28 Σεπτεμβρίου 2014

Πώς μπορούμε ν' απολαύσουμε τραγανή πίτσα, ξαναζεσταμένη σε τηγάνι μέσα σε 5 μόλις λεπτά


Σου έμεινε στο ψυγείο λίγη πίτσα από το παρτάκι της προηγούμενης βραδιάς, αλλά ο φούρνος τα 'χει παίξει ή απλά βιάζεσαι να της φας - είτε γιατί έχεις μια επείγουσα δουλειά είτε γιατί δεν κρατιέσαι από την πείνα. Υπάρχει ένας απλός, γρήγορος τρόπος να ξαναζεστάνεις την πίτσα σου σε λιγότερο από 5 λεπτά χρησιμοποιώντας ένα τηγάνι!

Κατ' αρχήν τοποθετούμε την πίτσα σ' ένα μεγάλο τηγάνι για δύο λεπτά, αφού γυρίσουμε το διακόπτη σε μέτρια-χαμηλή φωτιά. Μόλις η κρούστα αρχίσει να ζεσταίνεται και να γίνεται τραγανή, προσθέτουμε δύο σταγόνες νερού μακριά από την πίτσα και ρυθμίζουμε το διακόπτη στο χαμηλό. Τοποθετούμε το καπάκι πάνω στο τηγάνι και αφήνουμε να επενεργήσει ο ατμός για ένα λεπτό. Πλέον η κρούστα της πίτσας θα είναι αρκετά τραγανή και το τυρί σε υγρή κατάσταση - και όχι ξεραμένο - ώστε ν' απολαύσουμε μια ζεστή λιχουδιά. 
Καλή όρεξη!

Κι επειδή η ανακάλυψη δεν είναι δικιά μου, αλλά αποτελεί προϊόν έρευνας ειδικών, αυτό είναι το λινκ της πηγής:  How To Reheat Your Pizza to Perfection



Σχετικά θέματα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου