28 Ιουλίου 2012

5 ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΕΡΜΑ


Θέλετε να διατηρήσετε το δέρμα σας νεανικό και σφριγηλό όσο το δυνατόν περισσότερο, καθυστερώντας την εμφάνιση των σημαδιών του χρόνου; Το μυστικό δεν κρύβεται μόνο στη σωστή κρέμα που χρησιμοποιείτε, αλλά και στις διατροφικές σας συνήθειες. Υπάρχουν ορισμένες τροφές που λειτουργούν ως μυστικό όπλο σ' αυτήν την άνιση μάχη με το χρόνο. Δείτε ποιες είναι:

ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ = ΓΛΥΚΟΖΗ


Είναι κάποιες φορές που βρίσκεσαι σε δίλημμα, που πρέπει να πάρεις μια σημαντική απόφαση, αλλά νιώθεις το μυαλό σου θολωμένο και δεν μπορείς να καταλήξεις κάπου. Σε όλους έχει συμβεί αυτό. Διακοπές στο Ιόνιο ή στο Αιγαίο; Να δεχτείς την πρόταση γάμου ή να την απορρίψεις; Να αρχίσεις δίαιτα ή είναι καλά τα κιλά σου; Ακόμα και στη δουλειά, όπου καλείσαι να λάβεις σειρά πρωτοβουλιών και κρίσιμων αποφάσεων. Πώς θα τα καταφέρει το μυαλό σου να ανταποκριθεί σ' όλη αυτήν την πίεση; Το μυστικό φαίνεται πως βρίσκεται στη γλυκόζη.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ALBUM CHART: 29 ΙΟΥΛΙΟΥ - 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012


Τρεις είναι οι νέες είσοδοι της εβδομάδας στο παγκόσμιο άλμπουμ τσαρτ, εκ των οποίων οι δύο βρέθηκαν στις δύο πρώτες θέσεις. Πρόκειται για το νέο άλμπουμ του Ιάπωνα τραγουδιστή Keisuke Kuwata που βρέθηκα στην πρώτη θέση με περισσότερες από 400.000 πωλήσεις, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε το δέκατο άλμπουμ του Aμερικανού ράπερ Nas με τίτλο "Life Is Good". Τέλος, στη δέκατη θέση συναντούμε την τρίτη νέα είσοδο της εβδομάδας (στο τοπ10), το πρώτο άλμπουμ του ιαπωνικού συγκροτήματος Sekai No Owen με τίτλο "Entertainment".

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ SINGLES CHART: 29 ΙΟΥΛΙΟΥ - 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012


Οι Maroon 5 συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση του παγκόσμιου σινγκλς τσαρτ για πέμπτη εβδομάδα, ενώ στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο Flo Rida με το τραγούδι "Whistle". Δύο είναι οι νέες είσοδοι της εβδομάδας στο τοπ20: από το ιαπωνικό boy band News και από τον Αερμικανό τραγουδιστή της ροκ-κάντρι μουσικής Jason Aldean.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 28 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012.
Σήμερα είναι η ημέρα των γενεθλίων του προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, ο οποίος γίνεται 58 ετών. Αν βρισκόταν στη ζωή, σήμερα θα γινόταν 83 ετών η Τζάκι Κένεντι Ωνάση.

27 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ-ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ!


Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία συνηθίζουν ν' απολαμβάνουν ένα φλιτζάνι ελληνικού καφέ με τη συνοδεία κάποιου βουτήματος. Το άγλυκο μπισκότο που συνοδεύει τον καφέ περιορίζει την πίκρα, ενώ προσφέρει γευστική ποικιλία. Τι θα λέγατε, όμως, για το ακριβώς αντίθετο, να πίνατε δηλαδή τον καφέ σας μέσα σ' ένα φλιτζάνι φτιαγμένο όλο από μπισκότο;

15 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ


Η Ελβετία (ή Ελβετική Συνομοσπονδία, όπως είναι η επίσημη ονομασία της) είναι μια μικρή ορεινή χώρα έκτασης 41.285 τ.χλμ., που φιλοξενεί περίπου 7,8 εκατομμύρια κατοίκους. Διαιρείται σε 20 καντόνια, ενώ σχηματικά μπορεί να χωριστεί σε τρεις μεγάλες περιοχές με κριτήριο την επίσημη γλώσσα του κάθε καντονιού: τη γερμανόφωνη (63,7%), τη γαλλόφωνη (20,4%) και την ιταλόφωνη (6,5%). Υπάρχει και ένα μικρό τμήμα του πληθυσμού που μιλά τη ρομανσική γλώσσα , αλλά αυτό δεν υπερβαίνει το 0.5% του συνολικού. Είναι μια χώρα ήσυχη, γνωστή στους περισσότερους για τις σοκολάτες, τα ρολόγια και τις... τράπεζες της. Πώς είναι όμως η καθημερινότητα στην Ελβετία; Ποιες χρηστικές συμβουλές θα έπρεπε να έχει κάποιος επισκέπτης υπόψη του, πριν ανέβει στο αεροπλάνο με προορισμό τη χώρα των Άλπεων;

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 27 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012.
Στους εορτάζοντες της ημέρας λόγω γενεθλίων περιλαμβάνονται ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Σίντνεϊ Γκοβού (33 ετών) και ο Ιρλανδός ηθοποιός Τζόναθαν Ρις Μάγιερς (35). 

26 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι μόνο η άμιλλα των αθλητών στα στάδια. Πίσω από το θέαμα, το φαίνεσθαι, το Ολυμπιακό Πνεύμα εκφράζεται σιωπηρά με μια σειρά συμβόλων, τα οποία έχουν το δικό τους μήνυμα να μεταδώσουν: η σημαία με τους πέντε κρίκους, το μότο των Αγώνων, ο όρκος των αθλητών, ο Ολυμπιακός Ύμνος. Ας τα γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Η κωμωδία κυριαρχεί στις νέες ταινίες της εβδομάδας. Πρόκειται για τη βρετανική παραγωγή "Μηχανή της χαράς" με θέμα την εφεύρεση του πρώτου ηλεκτρονικού δονητή, και τη γαλλόφωνη καναδέζικη ταινία "Daddy Cool". Οι επαναπροβολές της εβδομάδας είναι επίσης δύο: "Ο εραστής της κομμώτριας" και "Διαζύγιο με προθεσμία", η μοναδική made in USA ταινία της εβδομάδας.

ΤΟ ΤΟΠ10 ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ SINGLES CHART (29 IOYΛIΟΥ - 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 )


Πολύ καιρό είχαμε να συναντήσουμε τόσο μεγάλη στασιμότητα στο βρετανικό σινγκλς τσαρτ, καθώς δεν είχαμε καμία νέα είσοδο στο τοπ10. Αντίθετα, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα παρέμεινε στην κορυφή το "Spectrum" των Florence + The Machine.

ΤΟ ΤΟΠ20 ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ SINGLES CHART (29 ΙΟΥΛΙΟΥ - 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012)


Καλά κρατεί η κυριαρχία της Carly Rae Jepsen στο αμερικάνικο σινγκλς τσαρτ για ακόμη μία εβδομάδα. Η μοναδική νέα είσοδος στη δωδέκατη θέση του τσαρτ που ανακοινώνει το Billboard, είναι από το κάντρι-ροκ (ναι, υπάρχει κι αυτό το μουσικό είδος) "Take A Little Ride" του Jason Aldean.

"ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΡΙΣΤΕΝ;" ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑΣ ΤΟΥ TWILIGHT ΣΤΟ YOUTUBE


Πριν λίγα χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2007, ήταν ο Κρις Κρόκερ, ένα νεαρό αγόρι από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το βίντεο του οποίου με τίτλο "Leave Britney Alone" ("Αφήστε ήσυχη την Μπρίτνεϊ") - την εποχή που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε καταρρεύσει ψυχολογικά και αποτελούσε αγαπημένο θέμα των "κίτρινων" αμερικανικών ΜΜΕ - είχε γίνει viral και αγαπημένο θέμα συζήτησης σ' όλον τον πλανήτη, για τον απολαυστικό - πλην όμως θεατρικό - τρόπο που έκλαιγε υπερασπιζόμενος το μουσικό του είδωλο. Σήμερα, άξια διάδοχος του Κρόκερ είναι η 25χρονη Βρετανίδα Έμα Κλαρκ, φανατική θαυμάστρια του Twilight, η οποία επιτίθεται μέσω youtube στην Κρίστεν Στιούαρτ, με αφορμή τη δημόσια παραδοχή της ότι απάτησε τον σύντροφό και συμπρωταγωνιστή της Ρόμπερτ Πάτινσον. "Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό, Κρίστεν;" ("How could you do this Kristen?") είναι το... αμείλικτο ερώτημα που η Κλαρκ απευθύνει στην πρωταγωνίστρια.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ


Όπως κάθε απόγευμα, έτσι και χτες έβγαλα το σκύλο μου βόλτα. Λίγο η ζέστη, λίγο η αυξημένη υγρασία... η βόλτα ήταν σύντομη. Παρόλ' αυτά, πρόλαβα να δω μια από τις απεχθέστερες εικόνες που έχω δει το τελευταίο διάστημα: ένα παιδί, ήταν δεν ήταν 10 ετών, να ανεβαίνει στο ποδήλατο του κρατώντας στα χέρια του μια καραμπίνα-παιχνίδι. Μάλιστα, προσπαθούσε να ανεβεί και να ισορροπήσει  στο τιμόνι κρατώντας την καραμπίνα στο ένα του χέρι προτάσσοντας την.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 26 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012.
Σαν σήμερα το 1940 γεννήθηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος, έξι χρόνια νωρίτερα από τον Μικ Τζάγκερ, ο οποίος επίσης γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του. Μεταξύ των εορταζόντων της ημέρας είναι ο ηθοποιός Κέιβιν Σπέισι (Ασυνήθεις Ύποπτοι), 53 ετών, η συνάδελφός του Σάντρα Μπούλοκ (Μις με το ζόρι), 48 ετών, όπως και ο βετεράνος διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σαραβάκος, ο οποίος γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1961.

25 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ


Στις 5 Αυγούστου συμπληρώνονται 50 χρόνια από το θάνατο της Μέριλιν Μονρόε και ήδη ο αμερικανικό τύπος έχει αρχίσει τα αφιερώματα για την ξανθιά πρωταγωνίστρια, η οποία μπορεί να μην διακρίθηκε για το υποκριτικό της ταλέντο, άφησε όμως ανεξίτηλο το στίγμα της στην παγκόσμια σόου μπιζ μέχρι και τις μέρες μας. Η εφημερίδα New York Post δημοσίευσε πρόσφατα τη μαρτυρία του Τζόσουα Γκριν, ο οποίος είχε την τύχη να γνωρίσει από πολύ κοντά και σε πολύ μικρή ηλικία τη Μέριλιν (ή Νόρμα Τζιν Μόρτενσον, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα), καθώς την είχε... μπέιμπι σίτερ. 

8 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ


Τις μέρες αυτές το Λονδίνο έχει την τιμητική του, καθώς σε λίγες μέρες θα φιλοξενήσει τους τριακοστούς σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι αγαπημένος τουριστικός προορισμός των Ελλήνων που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, ενώ φιλοξενεί μια σημαντική ελληνική κοινότητα επιχειρηματιών. Υπάρχει άραγε κάτι που να μη γνωρίζουμε για τη βρετανική πρωτεύουσα; 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 25 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012.

24 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;


Αν αγωνιάτε για το πόσο θα ζήσουν τα μελλοντικά σας τέκνα, φροντίστε να μείνετε έγκυος στις αρχές του έτους, ώστε αυτά να γεννηθούν το φθινόπωρο, καθώς θα έχουν αυξημένες πιθανότητες να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν τα 100 χρόνια ζωής!

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


Ο Arnaud Assoumani είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους στον κόσμο αθλητές του στίβου με αναπηρίες, κάτοχος του παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος με επίδοση 7.23 μέτρα, την οποία πέτυχε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008 χαρίζοντας του το χρυσό μετάλλιο - ρέσσερα χρόνια νωρίτερα στους Αγώνες της Αθήνας είχε κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο.  

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 21 ΤΡΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ OFFSHORE TO 2010 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΙΤ


Στο αστρονομικό ποσό των 21 τρισεκατομμυρίων δολαρίων εκτιμάται το ύψος του παγκόσμιου "μαύρου χρήματος" για το έτος 2010, δηλαδή του ποσού που η παγκόσμια οικονομική ελίτ είχε αποθέσει σε φορολογικούς παραδείσους, σύμφωνα με την έκθεση "The Price of Offshore Revisited" του οικονομικού αναλυτή James S. Henry για λογαριασμό του Tax Justice Network. Για να φανταστείτε το μέγεθος της παγκόσμιας φοροδιαφυγής, το ποσό των 21τρισ. δολαρίων αντιστοιχεί στο σύνολο της αμερικανικής και της ιαπωνικής οικονομίας, δηλαδή της πρώτης και της τρίτης σε μέγεθος οικονομική δύναμη στον κόσμο, εάν προστεθούν.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 24 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012.
Η ηθοποιός Άννα Πάκουιν (η Σούκι της τηλεοπτικής σειράς True Blood) συμπληρώνει σήμερα την τρίτη δεκαετία της ζωής της. Τα γενέθλια της γιορτάζει επίσης η 43χρονη πλέον Τζένιφερ Λόπεζ, αλλά και η κατά ένα χρόνο μικρότερη της Έλλη Κοκκίνου. 

ΤΑ 15 ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κάθε πολιτισμός έχει και τις δικές τους ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις. Ορισμένες φορές, όμως, οι προτάσεις αυτές είναι υπερβολικά ιδιαίτερες, σε βαθμό που να προκαλούν αισθήματα φρίκης και μόνο στο άκουσμα τους, χωρίς να μπούμε καν στον κόπο της δοκιμής. Σίγουρα, μας φαίνεται αδιανόητο ότι μπορεί π.χ. να τρώγονται οι σφήκες σαν σνακ ή ότι θα μπορούσαμε να σερβίρουμε στους καλεσμένους μας το πέος ενός βούβαλου. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι ακόμη και φαγητά που για εμάς θεωρούνται νόστιμα και "φυσιολογικά", π.χ. το μοσχαρίσιο ή το χοιρινό κρέας, σε άλλους λαούς θεωρούμαστε κατά κάποιον τρόπο ιερόσυλοι.

23 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΣΑΤΙΡΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 1896


Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν προκαλούν πάθη μόνο στις μέρες μας. Οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων από τις νίκες των αθλητών της χώρας αλλά και οι απογοητεύσεις, όταν εκείνοι δεν τα κατάφερναν, ήταν κοινό συναίσθημα και πριν από εκατό χρόνια. Ο "νέος Αριστοφάνης" Γεώργιος Σουρής, δε θα μπορούσε να μην επισημάνει με τη σατιρική του πένα τις ακραίες αντιδράσεις των Ελλήνων φιλάθλων που παρακολούθησαν από κοντά τις επιτυχίες, αλλά και τις αποτυχίες των Ελλήνων αθλητών στη διοργάνωση του 1896, όπως και στη - μάλλον παραγνωρισμένη - διοργάνωση του 1906.

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: AMY WINEHOUSE - REHAB


Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον ξαφνικό θάνατο της Έιμι Γουάινχαουζ σε ηλικία 27 ετών.  Αν και οι φωνητικές της ικανότητες ήταν αδιαμφισβήτητες, δε συνέβαινε το ίδιο και με τις προσωπικές της επιλογές, οι οποίες θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν αυτοκαταστροφικές. Ο εθισμός στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αλλά και η χρήση βίας στη σχέση της με τον - αμφιλεγόμενο για την επιρροή που ασκούσε πάνω της - Μπλέικ Φίλντερ πισωγύρισαν την καριέρα της ταλαντούχας Λονδρέζας τραγουδίστριας, όμως δεν κατάφεραν να την επισκιάσουν καλλιτεχνικά. 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 23 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012
Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Νίκος Γκάλης γίνεται σήμερα 55 ετών, ενώ 33 ετών γίνεται ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σωτήρης Κυργιάκος. Γενέθλια έχει σήμερα και ο βραβευμέος με Όσκαρ ηθοποιός Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν ("Capote"), ο οποίος γίνεται 45 ετών, αλλά και ο κινηματογραφικός "Χάρι Πότερ" Ντάνιελ Ράντκλιφ, 23 ετών.

22 Ιουλίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1896 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ


Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου πλησιάζουν. Ύστερα από μια μικρή "έκρηξη" του ελληνικού αθλητισμού την περίοδο 1996-2004, ο πήχης των προσδοκιών από τους Έλληνες αθλητές είναι χαμηλός ευελπιστώντας στις πάντα καλοδεχούμενες εκπλήξεις. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι αθλητές που ανέβηκαν κατά το παρελθόν στο βάθρο των μεταλλίων από τους πρώτους σύγχρονους αγώνες της Αθήνας το 1896 μέχρι και τη διοργάνωση του 2008 στο Πεκίνο; 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: 22 ΙΟΥΛΙΟΥ


Σήμερα είναι Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012.
Η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται απόψε να σβήσει 43 κεράκια, πολύ περισσότερα από την 20χρονη Σελίνα Γκομέζ, ηθοποιός και τραγουδίστρια, αλλά περισσότερο γνωστή ως το κορίτσι του Τζάστιν Μπίμπερ, η οποία γιορτάζει επίσης τα γενέθλια της σήμερα. Τέλος, μεταξύ των διάσημων προσώπων που γεννήθηκαν μια μέρα σαν κι αυτή είναι και ο ηθοποιός Γουίλιαμ Νταφόε (Πλατούν, Ο τελευταιος πειρασμός, Γεννημένος την 4η Ιουλίου κλπ), ο οποίος γίνεται 57 ετών.