14 Φεβρουαρίου 2015

5O αποχρώσεις του... Λέγκο! Ένα βίντεο-παρωδία του τρέιλερ της ταινίας, που έχει αναστατώσει το γυναικείο πληθυσμό


"Οι 50 αποχρώσεις του Γκρι": Είναι ασύλληπτη η διαφήμιση που έχει γίνει σ' αυτήν την πολυσυζητημένη ταινία (που - παρεμπιπτόντως - θα έπρεπε να λεγόταν στα ελληνικά "Οι 50 αποχρώσεις του Γκρέι"), ώστε να θέλουν όλοι (όλες για την ακρίβεια) να την παρακολουθήσουν αδιαφορώντας για τις καθολικά αρνητικές κριτικές, που την περιγράφουν ως "βαρετή". Επηρεασμένοι από το υπερβολικό αυτό προμοτάρισμα, δύο Ιταλοί, οι Αντόνιο και Αντρέα Τοσκάνο, έδωσαν τη δική τους πινελιά αναπλάθοντας το τρέιλερ της ταινίας, με τη διαφορά ότι σ' αυτό - αντί για τους κανονικούς ηθοποιούς, των οποίων ωστόσο οι φωνές ακούγονται κανονικά - πρωταγωνιστούν... τούβλα και πιο συγκεκριμένα φιγούρες τύπου Λέγκο.

Αυτό είναι το βίντεο των Αντόνιο και Αντρέα Τοσκάνο, που μέσα σε 12 μέρες έχει δεχτεί περισσότερα από 4.2 εκατομμύρια views.


Οι τύποι αυτοί είναι παθιασμένοι με τα Λέγκο και έχουν δημιουργήσει κι άλλα αντίστοιχα βιντεάκια, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι τους στο youtube (Toscano Bricks). 
Εν τω μεταξύ, δεν είναι αυτή η μοναδική παρωδία του τρέιλερ της πολυσυζητημένης ταινίας με πρωταγωνιστές παιχνίδια, αλλά κάτι αντίστοιχο έχει γίνει και με κούκλες Μπάρμπι! Αυτό μπορείτε να το δείτε εδώ: Barbie's Fifty Shades of Grey Parody - Fifty Shades of Pink - YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου