις γυναίκες, βρίσκεται η Angelina Jolie (13%), ενώ πέμπτη τερμάτισε η Megan Fox με το 12% των ερωτώμενων ανδρών να εκφράζουν την προτίμησή τους στα δικά της χείλη. Τελικά, απ’ ότι φαίνεται το κορίτσι της διπλανής πόρτας είναι αυτό που αρέσει στους άντρες. Καλό θα ήταν οι γυναίκες που συνεχώς παραπονιούνται ότι «οι άνδρες δεν υπάρχουν πια» να πάρουν μαθήματα από την Τζένιφερ, η οποία χωρίς να έχει προκαλέσει ποτέ ευθέως είτε με φωτογραφήσεις είτε με δηλώσεις της έχει αναδειχθεί στο πιο hot όνομα, που κυριαρχεί στις φαντασιώσεις των ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου