6 Νοεμβρίου 2013

Το χειρότερο μουσικό comeback - Πολύ γνωστή τραγουδίστρια επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από 8 χρόνια και πουλάει μόνο 393 cd!


Η Τζέρι Χάλιγουελ, γνωστή και ως "Ginger Spice" από την εποχή του βρετανικού μουσικού συγκροτήματος "Spice Girls", εξ αιτίας του οποίου είχαμε την ατυχία να γνωρίσουμε και την σνομπ Βικτόρια Μπέκαμ, αποφάσισε να κάνει ένα δυνατό comeback στη δισκογραφία ύστερα από οκτώ χρόνια απουσίας. Αν και η Χάλιγουελ, όπως και τα υπόλοιπα πρώην Spice Girls, δεν προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία μετά τη διάλυση του μουσικού συγκροτήματος, ωστόσο είχε καταφέρει να έχει μια αξιοπρεπή πορεία έξι ετών από το 1991 μέχρι το 2005, όταν κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ. Οκτώ χρόνια μετά, το υποτιθέμενο δυνατό comeback μοιάζει μάλλον με τον χειρότερο εφιάλτη της.

Τον Απρίλιο του 2013, η Τζέρι Χάλιγουελ ανακοινώθηκε ως η τέταρτη κριτής του αυστραλέζικου τάλεντ σόου, "Australia's Got Talent". Όπως συνέβη και με άλλες συναδέλφους της ανά τον κόσμο, που δήλωσαν συμμετοχή σε κάποιο τάλεντ σόου για να μοιραστούν τη σοφία τους με επίδοξα ταλέντα, έτσι και η Χάλιγουελ βρέθηκε ξανά - ύστερα από πολλά χρόνια - στο προσκήνιο της δημοσιότητας. Κάπως έτσι, αποφάσισε να ηχογραφήσει νέο cd, το οποίο προγραμματίστηκε να κυκλοφορήσει αρχικά μόνο στην Αυστραλία, αφού για τον υπόλοιπο πλανήτη εξακολουθούσε να παραμένει ξεχασμένη στα αζήτητα.
Το νέο, λοιπόν, cd single της Χάλιγουελ με τίτλο "Half Of Me" κυκλοφόρησε στις 25 Οκτωβρίου από τη Sony Music Australia. Πρόκειται για ένα ποπ τραγουδάκι με αφελέστατους, έως παιδικούς στίχους, για μέρος των οποίων ευθύνεται και η ίδια η Βρετανίδα τραγουδίστρια. Αν και η παγκόσμια πρώτη του τραγουδιού είχε γίνει τρεις βδομάδες νωρίτερα σε δημοφιλή αθλητική εκπομπή της αυστραλιανής τηλεόρασης, οι Αυστραλοί έμειναν τελείως ασυγκίνητοι, αφού την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του cd single, το "Half Of Me" πούλησε μόλις 393 αντίτυπα, ενώ κατατάχθηκε στη 281η θέση του ARIA Singles Chart. Εξαιρετικά χαμηλά είναι εξάλλου και τα views του φτηνιάρικου βίντεοκλιπ του τραγουδιού στο youtube, όπου σημειώνει αρνητικό ρεκόρ.
Η εταιρία μάλλον θα σκεφτεί πολύ να προωθήσει το τραγούδι και σ' άλλες χώρες του πλανήτη, ενώ και η Χάλιγουελ καλό θα ήταν να ξανασκεφτεί την επιστροφή της στη μουσική βιομηχανία και να αρκεστεί στο ρόλο του κριτή τάλεντ σόου. Ακούστε το τραγούδι και... καλή αντοχή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου