8 Απριλίου 2016

Δείξε μου τα δάχτυλά σου να σου πω ποιος είσαι;

Όσοι πιστεύετε στα διάφορα τεστ προσωπικότητας και γενικά σε όσες διακηρύξεις ισχυρίζονται ότι ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου αποτυπώνεται σε διάφορα σημεία της εξωτερικής του εμφάνισης, έχετε ακόμη ένα εξωτερικό στοιχείο να εστιάσετε την προσοχή σας: τα δάχτυλα του χεριού του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Όσοι πάλι δεν πιστεύετε σε τέτοια σχήματα, αλλά τα θεωρείτε παραλογισμούς, απλά δείξτε τα χέρια σας ή ζητήστε από τους άλλους να σας δείξουν τα δικά τους, ώστε να επιβεβαιώσετε για ακόμη μια φορά ότι ο χαρακτήρας ενός ανθρώπους είναι συνισταμένη πολλών διαφορετικών παραγόντων, που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σχέση με λεπτομέρειες όπως το αν ο δείκτης του δεξιού μας χεριού είναι μικρότερος, μεγαλύτερος ή ίσος από τον παράμεσο. Τα στοιχεία βασίζονται σε αμερικανική έρευνα, όπως αναπαράχθηκε από εκπομπή της ιαπωνικής τηλεόρασης και στη συνέχεια από την ιστοσελίδα  RocketNews24.


Όταν ο δείκτης είναι μικρότερος από τον παράμεσο.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι γοητευτικοί και προσιτοί. Ωστόσο, κάποιες φορές δεν "οσφρίζονται" καλά την ατμόσφαιρα γύρω τους και δίνουν την εντύπωση ότι ίσως είναι λίγο αγενείς, αν και σπάνια κακοπροαίρετοι. Είναι καλοί στο να δίνουν συμβουλές.


Όταν ο δείκτης είναι μακρύτερος από τον παράμεσο.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι συνήθως αξιόπιστοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Προτιμούν να εργάζονται μοναχικά παρά σε ομάδες ή να είναι οι επικεφαλής μιας ομάδας δίνοντας τη "γραμμή". Είναι άνθρωποι φιλόδοξοι και με υψηλούς στόχους.


Όταν ο δείκτης και ο παράμεσος είναι σχεδόν ίσοι.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι πασιφιστές και αποφεύγουν τις συγκρούσεις κάθε είδους. Είναι αρκετά συνεργατικοί και γενικά τα πηγαίνουν καλά με τους γύρω τους. Ωστόσο, αν θυμώσουν, μπορούν να γίνουν παράλογοι και να το "κρατήσουν μανιάτικο" στον άλλο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου