8 Οκτωβρίου 2013

Ο επίγειος παράδεισος που κοστίζει 60.000 δολάρια τη βραδιά! (14 φωτογραφίες)


Ο Βρετανός επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Μπράνσον, όπως οι περισσότεροι ζάπλουτοι που σέβονται τον εαυτό τους, έχει στην ιδιοκτησία του ένα ιδιωτικό νησάκι, που ονομάζεται Necker Island και βρίσκεται στην Καραϊβική. Πριν από περίπου τριάντα χρόνια, ο Μπράνσον το αγόρασε από τον μέχρι τότε ιδιοκτήτη του, λόρδο Κόμπχαμ, έναντι 180.000 βρετανικών λιρών, μια εξαιρετικά συμφέρουσα αγορά, αν σκεφτεί κανείς ότι ο λόρδος είχε ορίσει τιμή πώλησης τα 3 εκατομμύρια λίρες!

Ο Μπράνσον, όμως, δεν κράτησε την απόλαυση του μικρού, επίγειου παραδείσου της Καραϊβικής μόνο για τον εαυτό του. Έχτισε ένα επιβλητικό σπίτι, το οποίο ονόμασε "Great House" και αξιοποίησε ως.. ξενοδοχειακή επιχείρηση νοικιάζοντας ένα από τα οκτώ δωμάτια που διαθέτει. Μια πυρκαγιά, που ξεκίνησε από αστραπή, το 2011 προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο Great House, που έκλεισε προσωρινά τις πόρτες του για το κοινό. Δυο χρόνια μετά οι εργασίες ανακαίνισης έχουν ολοκληρωθεί και ο Μπράνσον είναι έτοιμος να υποδεχθεί νέους επισκέπτες στο κατά δήλωσή του "ομορφότερο μέρος του κόσμου", αρκεί αυτοί να διαθέτουν... 60.000 δολάρια για μια βραδιά!
Αμφιβάλει κανείς ότι ο εκκεντρικός Ρίτσαρντ Μπράνσον θεωρείται επάξια από τους εξυπνότερους επιχειρηματίες του κόσμου; Είναι μάλλον απίθανο κάποιος από μας τους "κοινούς θνητούς" ν' απολαύσει από κοντά τη μαγεία του Necker Island και τη φιλοξενία του Μπράνσον, γι' αυτό υπάρχουν και οι φωτογραφίες (πηγή: www.neckerisland.virgin.com):














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου