13 Αυγούστου 2016

Σάντουιτς με κανονικό ψωμί του τοστ και μέσα παγωτό! Η πρωτότυπη γευστική λιχουδιά από τη Σιγκαπούρη [βίντεο]

πηγή: www.foodinmouth.com

Πώς απολαμβάνετε καλύτερα το παγωτό σας; Κουπάκι, χωνάκι κώνος, χωνάκι κουπάκι, γρανίτα, κασάτο; Πολλές οι εναλλακτικές, μόνο που στη Σιγκαπούρη υπάρχει ακόμα μία, το παγωτό σάντουιτς. Δεν έχει καμία σχέση με το κασάτο, αφού το συγκεκριμένο παγωτό τρώγεται σε κανονικό ψωμί του τοστ, με τη διαφορά ότι με το ψωμί αυτό δεν φτιάχνεται τοστ ή έστω ένα κρύο σάντουιτς, αλλά απολαμβάνετε μια παγωμένη απόλαυση.

10 Αυγούστου 2016

Αυτός ο κολυμβητής από την Αιθιοπία αξίζει τη συμπάθεια ή την καταδίκη μας; Ή μήπως και τα δύο;


Με τη μία και μοναδική εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο κολυμβητής Ρόμπελ Κίρος Χάπτε από την Αιθιοπία διχάζει. Η σωματοδομή του δεν ταιριάζει με αυτήν ενός επαγγελματία κολυμβητή, που θεωρητικά πρέπει να έχει ένα σμιλεμένο σώμα λόγω της έντονης προπόνησης. Πολλοί τον ειρωνεύτηκαν τόσο μέσα στο στάδιο όσο και εκτός με τα σχόλιά τους. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να κερδίσει τη συμπάθεια ο αθλητής, που υφίσταται ένα αδικαιολόγητο μπούλινγκ για το σώμα του. Μήπως όμως υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας;

9 Αυγούστου 2016

Τέσσερις ανάλαφρες ιστορίες από το περιθώριο των πέντε πρώτων ημερών των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο

Λοιπόν, τι ακριβώς γίνεται στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο μπορείτε να το μάθετε από άλλα, πιο σχετικά και πιο ενημερωμένα σάιτ. Εδώ, πέντε μόνο μέρες μετά την έναρξη των αγώνων και ενώ έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας, το μόνο που θα επιχειρήσω είναι να συγκεντρώσω κάποιες παράπλευρες και πιο ανάλαφρες ειδησούλες, που δεν φτιάχνουν έντονους τίτλους, όμως αποδεικνύουν ότι το ενδιαφέρον των Ολυμπιακών αγώνων δεν περιορίζεται απαραίτητα στους χώρους αγωνιστικής δράσης, την ώρα που οι αθλητές διεκδικούν μια θέση στο βάθρο και στην αιωνιότητα.