3 Οκτωβρίου 2012

Εσύ πόσο θα πλήρωνες για να κοιμηθείς (μόνο) παρέα με μια άγνωστη;


Η μοναξιά πληγώνει τους ανθρώπους που αναζητούν μια συντροφιά, ειδικά τα βράδια ξαπλώνοντας μόνοι στο κρεβάτι τους, και αυτό δεν εμποδίζει ορισμένους να στήσουν ολόκληρη επιχείρηση εμπορικής εκμετάλλευσης τους. Στην Ιαπωνία, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως "ο παράδεισος των εκκεντρικών", έχει ανοίξει ένα καφέ, οι πελάτες του οποίου θα μπορούν να κοιμούνται έναντι αμοιβής με κάποιο από τα κορίτσια του μαγαζιού. Προσοχή, όμως: ο ύπνος δεν περιλαμβάνει τίποτε το πονηρό, δεν είναι βιτρίνα παράνομου οίκου ανοχής το μαγαζί. Πρόκειται για αγνό, αθώο ύπνο ενός ανθρώπου που θέλει να αισθάνεται μια ανθρώπινη παρουσία δίπλα του, την ώρα που ξεκουράζει το σώμα και το πνεύμα του. 
Το καφέ ονομάζεται Soineya, που στην κυριολεξία σημαίνει "κατάστημα όπου κοιμόμαστε μαζί", και βρίσκεται στην περιοχή Ακιχαμπάρα της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Όπως διαφημίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα του (soineya.net), που δυστυχώς είναι γραμμένη μόνο στα ιαπωνικά, το κατάστημα ευελπιστεί να προσφέρει στους πελάτες του "την απλή και υπέρτατη απόλαυση του να κοιμούνται με κάποιον άλλον". 
Βέβαια, δεν πρόκειται για φιλανθρωπική πρωτοβουλία, αλλά για εμπειρική επιχείρηση με κατάλογο υπηρεσιών. Η είσοδος στο μαγαζί χρεώνεται από μόνη της με 3000 γιέν (περίπου 30 €), ενώ οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη διάρκεια του ύπνου και κυμαίνεται από τα 3000 γιέν για ύπνο 20 λεπτών μέχρι τα 50.000 γιέν (ή 495 €), για όποιον επιθυμεί να κοιμηθεί παρέα με κάποιο άγνωστο κορίτσι για 10 ώρες. Επίσης, οι τιμές ποικίλλουν για έξτρα παροχές, όπως το αν ο πελάτης θ' ακουμπήσει το κεφάλι του στο χέρι της κοπέλας, αν θα την κοιτάξει στο πρόσωπο, αν η κοπέλα θα του κάνει μασάζ στα πόδια κλπ. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το μενού δεν περιλαμβάνει σεξουαλική δραστηριότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου