9 Οκτωβρίου 2013

Ο φανατικός θαυμαστής του Τζάστιν Μπίμπερ ηλικίας 71 ετών!


Όλοι έχουμε δει.. εκατοντάδες φορές στην τηλεόραση ένα από τα επεισόδια της κωμικής σειράς "Κωνσταντίνου και Ελένης", όπου ο καθηγητής Βυζαντινολογίας Κωνσταντίνος Κατακουζηνός καταγοητεύτηκε από το Σάκη Ρουβά - "ο Σάκης", όπως τον έλεγε - σε σημείο του να γίνει ο φανατικότερος θαυμαστής του. Ε, λοιπόν, για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι όσο κι αν η τέχνη μιμείται την ζωή, δεν μπορεί να την ξεπεράσει.

Ο 71χρονος Πίτερ Τζόνγκρεν (Peter Johngren) μπορεί να μην σκίζει μπλουζάκια ούτε να ξημεροβραδιάζεται στα καμαρίνια του Τζάστιν Μπίμπερ, είναι όμως ένας από τους φανατικότερους θαυμαστές του 19χρονου τραγουδιστή. Ο Τζόνγκρεν ανακάλυψε τυχαία τα τραγούδια του Μπίμπερ μέσω youtube και αμέσως ξετρελάθηκε. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι χάρη στη δύναμη που πήρε από τα τραγούδια του Μπίμπερ, κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο του προστάτη. 
Πώς έγινε αυτό; Τα τραγούδια του Καναδού καλλιτέχνη, τον οποίο πολλοί αγαπούν να μισούν, θυμίζουν στον Πίτερ Τζόνγκρεν πόσο θαυμάσια είναι η ζωή και αποκαθιστούν την πίστη του στην ανθρωπότητα. (Μπορεί οι στίχοι "Baby, baby, baby ohh / Like / Baby, baby, baby noo" να το κάνουν αυτό;) Επίσης, ο 71χρονος άνδρας διαθέτει μια τεράστια συλλογή με αντικείμενα που έχουν σχέση με τον Τζάστιν Μπίμπερ, τον οποίο μάλιστα συγκρίνει με τον Έλβις Πρίσλεϊ - ιεροσυλία, ακόμη και για μας που δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο Έλβις ονομαζόταν "βασιλιάς". Αυτός είναι.. Μπιμπερομανής!



Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου