20 Αυγούστου 2015

Γιατί η Γεωργία Βασιλειάδου είχε δίκιο που ήθελε να γνωρίσει γαμπρό από την... Αστραλία;

Η Γεωργία Βασιλειάδου ήθελε να πάει στην "Αστραλία" για να παντρευτεί (όπως έλεγε στον "Μιχαλιό του 14ου") και φαίνεται ότι είχε δίκαιο - ή τουλάχιστον έχει δίκαιο 53 χρόνια από τότε που γυρίστηκε η συγκεκριμένη ταινία! Πέρα από το γεγονός ότι η μακρινή χώρα των καγκουρό έχει μεγάλη ελληνική κοινότητα και προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής, ένας ρηχός λόγος για να την προτιμήσετε είναι ότι μια αυστραλιανή πόλη ψηφίστηκε ως η καλύτερη για... ραντεβού. Και όσο να πει κανείς, το ιδανικό ραντεβού είναι το πρώτο βήμα για μια ιδανική σχέση.
Είναι μια υπηρεσία γνωριμιών, που ακούει στο περίεργο όνομα coffemeetsbagel.com. Η εταιρία πίσω από την ιστοσελίδα πραγματοποίησε μια διαδικτυακή έρευνα μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών ζητώντας από τους χρήστες ν' απαντήσουν σε σειρά ερωτήσεων: π.χ. πόσα χρήματα είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν σ' ένα ραντεβού, πόσοι διαθέσιμοι εργένηδες υπάρχουν σε κάθε πόλη κλπ. Στο τέλος, με βάση τις απαντήσεις δημιουργήθηκαν δύο λίστες, που παρουσιάζουν τις καλύτερες πόλεις για ραντεβού ανά φύλο (δηλ. μία με βάση τις απαντήσεις των ανδρών και μία με βάση τις απαντήσεις των γυναικών).
Ύποπτο είναι ότι το τοπ 6 και των δύο λιστών αποτελείται από τις ίδιες ακριβώς πόλεις! Ήταν η έρευνα σικέ; Θα μπορούσαν οι ελληνικές πόλεις να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό κερδίζοντας τις πρώτες θέσεις; Δεν έχει σημασία, στο κάτω κάτω δεν πρόκειται για κάποια επιστημονική εργασία - κι αν περιμένατε κάτι τέτοιο, λυπάμαι για την μη σκόπιμη παραπλάνηση.
Ωστόσο, είναι εντυπωσιακό ότι σταθερά ψηλά και για τα δύο φύλα παρουσιάζεται το Σίδνεϊ (πρώτο στις γυναίκες και δεύτερο στους άνδρες). Είναι η μεγαλύτερη πόλη (και πάντως όχι πρωτεύουσα) της Αυστραλίας η ιδανικότερη πόλη για να βγούμε ραντεβού οι εργένηδες και οι εργένισσες αυτού του πλανήτη; Όλοι στην "Αστραλία", όπως θα έλεγε και η Γεωργία Βασιλειάδου.

Αυτό είναι το ανδρικό τοπ6:
1. Χονγκ Κονγκ
2. Σίδνεϊ
3. Νέα Υόρκη
4. Λονδίνο
5. Τορόντο
6. Σαν Φρανσίσκο

Και αυτό είναι το γυναικείο:
1. Σίδνεϊ
2. Λονδίνο
3. Σαν Φρανσίσκο
4. Τορόντο
5. Νέα Υόρκη
6. Χονγκ Κονγκ



Σχετικά θέματα:
Ο Αντόνιο Μπαντέρας δίνει συμβουλές για το πρώτο ραντεβού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου