11 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΗΝ

Χάρη στο Twitter δε μαθαίνουμε μόνο τα "άπλυτα" των διασήμων, τις σκέψεις και τις αγωνίες του. Πλέον μαθαίνουμε και το τηλέφωνό τους, όταν οι σταρ είναι απρόσεκτοι ή απλά ξεχνιούνται. Ένα από τα δύο συνέβη και με τον πολυσυζητημένο Charlie Sheen, ο οποίος κατά λάθος δημοσίευσε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου στο twitter, όταν τουίταρε ένα μήνυμα στον ... Justin Bieber. Τώρα, θα αναρωτηθεί κανείς από πού κι ως πού ο γνωστός για την πολυτάραχη προσωπική του ζωή Σην να στέλνει μήνυμα με τον αριθμό του τηλεφώνου του στον Μπίμπερ που μέχρι στιγμής δείχνει να είναι η προσωποποίηση της αθωότητας. Κι εμένα με προβληματίζει πολύ, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά μήπως σε λίγο καιρό βλέπουμε και τον Μπίμπερ να κινείται στα βήματα του ηθοποιού ως προς την προσωπική του ζωή. Το ζουμί όμως για τις πολλές θαυμάστριες του ηθοποιού, αυτό που ανυπομονούν να μάθουν είναι το κινητό τηλέφωνο του Τσάρλι Σην, το οποίο έχει τον αριθμό
310-954-7277 (και επειδή ο Σην μένει στις ΗΠΑ κι εμείς στην Ελλάδα να θυμίσω ότι ο τηλεφωνικός κωδικός για ΗΠΑ είναι 001)
Μην πάρετε όμως χαρτί και στυλό για να το σημειώσετε, γιατί ο ηθοποιός έχει ήδη αλλάξει αριθμό κινητού. Οι πιο φανατικοί από τους πέντε εκατομμύρια followers όμως που εντόπισαν αμέσως την γκάφα. έσπευσαν να του τηλεφωνήσουν ή να του στείλουν γραπτά μηνύματα. Εκείνη την ώρα, ο Τσάρλι βρισκόταν σε εστιατόριο του Λας Βέγκας και σύμφωνα με πηγές από  το εστιατόριο, το τηλέφωνο του ηθοποιού χτυπούσε σαν τρελό για αρκετή ώρα, ενώ του στάλθηκαν 1800 sms μέσα σε λίγη ώρα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Τσάρλι Σην απάντησε στις κλήσεις "παίζοντας" με τους θαυμαστές του, λέγοντας ότι είναι από μια πιτσαρία που έδινε δώρα σε όσους τηλεφωνούσαν. Τελικά όμως, προς μεγάλη απογοήτευση των φαν, ένα τέτοιο "δώρο" δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ, αφού και οι σταρ θέλουν την ιδιωτική τους ζωή κι έτσι ο Τσάρλι άλλαξε αριθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου