16 Ιανουαρίου 2014

Πώς το κατακόκκινο κοστούμι του Μέσι στην απονομή της Χρυσής Μπάλας σατιρίστικε ανελέητα από τους Ισπανούς στο διαδίκτυο (5 φωτογραφίες)


Μπορεί ο Λεονάρντο Μέσι να είναι ο αγαπημένος της κερκίδας, όμως οι στυλιστικές του επιλογές δεν φημίζονται για την κομψότητά τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως σε ό,τι αφορά το ντύσιμο, ο μεγαλύτερος του αντίπαλος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται πολύ πιο μπροστά. Και μπορεί ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής να έθεσε πλέον σε αμφισβήτηση την αγωνιστική υπεροχή του Μέσι, κερδίζοντας τη Χρυσή Μπάλα για το 2013, ωστόσο ο Αργεντίνος είναι δύσκολο να ξεπεράσει το στυλ του Ρονάλντο. Η εμφάνιση του Μέσι στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας, όπου παρευρέθηκε φορώντας ένα κουστούμι χρώματος κόκκινο βουργουνδίας, που έβγαζε μάτι, πολυσυζητήθηκε στην Ισπανία, ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν και οι πρώτες σατιρικές φωτογραφίες, με τη βοήθεια του φωτομοντάζ. Πάρτε μια ιδέα:

Έβαλαν την κοπέλα του Μέσι, Αντονέλα Ροκούτζο, να κάθεται στην αγκαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο, αφήνοντας τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα μόνο του:


Τον παρομοίασαν με τον κιτς Όστιν Πάουερς:


Τον συνέκριναν με σπιτικές κουρτίνες:


Τον έβαλαν ν' αντικαταστήσει τον "Σταμάτη" στα φανάρια των πεζών:


Και μάντεψαν τι θα μπορούσε να φορέσει του χρόνου, συνδυάζοντας το φετινό με το περσινό του κοστούμι: 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου