27 Απριλίου 2013

Ο Ιησούς στον παγκόσμιο κινηματογράφο: από το Χόλιγουντ μέχρι την Ελλάδα και το Ιράν


Τουλάχιστον 73 ταινίες (μεγάλου και μικρού μήκους) ή σίριαλ έχουν γυριστεί για τον Ιησού, άλλες πιστές στα κείμενα των Ευαγγελίων, κάποιες άλλες επιχείρησαν να δώσουν αλληγορικό μήνυμα μεταφέροντας τον Ιησού στη σύγχρονη εποχή, ενώ υπάρχουν και οι πιο ελεύθερες διασκευές. Και δεν είναι μόνο το Χόλιγουντ που ασχολήθηκε με την ζωή και το Πάθος του Ιησού, αλλά αντίστοιχες ταινίες έχουν γυριστεί και σε άλλες χώρες, από το Μεξικό και την Ιταλία μέχρι την Ινδία και το.. Ιράν - για όσους επιθυμούν να δουν πώς απεικονίζεται ο Ιησούς σύμφωνα με τη μουσουλμανική παράδοση. Ο ελληνικός κινηματογράφος δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς στα πρώτα ήδη χρόνια του γυρίστηκε μια ταινία, που μάλλον δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ενώ δύο ήταν οι Έλληνες ηθοποιοί που υποδύθηκαν τον Ιησού στη μεγάλη ή στη μικρή οθόνη.

Σαν σήμερα: 27 Απριλίου


Σήμερα είναι Σάββατο, 27 Απριλίου 2013. Ευρώ, δεύρο έξω (από τις τσέπες)! Δεν έχουμε κι όλοι από μια νονά του Πάσχα.

26 Απριλίου 2013

Η μητέρα που κατήγγειλε το "Ημερολόγιο της Άννα Φρανκ" ότι είναι πορνογραφικό! Τι άλλο θ' ακούσουμε!


Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την άγνοια και σε ορισμένες περιπτώσεις καταντά τραγελαφική, όπως στην περίπτωση μιας υπερβολικά ευαισθητοποιημένης μητέρας από το Νόρθβιλ του Μίσιγκαν, η οποία παραπονέθηκε στο σχολείο, στο οποίο φοιτά η 11χρονη κόρη της, ότι το "Ημερολόγιο της Άννα Φρανκ", που διδάσκεται στα παιδιά της έβδομης τάξης, είναι "πορνογραφικό".

Οι ασέξουαλ διεκδικούν τα δικαιώματα τους.

Η σημαία της Ασεξουαλικής Περηφάνιας

Αφού τακτοποιήθηκε το θέμα με την αναγνώριση των γάμων των ομοφυλοφίλων, ήρθε η ώρα να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους και οι Γάλλοι ασεξουαλικοί, εκείνοι δηλαδή που το σεξ - ως γενετήσια ορμή - τους προκαλεί αηδία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ερωτεύονται, δεν συνάπτουν σχέσεις ή ότι δεν έχουν κάνει ποτέ σεξ στην ζωή τους. Απλά δεν το σκέφτονται και δεν το απολαμβάνουν. Μάλιστα, ανακήρυξαν την 26η Απριλίου, δηλαδή τη σημερινή μέρα, ως "Ημέρα Ασεξουαλικότητας" στα πλαίσια της προβολής των διεκδικήσεων τους.

Η άγνωστη ελληνική ταινία για τα πάθη του Χριστού.


Όταν ο ελληνικός κινηματογράφος έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα στα μέσα της δεκαετίας του 1910, μπορεί να μη διέθετε ικανά τεχνικά μέσα, τα οποία άλλωστε θ' αργούσε πολύ ν' αποκτήσει, ωστόσο οι ιδέες των πρώτων κινηματογραφιστών ήταν αρκετά μεγαλεπήβολες. Έτσι, μια από τις πρώτες ταινίες μεγάλου μήκους, που γυρίστηκε το 1916, φιλοδοξούσε να αναπαραστήσει τα πάθη του Χριστού υπό τον τίτλο "Ο ανήφορος του Γολγοθά".

Σαν σήμερα: 26 Απριλίου


Σήμερα είναι Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013.

Η έκθεση του 9χρονου μαθητή υπέρ των γάμων των ομοφυλοφίλων, που έγινε viral

Το γύρο του ίντερνετ κάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες η έκθεση ενός μαθητή της τετάρτης τάξης, δηλαδή ηλικίας 9 με 10 ετών, ο οποίος επέλεξε ν' ασχοληθεί στο γραπτό του με το θέμα των γάμων των ομοφυλοφίλων. Με απλά επιχειρήματα, χωρίς πομφόλυγες και μεγαλίστικους βερμπαλισμούς, εξέθεσε με σαφηνεια την άποψη του υπέρ του δικαιώματος των γκέι να συνάπτουν γάμους, "επειδή είναι ενήλικες".

Τα ευρωπαϊκά τσαρτ της εβδομάδας 27 Απριλίου - 4 Μαΐου 2013.


Μπορεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον υπόλοιπο κόσμο να πέρασε σχεδόν απαρατήρητη, όμως η μουσική συνεργασία των will.i.am και Τζάστιν Μπίμπερ φαίνεται ότι βρήκε σημαντική απήχηση μεταξύ των Βρετανών και των Γερμανών, ενώ δυνατό ξεκίνημα στο βρετανικό τσαρτ κατάφερε και το "Get Lucky" του γαλλικού χάουζ ντουέτου Daft Punk. Αυτό κι αν είναι είδηση...

25 Απριλίου 2013

Το top20 του αμερικάνικου τσαρτ: 28 Απριλίου - 4 Μαΐου 2013


Δύο είναι οι ειδήσεις του τσαρτ αυτής της εβδομάδας. Πρώτον, οι Μάκλμορ και Ράιαν Λούις αναδεικνύονται σε αχτύπητο ντουέτο και σε μουσική "κότα με χρυσά αυγά", καθώς έχουν καταλάβει τη δεύτερη και την τρίτη θέση του αμερικάνικου τσαρτ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το τραγούδι τους "Can't Hold Us", που σημειώνει σταθερά ανοδική πορεία, να βρεθεί την επόμενη βδομάδα - ή πάντως σύντομα - ακόμα και στο νούμερο ένα. Η δεύτερη είδηση της εβδομάδας είναι η σημαντική άνοδος του "Gentleman" το νέο τραγούδι του Νοτιοκορεάτη Psy, που βρέθηκε στην πέμπτη θέση του τσαρτ. Και η πέμπτη θέση πολύ του είναι...

Ο 63χρονος τραγουδιστής που άφησε τον Psy δεύτερο και καταϊδρωμένο


Το κωμικό του ταλέντο - ειδικά στις αδέξιες χορευτικές κινήσεις για πεντάχρονα - είναι καλύτερο από τις φωνητικές του ικανότητες. Παρόλ' αυτά, ο Psy θεωρείται το καλύτερο εξαγώγιμο προϊόν της κορεατικής ποπ σκηνής (K-pop) όλων των εποχών. Ωστόσο, στη Νότιο Κορέα, άλλος είναι ο "βασιλιάς", ο 63χρονος Τσο Γιονγκ-πιλ, που μπορεί να μην έχει θαυμαστές έξω από την κορεατική χερσόνησο (άντε και την Ιαπωνία), όμως θεωρείται ο μεγαλύτερος σταρ της νοτιοκορεατικής μουσικής και πρόσφατα το απέδειξε για ακόμη μια φορά αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Psy και το νέο του τραγούδι, "Gentleman". 

Ένας χορευτής με τέσσερα πόδια που θα σας εντυπωσιάσει!


Τι πιο εντυπωσιακό από ένα σκύλο που ξέρει να χορεύει και να εκτελεί μοναδικά χορευτικές φιγούρες ενός από τα πιο γνωστά σάουντρακ, αυτού της ταινίας "Grease"; Ο Ρούκι, όπως είναι το όνομα του σκύλου στο βίντεο που ακολουθεί, βάζει τα γυαλιά σε πολλούς ανθρώπους που δεν ξέρουν να πάρουν τα πόδια τους. Είναι ένας σταρ και θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, βλέποντας τον να χορεύει στο πλευρό της Κάρολιν, που είναι η ιδιοκτήτρια του. Ποιος δεν θα ήθελε έναν τέτοιο σκύλο;

Τρία χρόνια του Ήλιου σε τρία (και κάτι) λεπτά {βίντεο}

Πηγή: Wikipedia

Από την άνοιξη του 2010, το Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής [Solar Dynamics Observatory (SDO)] της NASA παρατηρεί και καταγράφει κάθε στιγμή του ήλιου, του μεγάλου αυτού λαμπερού αστεριού, χάρη στον οποίο δημιουργήθηκε το ανθρώπινο είδος, αλλά και εξ αιτίας του οποίου θα καταστραφεί σε μερικά εκατομμύρια χρόνια. 

Ο πιο ευγενικός κλέφτης


Κάποιες φορές, ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος του κόσμου, ο πιο τυπικός, αναγκάζεται να γίνει κλέφτης για να ξεφύγει από μια άβολη κατάσταση, όπως... να έχει ξεμείνει από λεφτά μετά από μπαρότσαρκα και να μην έχει μέσο να γυρίσει στο σπίτι του. Η διαφορά είναι ότι ο εξ ανάγκης κλέφτης θα επιστρέψει τελικά το κλοπιμαίο και μάλιστα θα κάνει και δώρο στον ιδιοκτήτη-θύμα της κλοπής ως μια μορφή αποζημίωσης. 

Τα πιο σέξι επαγγέλματα


Η έρευνα που πρόκειται να διαβάσετε έγινε στην Αυστραλία από την ιστοσελίδα Victorianmilan.com.au, που απευθύνεται σε όσους και όσες θέλουν να... απατήσουν το σύντροφο τους με διακριτικότητα. Το ίδιο διακριτικά, χίλιοι επισκέπτες της ιστοσελίδας απάντησαν στο ερώτημα για τα πιο σέξι ανδρικά και γυναικεία επαγγέλματα. Άραγε, πόσα κοινά έχουμε με τους Αυστραλούς στις ερωτικές φαντασιώσεις; 

Σαν σήμερα: 25 Απριλίου


Σήμερα είναι Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013.

6 συμβουλές πρόληψης της νόσου Αλτσχάιμερ


Ο δρ. Μάνι Αλβάρεζ είναι από τους πιο γνωστούς τηλεγιατρούς της αμερικανικής τηλεόρασης, με εμφανίσεις στο ενημερωτικό δίκτυο FoxNews, δική του σελίδα στο ίντερνετ (askdrmanny.com/) και με σειρά βιβλίων για ιατρικά θέματα. Ένα από τα θέματα με τα οποία έχει ασχοληθεί ο δρ. Μάνι είναι και η νόσος Αλτσχάιμερ, που αποτελεί την πιο κοινή μορφή εκδήλωσης άνοιας.

24 Απριλίου 2013

Το παραλίγο στριπτίζ μέσα στο ισπανικό κοινοβούλιο (βίντεο)


Ένα μισοτελειωμένο "στριπτίζ" παρακολούθησαν τα μέλη του ισπανικού κοινοβουλίου, όταν ο 54χρονος Joan Baldoví, βουλευτής του καταλανικού οικολογικού κόμματος Compromís-Equo, άρχισε να βγάζει ένα-ένα τα ρούχα του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Ο βουλευτής δεν τρελάθηκε ξαφνικά ούτε ζεσταινόταν, αλλά ήθελε μ' αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για τις εξώσεις, που αποτελούν μάστιγα στην Ισπανία της οικονομικής κρίσης.

Η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου είναι και η πιο... αντιπαθητική;


Τι τρέχει με την Γκουίνεθ Πάλτροου και γεννά τόσο αντιφατικά συναισθήματα στο κοινό; Πρόσφατα, οι αναγνώστες του περιοδικού Star την ανακήρυξαν ως την πιο αντιπαθητική σελέμπριτι, ενώ το περιοδικό People την ανέδειξε ως την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου στο σημερινό του τεύχος.

Μια τελείως αμερικανική άποψη περί λευκού

Μπορεί το χρώμα να είναι μια έννοια υποκειμενική; Ο λόγος δεν γίνεται για τις αποχρώσεις, που λογίζονται από ορισμένους σαν ξεχωριστά χρώματα, αλλά για ένα χρώμα τόσο βασικό, όπως το λευκό. Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να βλέπει το λευκό ως μαύρο ή γκρι ή ως οποιοδήποτε άλλο χρώμα εκτός από λευκό; Μη βιαστείτε να απαντήσετε όχι.

Σαν σήμερα: 24 Απριλίου


Σήμερα είναι Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013.

Η κόρη ενός σίριαλ κίλερ εξομολογείται: "Πάντα υπάρχει ένα κενό. Ο πόνος είναι πόνος"


Είναι τα παράπλευρα, αλλά και παραγνωρισμένα θύματα κάθε αιματηρής εγκληματικής ενέργειας, ειδικά σε περιπτώσεις μαζικών ή φρικιαστικών δολοφονιών, πάνω στις οποίες έπεσαν τα φώτα της δημοσιότητας. Τα παιδιά των δολοφόνων στιγματίζονται από τις αποτρόπαιες πράξεις των γονιών τους και - το κυριότερο - ζουν την υπόλοιπη ζωή τους με ενοχές, φόβους και ανασφάλειες. 

23 Απριλίου 2013

Ο Κολόμβος άργησε μόνο... 22.000 χρόνια!


Την απάντηση στο ερώτημα πότε κατοικήθηκε για πρώτη φορά η αμερικανική ήπειρος υποστηρίζουν ότι έχουν Γάλλοι και Βραζιλιάνοι ερευνητές βάσει στοιχείων που συνέλεξαν από τον αρχαιολογικό χώρο Πιάουι της βορειοανατολικής Βραζιλίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, οι πρώτοι άνθρωποι φαίνεται ότι έφτασαν στην Αμερική πριν από 22.000 χρόνια πολύ νωρίτερα απ' ό,τι εκτιμούσαν μέχρι τώρα οι επιστήμονες και φυσικά πολύ-πολύ πριν φτάσει εκεί ο Χριστόφορος Κολόμβος, ο οποίος βέβαια νόμιζε ότι είχε φτάσει στην ανατολική Ιαπωνία. 

Ποιες χώρες έχουν αναγνωρίσει τους γάμους των ομοφυλοφίλων μέχρι σήμερα;


Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων και μαζικών διαδηλώσεων, η Γαλλία έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η 14η χώρα στον κόσμο, που αναγνωρίζει τους γάμους μεταξύ ατόμων ιδίου φύλου. Βέβαια, οι περισσότερες αντιδράσεις αφορούν το σκέλος του νόμου που αναγνωρίζει δικαίωμα υιοθεσίας στα ομόφυλα ζευγάρια και όχι τόσο τον γάμο καθεαυτό. Ποιές, όμως, είναι οι άλλες 13 χώρες, που έχουν αναγνωρίσει ως νόμιμο το δικαίωμα των ομοφυλοφίλων να παντρεύονται; 

Το σκίτσο με τη φτωχή Ελλάδα να κοιτάζει απ' το παράθυρο ζηλεύοντας το πάρτι των πλούσιων κρατών


Ένα ενδιαφέρον σκίτσο, που χρονολογείται από το Σεπτέμβριο του 2012, είναι αναρτημένο στη σελίδα Knowyourmeme.com. Οι χώρες με αξιολόγηση ΑΑΑ κάνουν πάρτι, την ώρα που η Ελλάδα,  που βρίσκεται στον πάτο με CCC, κοιτάζει το πάρτι έξω από το παράθυρο και εύχεται: "Μακάρι η οικονομία μου να ήταν οικονομικά σταθερή. Αυτές οι αξιολογήσεις είναι πολύ υψηλές. Το χρέος μου πληγώνει". 

Το διάγγελμα που άλλαξε την Ελλάδα


Η χρεωκοπία του 1893 είναι συνδεδεμένη με τη φράση "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν", που αποδίδεται στο Χαρίλαο Τρικούπη, αλλά μάλλον δεν ειπώθηκε ποτέ. Η επιβολή του ταπεινωτικού Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου το 1898 απλώς συνέβη, παρεπόμενο της ταπεινωτικής ήττας του ελληνοτουρκικού πολέμου τον Απρίλιο του 1897. Η χρεωκοπία του 1932 έχει συνδεθεί με τις επίμονες προσπάθειες του Ελευθέριου Βενιζέλου να πείσει τις "μεγάλες δυνάμεις" να στέρξουν τις μικρές χώρες προφητεύοντας "μαύρα δεινά" για την ανθρωπότητα, χωρίς όμως να πείσει με συνέπεια την αποσύνδεση της δραχμής από το χρυσό και την αναστολή πληρωμών. 

Σαν σήμερα: 23 Απριλίου


Σήμερα είναι Τρίτη, 23 Απριλίου 2013. Είναι κάτι μέρες, όπως η σημερινή, που λες και τραβούν σαν μαγνήτης τα σημαντικά γεγονότα!

Το ιδανικό playlist για προπόνηση 30 λεπτών στο σπίτι


Ο καλύτερος τρόπος για ν' απολαύσεις τη γυμναστική στο σπίτι (ή στο γυμναστήριο φορώντας ακουστικά), χωρίς καν να καταλάβεις πώς πέρασε η ώρα, είναι να αθληθείς με συνοδεία μουσικής. Ειδικά αυτά τα βαράκια ή οι κοιλιακοί ή οι κάμψεις... το χειρότερο μου είναι να μετράω τις επαναλήψεις μία προς μία μέσα σε συνθήκες απόλυτης ηρεμίας. Δεν κουράζομαι μεν, βαριέμαι δε και η ανία είναι ικανός λόγος για να τα παρατήσω.

22 Απριλίου 2013

Πόσο γυναικάρα είναι σήμερα η "Γυναικάρα με τα Κόκκινα";


Το 1984 στοίχειωσε τις φαντασιώσεις όλων των ανδρών ως "Γυναικάρα με τα κόκκινα" στην ομώνυμη ταινία ("Woman in Red") με πρωταγωνιστή τον Τζιν Γουάιλντερ. Αφού ένας τόσο συνηθισμένος τύπος, και μάλιστα πενηντάρης, όπως ο Γουάιλντερ, κατάφερε να ρίξει - έστω και στα ψέματα - μια γυναικάρα σαν την 24χρονη τότε Λεμπρόκ, όλα πλέον έμοιαζαν δυνατά για τον κάθε "συνηθισμένο" άνδρα εκεί έξω.

Τι παθαίνει το νερό σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας; (βίντεο)

Ο 53χρονος αστροναύτης Κρις Χάντφιλντ, επικεφαλής του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού, έχει γίνει διάσημος στο Youtube από τα καταπληκτικά βίντεο που ανεβάζει με επιστημονικά, διαστημικά πειράματα. Σ' ένα από αυτά, ο Χάντφιλντ δείχνει πώς η έλλειψη βαρύτητας επιδρά στο νερό. Παίρνει μια υγρή πετσέτα, την οποία και στραγγίζει μπροστά στην κάμερα. Το νερό φυσικά δεν πέφτει κάτω, αφού δεν υπάρχει βαρύτητα στο Σταθμό, αλλά εξαπλώνεται στα χέρια του Χάντφιλντ, ο οποίος αναφωνεί "Είναι πραγματικά υγρό"!

Οι 5 γυναίκες με τις καλύτερες καμπύλες όλων των εποχών


Το νέο Peugeot RCZ Sports Coupe επιδιώκει να δελεάσει τους οδηγούς με τις καμπύλες του και στα πλαίσια της διαφημιστικής του εκστρατείας στη Μ. Βρετανία διοργάνωσε ένα γκάλοπ, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 άντρες και γυναίκες, σχετικά με τις γυναικείες καμπύλες.

Η χειρότερη πρώτη μέρα στη δουλειά! Όταν ο εφιάλτης γίνεται πραγματικότητα! (βίντεο)


Η πρώτη μέρα στη δουλειά είναι συνήθως γεμάτη άγχος, αν όλα θα πάνε καλά, να μην συμβεί κάποιο απρόοπτο, να μην κάνουμε εμείς κάποια γκάφα που θα μας εκθέσει στο νέο εργοδότη κλπ. Αυτό ισχύει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό για επαγγέλματα όπως π.χ. του τηλεπαρουσιαστή, ο οποίος εκτίθεται δημόσια. Ε, λοιπόν, στην περίπτωση του A.J. Clemente, όλα εξελίχθηκαν κατά το χειρότερο δυνατό τρόπο. Η πρώτη του μέρα στη δουλειά ήταν εφιαλτική, καθώς οι δύο πρώτες λέξεις που είπε στον τηλεοπτικό αέρα, κατά την εκφώνηση του πρώτου δελτίου ειδήσεων της καριέρας του, ήταν "γαμώτο, σκατά". 

Σαν σήμερα: 22 Απριλίου


Σήμερα είναι Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013.

Τα 10 πράγματα που μου τη σπάνε στην ελληνική τηλεόραση σήμερα


Η τηλεοπτική σαιζόν 2012-2013 τελειώνει σε λίγο διάστημα. Όχι ότι ξεκίνησε και ποτέ, αλλά σποραδικά βλέπουμε και κάποιο νέο πρόγραμμα σε κάποιον τηλεοπτικό σταθμό. Χωρίς να αναφερθώ σε συγκεκριμένα τηλεοπτικά προγράμματα - ήταν άλλωστε τόσο λίγα! - επιχειρώ μια σύνοψη της τηλεοπτικής χρονιάς εστιάζοντας στα κακώς κείμενα, ορισμένα εκ των οποίων δεν αποτελούν μόνο τωρινό, αλλά διαχρονικό φαινόμενο της ελληνικής τηλεόρασης. Τι δεν μου αρέσει... τι θα ήθελα ν' αλλάξει στην ελληνική τηλεόραση; Αυτές είναι οι σκέψεις μου.

21 Απριλίου 2013

Οι άντρες οδηγοί λένε περισσότερα ψέματα για τα τροχαία απ' ό,τι οι γυναίκες


Στην κλασική ελληνική ταινία "Η Σωφερίνα", η Αλίκη Βουγιουκλάκη ως "Μαίρη" σκαρφίζεται του κόσμου τα ψέματα για να καλύψει τη φίλη της Λιλή (η Μάρω Κοντού), αλλά και τις ζημιές του αυτοκινήτου από τα απανωτά τροχαία. "Απλούστατο!", όπως θα λέγε κι εκείνη. Η πραγματικότητα, όμως, αν δεν επρόκειτο για σενάριο ταινίας - και μάλιστα της δεκαετίας του '60 - θα ήταν μάλλον διαφορετική. Γιατί, μπορεί να υπάρχουν μεν έρευνες που υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες είναι όντως χειρότερες οδηγοί από τους άνδρες, ωστόσο λένε περισσότερες αλήθειες σε ό,τι αφορά τα τροχαία. Αντιθέτως, οι άνδρες οδηγοί μάλλον έχουν πάρει διαζύγιο από την αλήθεια και μετατρέπονται σε Πινόκιο, προκειμένου να καλύψουν κάποιο τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκησαν οι ίδιοι.

Ο καλύτερος CEO θα ήταν... ΠΟΙΟΣ;


Μια πρωτότυπη έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρία PwC μεταξύ 1.330 διευθυντικών στελεχών από 68 διαφορετικές χώρες το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012. Το ερώτημα που τους τέθηκε αφορούσε την προσωπικότητα που πίστευαν ότι θα αποτελούσε τον καλύτερο ηγέτη.

Πώς θα γίνετε 5-7 κιλά ελαφρύτεροι από τους γείτονες σας


Είστε τόσο πολυάσχολοι, που δεν μπορείτε να εγγραφείτε σε κάποιο γυμναστήριο, ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να τηρήσετε το πρόγραμμα; Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο να σας απωθεί και η ίδια η ιδέα της άσκησης με βαράκια, διάδρομο, αερόμπικ και άλλα τέτοια fitness βασανιστήρια. Τι θα λέγατε για μια πιο ευχάριστη δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού, που σύμφωνα με τους επιστήμονες θα σας αναγκάσει να στενέψετε τα ρούχα που φοράτε; Τι θα λέγατε για... κηπουρική;

Η γυναίκα που υπερασπίζεται δημόσια τα γένια της

Πηγή: TheLocal.de

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί τι είναι "φυσιολογικό" και τι όχι; Πώς προσδιορίζεται; Με βάση τον κανόνα της πλειοψηφίας; Κι όπως είναι διαφορετικός - συχνά όχι από εκκεντρικότητα, αλλά γιατί έτσι είναι φτιαγμένος από τη φύση ή λόγω ενός ιατρικού προβλήματος - είναι αυτομάτως "φρικιό"; Κι αν αλλάξει η άποψη της πλειοψηφίας, αν αλλάξει η μόδα ή οτιδήποτε διαχωρίζει τους ανθρώπους σε "φυσιολογικούς" και μη, το υποτιθέμενο "φρικιό" θα έχει δικαιωθεί; 

Σαν σήμερα: 21 Απριλίου


Σήμερα είναι Κυριακή, 21 Απριλίου 2013. Τι μέρα κι αυτή! Κάθε χρονιά κι από ένα γεγονός!

Ο Ολυμπιονίκης που όταν ανοίγει το στόμα του πετάει κοτσάνες και τα ασυγκράτητα γέλια των παρουσιαστών ζωντανά στον αέρα


Μπορεί ο αμερικανός κολυμβητής Ράιαν Λόχτι να σάρωσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου κερδίζοντας πέντε μετάλλια (δύο χρυσά, δύο αργυρά και ένα ασημένιο), μπορεί να απέκτησε δικό του ριάλιτι στο καλωδιακό κανάλι Ε! ("What Would Ryan Lochte Do?"), όμως έχει ένα μεγάλο ελάττωμα. Δίνει τραγικές συνεντεύξεις πετώντας ασυνάρτητες ατάκες - κοινώς, κοτσάνες - στον αέρα.