17 Δεκεμβρίου 2011

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΑΡ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΣΗΜΟΙ


Η διασημότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση, ούτε έρχεται σε όλους. Πολλές φορές είναι καθαρά θέμα συγκυρίας και καλής τύχης. Μέχρι να την κερδίσουν όμως, οι μεγάλοι σταρ δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά έκαναν διάφορες δουλειές για να βγάλουν χρήματα. Για να δούμε μαζί ορισμένες από αυτές:

Η Megan Fox είναι μία από τις πιο σέξι πρωταγωνίστριες του Χόλυγουντ. Πώς θα σας φαινόταν αν την βλέπατε σε κοστούμι μπανάνας; Προσοχή! Να φοράει το κουστούμι σαν στολή και όχι να κρατάει μια μπανάνα στο χέρι ξεφλουδίζοντας την με χάρη. Αυτή η στολή πάντως ήταν η δουλειά της ηθοποιού κατά την εφηβεία της σε ένα μαγαζί που πουλούσε αναψυκτικά προκειμένου να προσελκύσει πελατεία.

Τους Good Charlotte τους ξέρετε. Στην Ελλάδα έγιναν ευρύτερα γνωστοί με το «I Don’t Wanna Be In Love». Τα δύο βασικά μέλη του συγκροτήματος είναι δύο δίδυμα αδέρφια, ο Joel και ο Benji Madden. Ο πρώτος είναι σύζυγος της Nicole Richie – γνωστής και ως πρώην κολλητής της Paris Hilton. Πώς θα φαινόταν άραγε στους θαυμαστές τους αν μάθαιναν ότι τα δύο αδέρφια πριν γνωρίσουν την επιτυχία έλουζαν μαλλιά σε κομμωτήριο;

Σε κομμωτήριο όμως εργαζόταν παλιότερα και η σούπερ σταρ Beyonce Knowles και συγκεκριμένα στο κομμωτήριο της μαμάς της. Ποια ήταν η απασχόλησή της; Σκούπιζε τις τρίχες που έπεφταν στο πάτωμα.

Το κομμωτήριο τελικά ταιριάζει στους αστέρες, καθώς και ένας άλλος πολύ γνωστός κωμικός ηθοποιός εργαζόταν ως κομμωτής. Ο λόγος για τον Danny DeVito.

Κομμωτής όμως ήταν και ο John Corbett, πολύ πριν ερωτευτεί την Sarah Jessica Parker στο Sex and the City, αλλά και τη Νία Βαρντάλος στο «Γάμος, α λα ελληνικά» και μαζί με αυτές και την επιτυχία.

H Jennifer Hudson προτού να έλθει στη ζωή της η επιτυχία και το Όσκαρ ετοίμαζε χάμπουργκερ σε γνωστή αλυσίδα φαστ φουντ στις ΗΠΑ.

Ο Johnny Depp κρατάει την προσωπική του ζωή όσο γίνεται πιο μακριά από τις κάμερες. Δεν έχει κρατήσει όμως κρυφό ότι το πάλαι ποτέ, πολύ πριν γοητεύσει εκατομμύρια γυναίκες με το ιδιαίτερο στυλ του, πουλούσε μέσω τηλεφώνου … στυλό διαρκείας.

Ο άλλος μεγάλος γόης του Χόλυγουντ, ο George Clooney, έκανε ένα πολύ πιο συμβατικό επάγγελμα, που όμως φυσιογνωμικά του πάει πολύ. Ήταν ασφαλιστής!

Τι κοινό έχουν ο Boy George, ο Chris Tucker και ο David Boreanaz (ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της αστυνομικής σειράς Bones); Και οι τρεις καθάριζαν τουαλέτες! Καμία δουλειά πάντως δεν είναι ντροπή!

Ο Ozzy Osbourne έχει γράψει ιστορία όταν σε μια συναυλία των Black Sabbath έφαγε μια νυχτερίδα. Αν και οι φήμες λένε ότι η νυχτερίδα εκείνη δεν ήταν αληθινή, δε μας κάνει όμως καμία εντύπωση η πληροφορία ότι ο Ozzy παλιότερα εργαζόταν σε … σφαγείο!

Η Whoopi Goldberg φαίνεται δυσκολευόταν να κατασταλάξει σε μια δουλειά, γι’ αυτό και προτιμούσε δουλειές με εντελώς διαφορετικό αντικείμενο. Μεταξύ άλλων εργάστηκε ως ταμίας σε τράπεζα, αλλά και ως βοηθός σε νεκροτομείο!

Όλοι ξέρουμε την ελληνική ταινία «Η αγάπη μας», στην οποία η Αλίκη Βουγιουκλάκη από ταξιθέτρια έγινε σε μια βραδιά πρωταγωνίστρια του θεάτρου. Μπορεί για την Nicole Kidman να μην έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα, πάντως η γλυκιά Αυστραλή ηθοποιός εργαζόταν όντως ως ταξιθέτρια.

Ο John Malkovich είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός, γνωστός και για την βαθιά φωνή του. Τον φαντάζεστε να μιλάει σε μικρά παιδιά ως οδηγός σχολικού λεωφορείου;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου